Jump to content

Mamini sinovi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja sam mamin sin i ponosim se tim:-)

I pusta te da pises ovde ovako kasno :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

I pusta te da pises ovde ovako kasno :D

Cuti evo vec mi stoji nad vratom I provjerava kome poruku saljem,jer da zna da si zensko, mjesec dana zabrana izlaska iz kuce:-)

Подели на овим сајтовима

Pa šta i ti sinovi koj moj dopuštaju majkama da im se mešaju u sve svašta.Nisu te žene krive sinovi trebaju da postave jasne granice šta može šta ne može.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pa šta i ti sinovi koj moj dopuštaju majkama da im se mešaju u sve svašta.Nisu te žene krive sinovi trebaju da postave jasne granice šta može šta ne može.

Normalno da se mama mijesa ako je ultra zgodna, moras dovesti bolju od nje:-)

Подели на овим сајтовима

Normalno da se mama mijesa ako je ultra zgodna, moras dovesti bolju od nje:-)

A ti si edipovac neki znači? :smeh1:

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Cuti evo vec mi stoji nad vratom I provjerava kome poruku saljem,jer da zna da si zensko, mjesec dana zabrana izlaska iz kuce:-)

samo mesec,bas je fina neka osoba :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Pa kad to je majka toliko zgodna, ne mozes da se naviknes na druge koje nisu toliko:-)

To mi je čista boleštija da majku neko gleda na takav način.

Подели на овим сајтовима

Sad ozbiljno u svakom trenutku sam bio spreman da ukoliko bih se nasao u takvoj situaciji, otisao bih iz kuce odmah jer sam gledao takva psihicka zlostavljanja u srednjoj kod nekih prijatelja, a ukoliko bih trebao da biram izmedju nje i zene, posto tako bolesne zene unistvaju uslovljavanjem odabrao bih zenu bez razmisljanja, a majci bih pomogao oko lijecenja.

Подели на овим сајтовима

Ја немам своју децу, али сам братову малу баш размазила, и не само њу него сву децу блиских рођака, и да имам своју децу а поготову сина знам да би био мамин син са свим оним негативним епитетима који прате мамине синове............. :stadaradim:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ја немам своју децу, али сам братову малу баш размазила, и не само њу него сву децу блиских рођака, и да имам своју децу а поготову сина знам да би био мамин син са свим оним негативним епитетима који прате мамине синове............. :stadaradim:

Ko od toga ima koristi?

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ko od toga ima koristi?

Знам све ми је јасно, али то је нешто јаче од мене.............то ми је мана, стварно сам много попустљива према деци............можда је себично, и сигурно јесте, али према деци не могу да будем строга..............ама баш нимало, и зато ми се пењу на главу.............

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Знам све ми је јасно, али то је нешто јаче од мене.............то ми је мана, стварно сам много попустљива према деци............можда је себично, и сигурно јесте, али према деци не могу да будем строга..............ама баш нимало, и зато ми се пењу на главу.............

Radi sad na tome,mislim na sebi:-)

Подели на овим сајтовима

Znas ko ima?Djavo Rapso.Cak i zene koje misle da iz takvog odnosa imaju koristi,emotivne ili bilo koje druge su zapravo u zamci,svi su tu zavedeni,a djavo se raduje.Nije ni malo naivna stvar.Obrati paznju na svoje motive koliko mozes pre svega Boga radi :*

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...