АлексаС Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Naleteh na snimak: http://www.youtube.com/watch?v=C92iMLxOe7g Zanima me sta vi mislite o ovome, je l' ovo neki sektas ili sta? Pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Sad mi nije jasno.Ovaj prica da je tamo u jezeru ognjenom bio sam, a snimak zvuka iz pakla nam govori da su tamo milijarde ljudi : http://www.youtube.com/watch?v=Ezu60z8rEBA Ovaj sto prica ne zna da je ta njegova vizija ustvari metaforicna.A mozda i nije bio kod Boga nego kod Allaha dz.sh. Nije prosao ni mitarstva. Dajte bre ljudi, pa kada bismo verovali svacijoj viziji gde bi nam bio kraj. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Cudno mi je ovo malo, jer svaki cas neko bio u paklu i odmah izdaje knjigu i slicno. Bas me zanima sta teolozi kazu o ovome sto prica ovaj Amerikanac. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Sad mi nije jasno.Ovaj prica da je tamo u jezeru ognjenom bio sam, a snimak zvuka iz pakla nam govori da su tamo milijarde ljudi : Мислио је на самоћу као вид казне, а не да је био физички сам (у смислу нема дружења, разговора и др.) То је онај део који говори о томе да ти људи (људи у језеру) не дозивају никога, нема међусобне приче, већ је плач и чују се крици. А коме би па било до ћаскања на толиким мукама. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Cudno mi je ovo malo, jer svaki cas neko bio u paklu i odmah izdaje knjigu i slicno. Bas me zanima sta teolozi kazu o ovome sto prica ovaj Amerikanac. Problem je sto su opisi potpuno razliciti.Jedan opisuje ovako a drugi onako. Da su stvarno bili tamo opisi bili identicni. Poslusaj ovog : http://www.youtube.com/watch?v=33ozuBPeGZ8 Ne kazem da ti ljudi lazu, mozda su i stvarno bili tamo ili imali neki psiholoski fenomen. Kako uopste dusha moze da se cuje i snimi ako nije materijalna ? АлексаС је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Што лошу вутру пуше ови амери ал умеју то добро да продају. Милан Меденица :), Аурор, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Prelesceni protestanti Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Различитост искустава управо говори да је свако од њих добио-по промислу-поуку спрам себе, спрам његове личности. Поуку на онај начин који ће ЗА ЊЕГА бити најупечатљивији, најјачи. Ништа више. Зато су Свети оваква виђења чували за себе, и промишљали о томе шта им Господ поручује (тј детаље виђења, а у назнакама и обрисима су помало откривали другима-на кашичицу, па нека сами трагају...). АлексаС and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 А Бог је овом човеку показао пакао, да би овај написао књигу и од наивних зарађивао паре. Милан Меденица :), Млађони and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 А Бог је овом човеку показао пакао, да би овај написао књигу и од наивних зарађивао паре. Решио Бог да га начини богатим али не би било уреду да му да дрво са ког ничу паре. Него ајде да му покаже пакао да напише књигу. Шалим се мало, можда му је показао али искрено сумњам а и није битно. Уосталом можда човек не лаже можда је стварно видео... кошмари су честа појава. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Да, можда... а јеси видео како је човек потрешен тиме што је видео, како му глас осцилира од узбуђења, како је аутентично уплашен тим најгрознијим искуством које је имао ... animal-smiley-075 Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 лош есид, таман толико траје бед трип. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Па лепо га водитељ пита како су изгледала та бића, је ли као нешто што је већ видео, и он каже да јесте и објашњава где је то прочитао. Дакле, вероватно је све то била психологизација прочитаног, наученог и усвојеног, али не смемо бити децидирани. Буде да родитељ пружи детету кинту кад му је тешко у животу, а овај оде с тим у коцкарницу или уложи на кладионици у сигурицу... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Pozdrav svima Kako bi ste opisali gde je "geografska" lokacija raja i pakla, sigurno da duhovni svet jeste drugaciji od ovog koji je ogranicen prostorom ali i tamo je odredjeni prostor. Da li je to van nase vasione (dokle su naucnici otkrili) i u kom "pravcu" se "putuje" od ove zemlje...koliko bi to bilo daleko ako bi bilo moguce meriti nasom ljudskom kilometrazom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Potpuno je drugi modalitet postojanja u pitanju, ne moze da se zamislja u ovom ogranicenom stanju. Mozes da budes veci od cele vasione ili manji od atoma ili oba u "isto vreme", a mozda si cela vasiona i beyond, a mozda su u shumi... verum est in beer and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука