Млађони Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Ништа неочекивано. Почињу се одређене оријентације кристализовати и стање се полако сређује ( наравно ако се и други почну уједињавати ). Не слажем се уопште са СРС, ДСС, Образом и Дверима, али волио бих да их видим све уједињене у једну десничарску странку. Исто тако бих волио видјети и једну велику лијевичарску странку ( ДС, СДС, ЛДП, Радуловић, ЛСВ итд. ). Тада бисмо лијепо имали Либерале, Социјалисте, Напредњаке и Националисте. Много љепше и једноставније, а и идеолошки се могу некако раздвојити, иако је идеологија код нас само шминка. Ал' хајд, макар да лијепо изгледа. Ko bi bili libelari? Osim ako nees ja ti auror i ekipa da formirmo stranku Тако су говорили и марксисти. hehehehe P sta znaam.... meni kad kazes ideologija, meni je to - kako cu da uredim ljudsko drustvo.. kad mi kaazes pusticu ljude da se uredjuju.. to nije ideologija.. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 hehehehe P sta znaam.... meni kad kazes ideologija, meni je to - kako cu da uredim ljudsko drustvo.. kad mi kaazes pusticu ljude da se uredjuju.. to nije ideologija.. Па ето, уредићеш тако што ћеш пустити људе да сами уреде Ти имаш идеју да је боље пустити људе да сами уређују друштво, него да то ради неко споља. Но, код уређивања се људи не могу пустити да уреде друштво тако да буде тоталитарно, тако да како либерализам носи са собом идеје слободе, толеранције, мира, правне једнакости, то га сврстава у кош идеологија. Много њих кажу да неке идеологије нису идеологије. Неки сматрају да конзервативизам није идеологија, јер шта они уопште заступају (конзервативизам у Европи и у Америци су два различита света). Социјалисти су често говорили како су они против идеологије и испирања људских мозгова. А тек о томе што је данас либерализам у моди. Сутра неће бити, јер се можда појаве нове идеологије или васкрсну старе. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Па ето, уредићеш тако што ћеш пустити људе да сами уреде Ти имаш идеју да је боље пустити људе да сами уређују друштво, него да то ради неко споља. Но, код уређивања се људи не могу пустити да уреде друштво тако да буде тоталитарно, тако да како либерализам носи са собом идеје слободе, толеранције, мира, правне једнакости, то га сврстава у кош идеологија. Много њих кажу да неке идеологије нису идеологије. Неки сматрају да конзервативизам није идеологија, јер шта они уопште заступају (конзервативизам у Европи и у Америци су два различита света). Социјалисти су често говорили како су они против идеологије и испирања људских мозгова. А тек о томе што је данас либерализам у моди. Сутра неће бити, јер се можда појаве нове идеологије или васкрсну старе. Oces sa mnom da formiramo Napredno Klasicno Libelarnu partiju Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Oces sa mnom da formiramo Napredno Klasicno Libelarnu partiju Ако ћемо том партијом да опељешимо државу и накупимо се пара, оћу наравно Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Ако ћемо том партијом да опељешимо државу и накупимо се пара, оћу наравно Za to se formiraju socijalisticke partije..ili nacionalisticike.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 @@Млађони, Je li smatraš sebe patriotom? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Ko bi bili libelari? Osim ako nees ja ti auror i ekipa da formirmo stranku То би били они у најширем могућем смислу те ријечи - наше социјал-демократе Либертаријанизам би морао се угнијездити негдје, у националисте или у напредњаке по овој мојој жељеној замисли. Мада, мислим да би ови наши националисти остали социјалисти и социјал-демократе, па би једини постојећи кандидат био СНС као странка конзервативног либерализма и десног центра Ово све слиједећи мој принцип да се не умножава број странки, него да се лијепо постојеће удруже у своје таборе, издефинишу и да као такве функционишу ва вијеки вјеков, као у Енглеској која одвајкада има торијевце и виговце. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 @@Млађони, Je li smatraš sebe patriotom? Zavisi.. patriJotom ne smatram.. patriotom smatram... Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Zavisi.. patriJotom ne smatram.. patriotom smatram... Onda iznesi program patriotskog pokreta ŽRU. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Razmišljam nešto o terminu: Živa Dela Utehe. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Ништа неочекивано. Почињу се одређене оријентације кристализовати и стање се полако сређује ( наравно ако се и други почну уједињавати ). Не слажем се уопште са СРС, ДСС, Образом и Дверима, али волио бих да их видим све уједињене у једну десничарску странку. Исто тако бих волио видјети и једну велику лијевичарску странку ( ДС, СДС, ЛДП, Радуловић, ЛСВ итд. ). Тада бисмо лијепо имали Либерале, Социјалисте, Напредњаке и Националисте. Много љепше и једноставније, а и идеолошки се могу некако раздвојити, иако је идеологија код нас само шминка. Ал' хајд, макар да лијепо изгледа. Radulovic nije levicar niti je njegov program po icemu blizak levicarima ovima pobrojanima u zagradi ni blizu. Liberalizam spada u desnicu od Loka, Hjuma, Smita, Mila na ovamo. To sto su socijalisti raznih boja kidnapovali tu rec ne menja tu cinjenicu. Ћириличар and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Срећно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Са оваквом опозицијом и оваквим опозиционим коалицијама, ја бих одма сутра смео да потпишем и независност Косова и да уђем у НАТО и да се прогласим краљем Краљевине Србије, без Војводине, која ће имати статус еврорегије. И да, успут, прогласим декретом да свако мора да носи шешире љубичасте боје за мој рођендан. И да плаћам овакву опозицију и да им палим свеће за здравље и напредак. Баба, Милан Ракић and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Са оваквом опозицијом и оваквим опозиционим коалицијама, ја бих одма сутра смео да потпишем и независност Косова и да уђем у НАТО и да се прогласим краљем Краљевине Србије, без Војводине, која ће имати статус еврорегије. И да, успут, прогласим декретом да свако мора да носи шешире љубичасте боје за мој рођендан. И да плаћам овакву опозицију и да им палим свеће за здравље и напредак. Отараси се тог песимизма, па направи своју опозицију, лако ти је овако. Како - тако, они бар нешто раде, какви год да су. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука