Аљонка Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Шта сам ја данас одбранила? Свој углед пред непознатим људима у радњи? Своје достојанство? А јел то православље? Зар не треба да се сетимо да смо одабрали пут страдања? Па ово спада у то страдање: неко те вређа пред свима, урла, ти трудна. Идеална прилика за трпљење и ћутање. А ја, ко неандерталац. E bas to... idealna prilika za trpljeje i cutanje. Gospod nam sam salje lekciju koja nam treba, i priliku da je naucimo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Ja sam upravo dobila uvredljive i pretece poruke od nekog cetnika rodoljuba sa FB. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Ja sam upravo dobila uvredljive i pretece poruke od nekog cetnika rodoljuba sa FB.Imas na Fb opciju "block list"... blokiraj ga i ne brini. Gospod da i njemu pomogne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Blokiran Preti mi zbog mog prezimena,valjda ne voli mog svekra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Морам да питам и вас, јер ја немам одговор. Вероватно ће вам одмах доћи мисао (као што би и мени): види ову, она као не лаже и не пакости, па се чуди и прави фина. Како год, да не улазимо у анализу мене, јер ме нико ни не зна нешто добро од вас, друго, дал лажем и пакостим знамо Бог, мој исповедник и ја (мислим ако треба исповедићу се и овде за грехе - мада кажу да се исповеђени греси не причају, ал ајд). Јој, јесам ли закукуљила превише?!? Дакле, пример: самозвани председник кућног савета, кога сам летос први пут упознала јербо није живео у улазу 20 година (ту му жена и ћерка), каже ми како смо супер застаклили терасу (иначе она је 20 година и била застакљена само што смо морали да је заменим новом, алуминијумском, да не прокишњава ни нама ни комшијама, а и да направимо од ње просторију коју можемо да користимо). И после мог порођаја (значи чекали су да се породим па да ми закувају чорбу) стигне ми обавештење да се јавим у инспекцију због застакљивања. Ја све предузмем да се то регулише законски (процес у току), а геометар ме пита што то радим, да ли сам нормална, па ко је још луд да легализује терасу Кад је чуо шта се збило, крстио се ''и левом и десном'' и рекао, па да, Срби и комшије, стара тема. А да, жена од тог из кућног с. ми причала како је била супер са мојом мамом, оно, нокат и месо малтене. И, нож у врат, ладно. И сазнам ја и да су они то пријавили, а данас га сретнем и молим се у себи да не планем, да се смирим, кад он мени нешто викне, типа, не држите ту кола, однеће вам паук. Рекох, а ви сте јао брижни јел да? Ви сте у ствари из најбоље намере напакостили у вези терасе? Каже он: Јааа? Рекох да, ви и ваша жена. Каже он: неее, таман посла ја. Е то не могу да схватим: није ме се ВАЉДА уплашио, грмаљ труднице (добро нисам ни ја баш ситна хихи). Али хоћу да кажем, како се много боље осећам што сам му све то рекла, иако није добро качити се са комшијама, бла бла. Шта је проблем, одсуство хришћанске свести, морала, шта? Деда од 60 год бре, па где је био, шта је научио у свом животићу? baš dobro što si mu sve rekla ... još si i bila blaga ... jedino ... jesi li sigurna 100% da te je on cinkario ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Да, видела сам његово име и име његове жене на фасцикли пријаве А и речено ми је да су они. Нису се надали да ћу сазнати, јер то су поверљиве информације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Ђаво ''вата'' на брзину, на брзоплетост amen А ту сам најтања. А он то зна. Управо то! Треба се изборити сам са собом и својим слабостима. Молитвом! И опет се сјетити приче о пчелама и мухама. Такви људи су мухе. Они имају проблем у свом животу, може бити доконост, завист, комплекси, ко зна какве њих муке муче па морају да уништавају животе свима око себе. Вољела бих да имам снагу да причам са њима, да ме чују, али у таквим ситуацијама ћутим, једноставно игноришем. Можда није најбоље, али тако ми је најлакше. Само је много већи проблем када је неко нама близак такав, е ту не би требало ћутати, него пронаћи начин за разговор. А, Машо, у овим твојим ситуацијама су углавном случајни пролазници, па и комшије и само треба научити застати и помислити:"Он је несрећан човјек нека му Господ отвори очи и покаже прави пут, а ја имам своју дјецу и срећна сам!" А ја сам још у чуду и не могу да вјерујем да се неко на улици свађа са трудницама brokoli па не знам шта бих стварно рекла за то. Требало би сви да будемо срећни када сретнемо будуће мајке и бебе у колицима. Дај Господе да их буде више Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Odlična tema ! Poznajem ženu koja je lepak za namćore. Vremenom obolela je na živce. Previše pažnje je pridavala tim namćorima. Na svim forumima mi se redovno dešava da dobijam pp od meni nepoznatih osoba koje mi "nešto" govore o drugim forumašima meni takđe nepoznatim osobama. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 6, 2010 Пријави Подели Написано Мај 6, 2010 Мислим да би нама биле потребне вежбице, свакодневне, миц по миц.па зар није то искушење? мисим вежбе. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 Мислим да би нама биле потребне вежбице, свакодневне, миц по миц.па зар није то искушење? мисим вежбе.Мислим није. :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 Blokiran klapklap Preti mi zbog mog prezimena,valjda ne voli mog svekra.Тадић? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Данас сам видела убицу моје маме, шета се Кејом са новом цицом, за руку. Не знам да ли ме је видео, ја сам се окренула тако да ме не види, јер искрено, не желим сусрет са њим, не што га се бојим него што се бојим својих реакција. А хтела сам да викнем, жено, знаш ли ко те држи за руку?!? Помислила сам, нашао нову жртву .. да ли она зна ко је он и шта је радио, питам се. Рекох мужу убила бих га .. а после размислим и закључим да управо зато што се нисам светила толиком злу, данас слободно живим и имам своју породицу. Другарица ме је питала па зар је он на слободи? Рекох да, успео је то да измува у овој земљи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Заиста невероватно! Добро си поступила! isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hristoljub Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Dragi moji, kako razumeti, shvatiti,... greh? NIKAKO! NEMOGUĆE GA JE RAZUMETI, JER BI GA ONDA MOGLI I OPRAVDATI! Greh je nerazuman, nelogičan, neljubavan, neslobodan, neodgovoran, destruktivan,... akt, odnos čoveka prema Životu! Prema Bogu, prema samom sebi, prema dugim ljudima, prema prirodi,... Da, pojednostavim. Svi mi ljudi imamo samo RELATIVNU AUTONOMIJU, kao stvorena bića. Mi verujemo da smo nastali Božjim stvaranjem i kao takvi svi smo Božja stvorenja. Imamo određenu datost: poreklo, nacija, sredina,... i SLOBODU DA IZABEREMO kome ćemo služiti, koga ćemo slušati, tj. KOME ĆEMO VEROVATI? Bogu Stvoritelju i Izbavitelju ili Ocu laži-Sotoni, neprijatelju Božjem i čovečjem. Trećeg puta nema. Bog i anđeli Božji ili Đavo i pali anđeli? "Sluge ste onog, kome se date u poslušanje." Ili greha za smrt ili poslušanja Boga, za pravdu i život večni. Prijatelji, kakve sile su u podnebesju i kakav je to rat za duše?! Bog se bori za nas i ponudio nam je izbavljenje U HRISTU, ali Ljubav poštuje našu slobodu i naš izbor, jer ljubavi nema na silu (silovanje nije ljubav!). Dakle, ljude pokreću anđeli. Zli ljudi bivaju POKRETANI OD PALIH DUHOVA i nisu svoji ali ODGOVORNI SU PRED BOGOM. Naš rat ne sme biti sa ljudima, NEGO SA DUHOVIMA U PODNEBESJU! Ali kako slab čovek da se bori sa palim duhovima nepojmljive inteligencije za nas? SAMO VEROM U BOGA I MOLITVOM, SMIRENJEM I TRPLJENJEM NEPRAVDE, ZLA, kao što je i Hristos pretrpeo. On je moćan izbavitelj, SVEMOGUĆI BOG KOJI NAS LJUBI I KOJI NAM JE TO POTVRDIO NA KRSTU GOLGOTE! takeoff Ako i padnemo u iskušenje borbe sa ljudima, isterivanja pravde (zla!), ispravljanja "krive Drine", to je samo da bi se razočarali u sebe i ožalostili na pokajanje i DOŠLI BOGU PO MILOST I SNAGU, APSOLUTNE LJUBAVI! HRISTOS JE UMRO ZA SVE! hvala vrtiloptu Carstvo Božje je U VERI I LJUBAVI! Što si veći "rob Hristov - to si veći slobodnjak Gospodnji". DOĐI klapklap I VIDI, JAKO BLAG GOSPOD! MIR VAM S'BOGOM! "NIJE ISKREN, NITI PRAVEDAN, onaj ko govori istinu u lice, niti onaj ko je obznanjuje pred svetom, no onaj ko IMA LJUBAV i ISTINIT ŽIVOT, i KAD TREBA GOVORI S RAZUMEVANJEM." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Ako i padnemo u iskušenje borbe sa ljudima, isterivanja pravde (zla!), ispravljanja "krive Drine", to je samo da bi se razočarali u sebe i ožalostili na pokajanjeПојасни молим те шта си мислио са болдованим.Шта ти мислиш, како треба реаговати у датим ситуацијама, конкретно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука