Гости Guest Написано Новембар 7, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Кад сам био мали, много сам причао сам са собом. Водио сам веома озбиљне дебате. Дешавало ми се да тако ја причам са собом (или смене), па онда ме неко чује, а ја као певушим неку песмицу, правим се луд. Срамота ме било. И сада понекад разговарам сам са собом. Да ли сам ја ненормалан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Nisi ako mene pitas i meni se desi da pricam sam sa sobom,ali vise kad se pripremam za neki sastanak,razgovor itd Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Јеси брате, исто као и милиони нас :bleh: Је ли, а оно кад се заплачеш, па као ти нешто упало у око, има ли и тога ? Лидија Миленковић, Драгана Милошевић, Milica89 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Јеси брате, исто као и милиони нас :bleh: Је ли, а оно кад се заплачеш, па као ти нешто упало у око, има ли и тога ? Има, има... Имам свакаквих трипова, па се питам често да ли то још неко ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ради, ради, не брини ништа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Не причам али се свађам сама са собом за све паре. Biky83 and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Da kada se iznerviram sam na sebe. Biky83 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 И сада понекад разговарам сам са собом. Често Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ја често разговарам сам са собом јер сам једино онда сигуран да ће разговор бити интелигентан. Paradoksologija, Milan Suzic, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Pricam svakodnevno tako,ali uvek imam nekog sagovornika u sebi Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ух, доћи ћемо до тога да сви разговарамо сами са собом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Mene nerviraju ljudi koji u mom društvu (znači dok sam prisutan) pričaju sami sa sobom, dođe mi ponekad da ih žvajznem pošteno! A ima ih dosta. Posle kad ih pitaš: "Šta si rekao?" (pošto sva ta trabunjanja su često nerazumljiva) oni vele: "Ništa ništa". Ma more mrš! Inače se ne upuštam nikad u takve razgovore (sam sa sobom) geronymo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ако се не рачуна онај уинутрашњи разговор, онда јок. Ако се рачуна унутрашњи разговор, онда имам утисак да нас је више комада. Ево, причамо и у тренутку док куцам(о)! Плутон, kordun, Драгана Милошевић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Kad sam bila dete naviše sam pričala sama sa sobom, dok sam se sama igrala kod kuće... onda kad sam studirala, dok bi se preslišavala pred polaganje ispita... a sad ponekad... Ko će me bolje razumeti ako ne ja GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Како рече један човек (у шали, наравно): "Да, причам сам са собом - једино тако могу да чујем нешто паметно (у овој кући)". Vesna Milovic, nana, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука