Jump to content

Пакост и злоба

Препоручена порука

Ne mislim - nego verujem to što sam napisao u nastavku citiranog posta.

Nije nikakva tajna da svi mi ljudi pogrešujemo i nije mudrost spoznati da drugi ljudi greše (i prema nama; svi smo to iskusili i nanose nam teške rane i patnje, na žalost) ali hrabrost nije u borbi da ih uteramo u pravdu (ako neće!) a svi smo tome skloni, jer nam je to usađeno od Boga da ljubimo pravdu (ako savest nije otupela).

Hristos je obznanio VREME MILOSTI ZA SVE! I mi smo mnoge ojadili (bar ja) i sada pogrešujemo puno puta (bar ja) i tražimo milost Božju za sebe ali smo nekako više skloni da za druge tražimo zadovoljenje Božje pravde, pa i osvetu.

Čuvajmo se da ne budemo iskušani u tuđemu grehu!

JEVANĐEOSKA PRAVDA JESTE MILOST, JER MILOST ĆE SE HVALITI NA SUDU HRISTOVOM!

Nama ljudima je to nemoguće ali Bogu je sve moguće.

Ja kao čovek najradije bi "oko za oko" (pa i dva oka i dve ruke - za jedno oko :smiley:) ali upoznao sam Ljubav Božju i Milost Hristovu koja je mene izlečila, oslobodila i ta MILOST BOŽJA JE LEK I ZA SVE LJUDE!

Zato, ne ja - nego Hristos! Odvraćam se od grešnog "ja" prema Bogu i trudim se da se nađem U NJEMU!

GOTOVI OBRASCI DELANJA NE POSTOJE, jer lukavi je moćan i zna da nađe našu slabu tačku ali BOGU SE PREDATI i "U MIRU I UZDANJU BIĆE SILA VAŠA", kaže jedan prorok Božji.

Čitav život shvatam kao jednu školu, DA NAUČIM DA VOLIM ali Božjom - savršenom ljubavlju. BEZ USLOVA I BEZ GRANICA! Amin i Bože daj.

Draga sestro, potpuno te razumem jer i ja sam čovek i sve što je ljudsko nije mi strano ali NE TRUDI SE MNOGO DA RAZUMEŠ, već da VERUJEŠ U LJUBAV. Što kaže jedna pesma: VERUJ U LJUBAV, JER LJUBAV JE SVE! VERUJ U LJUBAV, NE ŽIVI BEZ NJE! DAJ MI SVOJU RUKU SAD (ali shvati ovo kao Hristu!), NEKA LJUBAV VEŽE NAS!... SAMO ONA POBEĐUJE SVE!"

Znam ja da ti to želiš (vidi se da imaš revnost), samo razumevanje nije način, nije put, kroz VERU U GOSPODA I POSLUŠNOST DA TVORIŠ NJEGOVU VOLJU, DAĆE TI SE I DA RAZUMEŠ. U PREMUDROSTI BOŽJOJ.

Amin.

"NIJE ISKREN,

NITI PRAVEDAN,

onaj ko govori istinu u lice, niti onaj ko je obznanjuje pred svetom,

no onaj ko  IMA LJUBAV i ISTINIT ŽIVOT, i KAD TREBA GOVORI S RAZUMEVANJEM."

Подели на овим сајтовима

Ništa, zato oprosti što su ovo bile reči ludoga i kao takve nedostojne da ih čuješ.

Neka ti bude po veri.

"NIJE ISKREN,

NITI PRAVEDAN,

onaj ko govori istinu u lice, niti onaj ko je obznanjuje pred svetom,

no onaj ko  IMA LJUBAV i ISTINIT ŽIVOT, i KAD TREBA GOVORI S RAZUMEVANJEM."

Подели на овим сајтовима

ево и ја да поделим са вама неку пакост ...

наиме ради се о мојој прошлости и пакосним лажовима који без разлога или повода шире такво нешто.

чуо сам од заједничког пријатеља, који очигледно није упознат са мојим радом овде или мојом прошлошћу, да ме је наш заједнички пријатељ олајавао ...

и то сасвим случајно налетим на такву причу поменувши наш форум ...

рекао је да сам наркоман за кога се скупљају паре на овом форуму, а то ''зна'' као некадашњи члан овог форума.

што је још глупље, то није једина прича коју сам чуо од њега да је добио информацију о овом форуму.

чак се нисам нашао ни увређен, ни повређен, само ми је смешно и тужно да неко паразитира по односима људи и њиховим срчаним емоцијама на такав приземан начин.

ајде што сам из трена укапирао о коме се ради, пошто немамо толико заједничких пријатеља са истим именом и физичким описом, него чему све то?

није проблем што прича глупости, јер је та наркоманија већ добрих 11 година иза мене, није ни проблем што хвали форум тиме што се хришћански брине о мени као ''наркоману'', него ми није јасно та количина пакости и лажи која је потпуно беспотребна.

моје питање је ЗАШТО?

шта то покреће такву особу да такву глупу и кратконогу лаж изрекне?

Подели на овим сајтовима

моје питање је ЗАШТО?

И мене је то увек интересовало, али мислим да ни клеветник не зна одговор на твоје питање. Његова учмала приземност му не дозвољава да здраворазумски резонује о било чему. Зато се тако и понаша у животу.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Што рече Христољуб, немогуће је схватити зло, тј његове мотиве.

А репоња воли да онеспокојава оне који су га се одрекли, а били су његови у неком периоду.

То одатле долази.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Medo ,kako neznas?Uspeo si da se oslobodis jednog zla,a nekima jako tesko pada da gledaju kako neko napreduje.

"Ako si se uputio prema cilju i putem poceo da zastajkujes i da kamenjemem gadjas svakoga psa koji laje na tebe, nikad neces stici na cilj."

Fjodor M Dostojevski

Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga.

Подели на овим сајтовима

Medo ,kako neznas?Uspeo si da se oslobodis jednog zla,a nekima jako tesko pada da gledaju kako neko napreduje.

"Ako si se uputio prema cilju i putem poceo da zastajkujes i da kamenjemem gadjas svakoga psa koji laje na tebe, nikad neces stici na cilj."

Fjodor M Dostojevski

ма добро, не гледам ја баш то тако, да су људи на тај начин зли, више да су несвесни својег бола па тако прште на све стране ...

нисам ни лично примио, јер да нисам ја био би неко други.

а ни не каменујем, добро сам научио лекцију прељубнице.

Подели на овим сајтовима

Можда он то и није намерно урадио,

него из неке приче коју је површно читао,

дошао до таквог закључка...

ма јесте, још је грђе што ме познаје и уживо.

мени жао таквих, искрено, лоше себе приказују, а мени ни динар тамо ни динар вамо ...

Подели на овим сајтовима

Ма злобницима неможеш , а и осталом народу ,затворити уста .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...