Zayron Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Pokažem vam romsku moravsku (folklornu) muziku. Kod Roma je je divljenja vrijedna sposobnost shvatit tudju muziku i postati njenim dijelom, što izgleda još nama fali i imamo to kao dug prema njima, shvatit njihov način života i mišljenja i prilagodit se takodjer njima. Na primjer, ovdje su dokazali i pokazali koliko je romska muzika modernim IT rječnikom "kompatibilna" i može biti zaista kompatibilnom sa moravskom, njihove balade koje oni sviraju su u stvari prave te moravske izvorne balade a u romskom duhu i tonalitetu otpjevane ili romske a sa tom moravskom dušom propjevane, tako nekako otprilike. Usporedite to sami sa ostalim moravskim pjesmama koje sam tamo postavio. Iznad se nalazi još jedna romska stvar, ali obrnuto od Raduze koja nije Romka već Čehinja a da nisam ni znao da ću danas pisati o tome. U svakom slučaju ako nemate mnogo vremena poslušajte tu tamo gore iznad, ta je kraća a super. https://www.pouke.org/forum/topic/30707-етно-музика-света/?p=1205774 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Zanimljivo u vezi sa ovom pričom je da se ovo desilo Raši Popovu pre 20 dana... i onda naši mediji ništa ne pišu 20 dana... i onda spontano, slučajno i ni na koji način ne organizovano od strane režima, ovo se pojavi na svim naslovnim stranama u trenutku kada je brutalno pretučen dekan FPN, koji je prethodno pričao da mu prete ako ne da ostavku... Најбољи одговор. zuti car је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Саша Јанковић - Лишење слободе деце и њихова изолација не доводе до смањења делинквенције Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Zanimljivo u vezi sa ovom pričom je da se ovo desilo Raši Popovu pre 20 dana... i onda naši mediji ništa ne pišu 20 dana... i onda spontano, slučajno i ni na koji način ne organizovano od strane režima, ovo se pojavi na svim naslovnim stranama u trenutku kada je brutalno pretučen dekan FPN, koji je prethodno pričao da mu prete ako ne da ostavku... Да сам ја ово написао пре пар година док је жути режим био на власти ви би се испрдали са мојом заверологијом... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Да сам ја ово написао пре пар година док је жути режим био на власти ви би се испрдали са мојом заверологијом... A jel ima neki ovakav ekvivalent iz tog doba? Da o nekom događaju niko ne piše 20 dana i onda se odjednom svi mediji sete da se to desilo baš onda kada bi sličan događaj trebalo da dođe na naslovnice? Ili meni najbolji i nesporan primer: jel postoji iz vremena žutih ili iz bilo kog vremena u bilo kojoj državi (osim u najgorim komunističkim despotijama tipa Severna Koreja, Staljinov SSSR i slično) primer da se najmoćniji političar u državi razvede od supruge i ponovo oženi a da ni jedan medij o tome ne zucne? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 A jel ima neki ovakav ekvivalent iz tog doba? Da o nekom događaju niko ne piše 20 dana i onda se odjednom svi mediji sete da se to desilo baš onda kada bi sličan događaj trebalo da dođe na naslovnice? Ili meni najbolji i nesporan primer: jel postoji iz vremena žutih ili iz bilo kog vremena u bilo kojoj državi (osim u najgorim komunističkim despotijama tipa Severna Koreja, Staljinov SSSR i slično) primer da se najmoćniji političar u državi razvede od supruge i ponovo oženi a da ni jedan medij o tome ne zucne? razveo se i od te druge sad skoro... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Kako mogu da čine krivična dela ako su propisno zaključana u ćeliji? Где си то прочитао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Maloletni delikventi su posledica hladnoće našeg srca,njihova dela imaju za posledicu stradanje onih najtoplijeg srca Ima neka tajna veza Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 A jel ima neki ovakav ekvivalent iz tog doba? Da o nekom događaju niko ne piše 20 dana i onda se odjednom svi mediji sete da se to desilo baš onda kada bi sličan događaj trebalo da dođe na naslovnice? Ili meni najbolji i nesporan primer: jel postoji iz vremena žutih ili iz bilo kog vremena u bilo kojoj državi (osim u najgorim komunističkim despotijama tipa Severna Koreja, Staljinov SSSR i slično) primer da se najmoćniji političar u državi razvede od supruge i ponovo oženi a da ni jedan medij o tome ne zucne? Добро, шта онда знаш о Ботиној првој жени? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 nakon braka sa botom pronasla je Hrista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Ja znam da je monahinja u Gracanici,da se prica da je Bota varao,tukao i sta sve ne i da se ona razvela i pobegla od njega u manastir tamo nasla sebe,kad je jednom prilikom Bota bio u poseti nije htela da se susretne sa njim,bilo je u medijima a i pricalo se ovako. Mislim u to vreme da je Kurir imao tekstove o tome O Vucicevoj drugoj zeni,kad se razveo od prve,kad od druge,ko je druga,ko je treca,da li se zove Tanja ili Tamara,da li je iz Beograda ili iz nekog drugog mesta,koliko godina ima...ne znam bas nista. Na izbore za glasanje je prvi put dosao sa cerkom,nijedna vest o njeogovom privatnom zivotu ako nije u formi toga da je on spasilac,Gospod Bog ili nesto slicno nije objavljena. Ja sam se jednom prilikom posvadjao sa ocem i nismo pricali jer je on tvrdio da to nije istina i da je nemoguce da nijedan medij u nekoj zemlji ne sme da objavi tako nesto a da se to stvarno desilo,nijedan. Da se razumemo Botu ne branim,izdajnik te izdajnik,samo svrstavam onako kako jeste. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Ja znam da je monahinja u Gracanici,da se prica da je Bota varao,tukao i sta sve ne i da se ona razvela i pobegla od njega u manastir tamo nasla sebe,kad je jednom prilikom Bota bio u poseti nije htela da se susretne sa njim,bilo je u medijima a i pricalo se ovako. Mislim u to vreme da je Kurir imao tekstove o tome O Vucicevoj drugoj zeni,kad se razveo od prve,kad od druge,ko je druga,ko je treca,da li se zove Tanja ili Tamara,da li je iz Beograda ili iz nekog drugog mesta,koliko godina ima...ne znam bas nista. Na izbore za glasanje je prvi put dosao sa cerkom,nijedna vest o njeogovom privatnom zivotu ako nije u formi toga da je on spasilac,Gospod Bog ili nesto slicno nije objavljena. Ja sam se jednom prilikom posvadjao sa ocem i nismo pricali jer je on tvrdio da to nije istina i da je nemoguce da nijedan medij u nekoj zemlji ne sme da objavi tako nesto a da se to stvarno desilo,nijedan. Da se razumemo Botu ne branim,izdajnik te izdajnik,samo svrstavam onako kako jeste. Стао си на страну жутих! ) Ма није тако било. Прво су вести почеле да излазе на неким порталима типа овог сада телепромптер и сличним на којима се данас као разбија цензура. Тек после пола године и и више о томе је почео да пише Курир па на крају мислим да је и на Блицу нешто изашло. То је тако са свим режимима, код нас. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Pa od vencanja sa drugom zenom gospodina Vucica proslo je 2 godine. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 I Zeljko podsecas me malo na Djuku iz Sns-a.njemu nabrajaju cenzurisane emisije,novine,medije...a on kaze pa da ova vlast cenzurise da li bi bre Kesic mogao da vodi emisiju,haha. Dobro nisi rekao kako se ne objavljuje,pa eno Somborac u nekoliko navrata crtao Vucica sa burmom na ruci,pa eto blic je objavio... Nego, Rts 1,2,studio b,rtv pink,prva,b92,happy,tv ns informer,kurir,blic,vecernje novosti,alo,nase novine,politika... Nijedan,0,slovima nula medij nije objavio tu vest. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Добро, шта онда знаш о Ботиној првој жени? Znam da se nakon razvoda sa njim zamonašila... što se desilo pre 20ak godina... šta sa tim? Kako je to uporedivo sa tim da niko nije smeo da objavi da se Vučić oženio? Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука