Jump to content

Mamini sinovi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jel onda idealna kombinacija mamin sin i tatina kcerka? :)

ТО је природно

Тате су слабије на ћерке, а маме на синове

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Idealna kombinacija je da se dvoje vole. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Не, јер ће обоје очекивати да им се угађа, и тако ће обоје остати незадовољни. Ал' што да не, можда нешто и науче :) 

Подели на овим сајтовима

razmazena licnost ne moze biti pozitivna karakteristika nikako, radi se o parazitiranju nad necijom dobrotom i ljubavi, moze u malim mjerama da bude zanimljivo ako je neka igra, medjutim ako se radi o stvarno razmazenoj osobi to su nakaze ljudske, ja bi te olesio od batina bilo kog pola da su, ljudi se tako muce u zivotu, gube najdraze a neko izvoljeva ne znam sta i jos se gordi ako mu ne udovoljis, izuzetno me iritiraju takve osobe sa izuzetkom djece, djeciji svijet je nesto posebno i sveto, mada i tu treba imati neke granice

Подели на овим сајтовима

razmazena licnost ne moze biti pozitivna karakteristika nikako, radi se o parazitiranju nad necijom dobrotom i ljubavi, moze u malim mjerama da bude zanimljivo ako je neka igra, medjutim ako se radi o stvarno razmazenoj osobi to su nakaze ljudske, ja bi te olesio od batina bilo kog pola da su, ljudi se tako muce u zivotu, gube najdraze a neko izvoljeva ne znam sta i jos se gordi ako mu ne udovoljis, izuzetno me iritiraju takve osobe sa izuzetkom djece, djeciji svijet je nesto posebno i sveto, mada i tu treba imati neke granice

To se formira u detinjstvu.nema izuzetaka.Tad se ličnost formira.Do nekih 10 godina.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Кога волиш њему и угађаш, нема ту мамин син, татина ћерка, глупости...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

da, ali ne pricamo o ugadjanju trenutno nego o osobama koje zahtjevaju da im ugadjas, to je ogromna razlika, ti ako nekog volis neces ga maltretirati  i ucjenjivati svojim zahtjevima

Подели на овим сајтовима

Anika znači ti ugađaš muškarcima?Pa to je lepo. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Anika znači ti ugađaš muškarcima?Pa to je lepo. :ani_biggrin:

Шта се бре примаш? Нико те није ни поменуо. :)))

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Личност се формира до 5 године............

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Дискутабилно. Онда би сви који се до тада "нису формирали" морали да падну у тешко очајање. Причала сам једном давно са духовником о томе и рекао ми је да не треба на тај начин гледати.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...