Аљонка Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 машо, само пази да те не рокне неки лудак у стомак, није шала то ...Нисам му се приближавала, колица из радње су нас делила.Имала сам осећај да ме чека из аугла, па сам у десној руци носила теглице Јувитане у кеси, идеалне за туп по глави Boze, zar je moguce da trudna zena danas treba da bude spremna da se brani od ludaka... Као што видиш да.А прошле године, кад ме маторац вукао за уво јер сам ушла ''пре њега'' на паркинг? Тад сам била у 8. месецу а сад у 9. Није да се не види да сам трудна, а. Uzas... Dobro ti je rekao Meda, pazi se... Kad je vec ludilo toliko uzelo maha, nikad ne znas sta se moze desiti.Jaooooo kako sam sad besnaaaaa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Као за инат, увек сам сама у тим ситуацијама, да је мој муж ту, вероватно би ми рекао коју да ме смири, типа: пусти будалу, немој да будеш као он. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 koliko covek velika budala treba da bude da bi maltretirao trudnu zenu koja je u 8. mesecu.... miiiiiiiisliiim taj je genije.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Као за инат, увек сам сама у тим ситуацијама, да је мој муж ту, вероватно би ми рекао коју да ме смири, типа: пусти будалу, немој да будеш као он. Ma da je muz bio s tobom verovatno ne bi ni bilo nicega, ali ve mogu da verujem da su ostali samo posmatrali...da li smo toliko otupeli da ne zelimo pomoci bliznjem... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Реакција коју бих ја желела, не само у овој, већ у свим ситуацијама је тишина са моје стране. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Реакција коју бих ја желела, не само у овој, већ у свим ситуацијама је тишина са моје стране. Me too. Kao i uvek u situacijama u kojima izgubim glavu. I zaista ne znam gde to pogresim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Реакција коју бих ја желела, не само у овој, већ у свим ситуацијама је тишина са моје стране. Me too. Kao i uvek u situacijama u kojima izgubim glavu. I zaista ne znam gde to pogresim. наравски, ал да има неко мозга са стране да отера таквог човека. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Реакција коју бих ја желела, не само у овој, већ у свим ситуацијама је тишина са моје стране. Me too. Kao i uvek u situacijama u kojima izgubim glavu. I zaista ne znam gde to pogresim. наравски, ал да има неко мозга са стране да отера таквог човека.Без обзира на то, ја се, као и увек, осећам кривом.Што нисам рекла опростите, иако ме вређао и сл. И од мене је зависио ток догађаја. Са духовне стране видим то овако: тај човек је одговоран за своје речи и понашање, али и ја за своје. Нисам сигурна да би ми то било оправдање, што је ОН био агресиван. Проблем је што ја на агресију одговарам агресијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Реакција коју бих ја желела, не само у овој, већ у свим ситуацијама је тишина са моје стране. Me too. Kao i uvek u situacijama u kojima izgubim glavu. I zaista ne znam gde to pogresim. наравски, ал да има неко мозга са стране да отера таквог човека.Без обзира на то, ја се, као и увек, осећам кривом.Што нисам рекла опростите, иако ме вређао и сл. И од мене је зависио ток догађаја. Са духовне стране видим то овако: тај човек је одговоран за своје речи и понашање, али и ја за своје. Нисам сигурна да би ми то било оправдање, што је ОН био агресиван. Проблем је што ја на агресију одговарам агресијом. Bravo! Potpuno se slazem. I meni posle svakog samog osecaja agresivnosti ostane kajanje, ali retko kad to ispravim sledeci put. Ne znam, mozda je kod mene stvarno preveliki strah u pitanju, pa mi je agresija odbrana... ali ne mogu to da uzmem sebi za opravdanje.Jednom mi je jedan svestenik rekao da se to desava zato sto `uzvisim situaciju, a unizim sebe kao licnost`. Od tada se trudim da razmisljam pre nego sto postupim, ili bar da ne reagujem ako sam uznemirena... Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Jednom mi je jedan svestenik rekao da se to desava zato sto `uzvisim situaciju, a unizim sebe kao licnost`.Бојим се да ово нисам схватила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Jednom mi je jedan svestenik rekao da se to desava zato sto `uzvisim situaciju, a unizim sebe kao licnost`.Бојим се да ово нисам схватила.Ako sam ja shvatila dobro, poenta je u tome da u takvim situacijama najcesce ne razmisljamo o tome sta je dobro ciniti, nego reagujemo na osnovu onog sto dozivimo i kako se osecamo. Mozda treba da se trudimo da SE SETIMO sledeci put... i da razmislimo... Ne znam ni sama... Ako imas neku ideju podeli je sa mnom. Slicnu muku ponekad mucim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Пало ми је на памет да ђаво ради своје и да му је циљ да паднеш и осећаш се промашено. Код мене је успео сваки пут кад одреагујем по принципу ''око за око''. Један духовник је рекао да на зло не одговарамо злом, а ја сам се питала како. Вероватно лако, кад знаш шта добијаш тиме а шта губиш реакцијом по ''телу''. Мислим да би нама биле потребне вежбице, свакодневне, миц по миц. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Шта сам ја данас одбранила? Свој углед пред непознатим људима у радњи? Своје достојанство? А јел то православље? Зар не треба да се сетимо да смо одабрали пут страдања? Па ово спада у то страдање: неко те вређа пред свима, урла, ти трудна. Идеална прилика за трпљење и ћутање. А ја, ко неандерталац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Пало ми је на памет да ђаво ради своје и да му је циљ да паднеш и осећаш се промашено. Код мене је успео сваки пут кад одреагујем по принципу ''око за око''. Један духовник је рекао да на зло не одговарамо злом, а ја сам се питала како. Вероватно лако, кад знаш шта добијаш тиме а шта губиш реакцијом по ''телу''. Мислим да би нама биле потребне вежбице, свакодневне, миц по миц. Vreme je da pocnemo Sledeci put kad me bude neko naljutop, probacu da precutim, pa cu skoknuti u crkvu da mu zapalim svecu... Da se ni on ne muci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Ђаво ''вата'' на брзину, на брзоплетост А ту сам најтања. А он то зна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука