Jump to content

Шешељ се укључио у директан програм хрватске телевизије (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

prema tome bez obzira sto ja ne vidim ni zrno ozbiljnosti u njegovoj politici, meni je poseban i dragocijen, ko god krene pljuvati po njemu moj je dusmanin

`начи-ово је за анале... 12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 89
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Шешељ је идеалан лик да такве кретене разобличује, али за било шта конструктивно није способан, то је поента мог поста.

О чему причаш, да ја сад оправдавам ове кретене?!

Ne nego kad neko sa ponosom ispoljava svoj ustasluk nije bas primarna stvar da se pitamo ko li ga je naveo na to zlo xD Kao da je Seselj cutao ovaj bi mozda zaboravio da je ustasa xDD

Подели на овим сајтовима

jes samo si u citatu izostavio zbog cega je dragocijen, ono glavno si isjekao

Не... твоја изјава је толико моћна да, шта год да си рекао пре, или пак након цитираног дела, све је једноставно савршено...

Подели на овим сајтовима

Mislim da je ovo vredjanje! Porediš Šešelja i njegovu TADAŠNJU borbu protiv ustaša sa Hitlerom. Hićo nije hteo samo da ujedini nemačke zemlje, nego da osvoji ceo svet ne birajući ni malo sredstva.

Šešelj jeste ludji nego što je bio. Radi na našu štetu sa ovim praznim izjavama i pretnjama, ali se ipak borio za naš narod kada je trebalo, kako-tako. Nije cvećka ni on ni njegova "ideologija srpskog nacionalizma", ali porediti ga sa Hitlerom je uvreda ne samo za njega nego i za mnoge druge koji su ga sledili i pošteno se borili i krvarili za naš narod.

Pre nego što je Firer došao na vlast ni on nije pričao o osvajanju sveta, već samo kako će da vrati Nemačke zemlje Nemciama i kako je državu da izvuče iz krize.

Подели на овим сајтовима

Ne nego kad neko sa ponosom ispoljava svoj ustasluk nije bas primarna stvar da se pitamo ko li ga je naveo na to zlo xD Kao da je Seselj cutao ovaj bi mozda zaboravio da je ustasa xDD

?

Ево да образложим...

Правили су се добри, европејци, цивилизовани, да беже од злочина,  да се јавни дискурс променио. А онда је дошао један Шешељ, рекао им пар реченица за које је знао да ће их погодити, и они су одмах позвали најгорег усташу ког су могли да нађу, и сложили су се с њим. С те стране, Шешељева деструкција уме да буде корисна, јер је провокатор пар екселанс.

За све остало, његова деструкција може само да штети.

Јел сад довољно јасно да не подржавам и не оправдавам усташтво?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не... твоја изјава је толико моћна да, шта год да си рекао пре, или пак након цитираног дела, све је једноставно савршено...

sto jes, jes....

ideologija mu je dobra, ali politika neozbiljna, ovi sto pljuju po njemu pljuju upravo po njegovoj ideologiji, odma im se pricinjavaju fireri, ratovi, nestasica rane na 7 spratu u zemunu, jer to su ljute brige, sta ima veze sto vecina srba zivi van srbije, ko ih sisa, bitno da je meni potaman jel de

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

sto jes, jes....

ideologija mu je dobra, ali politika neozbiljna, ovi sto pljuju po njemu pljuju upravo po njegovoj ideologiji, odma im se pricinjavaju fireri, ratovi, nestasica rane na 7 spratu u zemunu, jer to su ljute brige, sta ima veze sto vecina srba zivi van srbije, ko ih sisa, bitno da je meni potaman jel de

Тако некако.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Нисам испратио тему,али имам потребу да кажем,собзиром да редовно пратим хрт и друге њихове медије,следеће:

Хрвати су болесно искомплексиран народ,без трунке разума,стида,објективности.

Оно што су они урадили српском народу у последњих сто година,равно је нацистичкој немачкој и њеном односу према јеврејима!

Они просто не желе да се суоче са истином,да су спровели Павелићево дело до краја,у овим последњим ратовима и да сад преко Вуковара,Дубровника и других "повјесних страдња",анулирају све своје злочине ,који су милион пута гори и стравичнији!

Домовински рат је онај рат кад браниш домове, а чији су домови у Републици Српској Крајини  !

Мене само чуди,докле ће српаске власти да се оглушују и понижавају и то од таквих пацера ,какви су хрвати?!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Нисам испратио тему,али имам потребу да кажем,собзиром да редовно пратим хрт и друге њихове медије,следеће:

Оно што су они урадили српском народу у последњих сто година,равно је нацистичкој немачкој и њеном односу према јеврејима!

Они просто не желе да се суоче са истином,да су спровели Павелићево дело до краја,у овим последњим ратовима и да сад преко Вуковара,Дубровника и других "повјесних страдња",анулирају све своје злочине ,који су милион пута гори и стравичнији!

Домовински рат је онај рат кад браниш домове, а чији су домови у Републици Српској Крајини  !

Мене само чуди,докле ће српаске власти да се оглушују и понижавају и то од таквих пацера ,какви су хрвати?!

И са тобом морам, мање-више да се сложим :).... Заиста, час` изузецима, ал` су стварно "застранили"... 

И што је најгоре (по нас) у том "застрањивању" имају подршку...

Подели на овим сајтовима

И са тобом морам, мање-више да се сложим :).... Заиста, час` изузецима, ал` су стварно "застранили"... 

И што је најгоре (по нас) у том "застрањивању" имају подршку...

Јесам био можда и превише револтиран и гневан, али заиста ,њиховом застрањивању нема краја...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Сад би ти један члан који се титулира као "Krivo shvaćen" рекел да је то све због тога што си Срби окупирали Дубровник 1806. године и побили сав Хрватски живаљ у околици. Ови су то запамтили и осветили се 100+ година касније. Срби су први почели, кај не?

Подели на овим сајтовима

?

Ево да образложим...

Правили су се добри, европејци, цивилизовани, да беже од злочина,  да се јавни дискурс променио. А онда је дошао један Шешељ, рекао им пар реченица за које је знао да ће их погодити, и они су одмах позвали најгорег усташу ког су могли да нађу, и сложили су се с њим. С те стране, Шешељева деструкција уме да буде корисна, јер је провокатор пар екселанс.

За све остало, његова деструкција може само да штети.

Јел сад довољно јасно да не подржавам и не оправдавам усташтво?

Нит сам икад нити ћу бити за Шешеља и његову идеологију. Али Немојмо говорити оно чега нити је било и верујем неће га ни бити. Шешељ никада није призивао на никакву деструкцију. Јесу с енеке ствари дешавале око њега и у име онога што је он заступао али да је он директно призивао на деструкцију тога није било. Ми сада имамо апсолутне деструктивце на власти .. толике деструктивце да су нам потпуно разорили отаџбину .. а да нико о томе не говори тим тоном.. него је Шешељ овакав онакав. Ајмо схватити да је тај човек одбранио међународно право од самих ''мећународних - носиоца'' тог права.. 

И то му с емора признати. 

А што је почео да разобличава хрвате, у чему је непревазиђени стручњак (а није му ни тешко јер су му пола ''фамилије'' хрвати (својевремено га је и Вук Драшковић опањкавао да је хрват)) то ће бити посебна бурлеска.. и према степену хрватског дивљања против њега(Шешеља) може се извести реалан закључак да  ли је и колико сам Шешељ заправо у праву ..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

БРАВО ЦАРЕ ..  :bendoff:

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...