Jump to content

Mamini sinovi

Оцени ову тему

Препоручена порука

A el se đavo raduje isto i kad su u pitanju razmažene tatine ćerkice odrasle pod staklenim zvonom? :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pa šta i ti sinovi koj moj dopuštaju majkama da im se mešaju u sve svašta.Nisu te žene krive sinovi trebaju da postave jasne granice šta može šta ne može.

One to verovatno rade na jedan suptilan način.. daju im osećaj da su uvek tu za njih... čine sve i podržavaju ih u svemu... govore u određenom tonu kako ga ne bi naljutile (strategija)... Prastaju svaku grubu reč.. i to ne samo iz ljubavi.. nego i zbog određenog cilja.. da se nebi osećale same... Ne žele da njihov sin slučajno nadje nekog sa kim će ga ona morati deliti.. Sin treba da misli da je pored nje potpuno slobodan.. a u stvari je u njenom posedu... "ona je sve učinila za njega".. I kako on da joj pokaže gde joj je mesto.. kako da joj protivreči a da ga ne grize savest.. Ipak je to njegova majka...

Mislim da je pored takvih majki veoma teško postupiti ispravno... Treba se pomoliti za takvu majku.. da ako je sama nadje sebi prijatelja... zanimaciju... pomoći joj da vodi jedan ispunjen život... gde neće imati vremena za negativna razmišljanje.

Подели на овим сајтовима

Нешто као оно -не знаш ти, мајко, како је родити дете.

Небројени су примери жена које излуђују мужеви мамини синови, а своје синове... Једноставно, власт је примамљива. Не само политичка.

Подели на овим сајтовима

За мамине синове     !!!!!!!!  girl_smiley

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

One to verovatno rade na jedan suptilan način.. daju im osećaj da su uvek tu za njih... čine sve i podržavaju ih u svemu... govore u određenom tonu kako ga ne bi naljutile (strategija)... Prastaju svaku grubu reč.. i to ne samo iz ljubavi.. nego i zbog određenog cilja.. da se nebi osećale same... Ne žele da njihov sin slučajno nadje nekog sa kim će ga ona morati deliti.. Sin treba da misli da je pored nje potpuno slobodan.. a u stvari je u njenom posedu... "ona je sve učinila za njega".. I kako on da joj pokaže gde joj je mesto.. kako da joj protivreči a da ga ne grize savest.. Ipak je to njegova majka...

Mislim da je pored takvih majki veoma teško postupiti ispravno... Treba se pomoliti za takvu majku.. da ako je sama nadje sebi prijatelja... zanimaciju... pomoći joj da vodi jedan ispunjen život... gde neće imati vremena za negativna razmišljanje.

Ja prvi ne verujem ljudima koji me u svemu podržavaju.tek kad čujem neku kritiku počinjem da verujem da mi ta osoba želi dobro.Pa i kad je majka u pitanju.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

ma ne vredi to zeniti kad joj tata na vjencanju kaze, sine ti se uvijek mozes vratiti kuci

Хахаха, добар си :) Али зло је и ако не сме да се врати. Ти учиниш да јој буде тако лепо да заборави на кућу :) 

Подели на овим сајтовима

Ја нисам никада била татина ћерка  :ani_biggrin: ............оно воли ме и све је ок ...............али брат је увек имао предност.......иначе тата ми је Црногорац  :)))

То је код њих по дифолту......... :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

sta cemo sa tatinim cerkicama

Ništa postaneš domazet,pošto su te tatine obično pune love. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...