SasaJ69 Написано Јануар 1, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2015 Retro - Manastir Studenica (decembar 2014) ...,,Naši daleki potomci prepoznaće nas u Studenici. Znaće ko smo i kakvi smo. I čedo moje, bice ponosni sto nas imaju, pouzdano znam da hoce. Ponosiće se što su pleme Nemanjićko,, Sv. Simeon nana and Milan023 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Moj mali doprinos temi: Prelepa je zimi... Натан and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јун 3, 2019 Пријави Подели Написано Јун 3, 2019 Јел мушки ил женски манастир? Ко је сад у њему ? Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Август 19, 2021 Пријави Подели Написано Август 19, 2021 Студеница - Политика Online WWW.POLITIKA.RS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука