Anika Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Garavi sokak - Kao ja Idi slobodno ako si resilanek ti je sreca na putu tvomMnogo je bolje sto nisi pogresilaI nisi prekasno shvatilaRef 2xKao ja sto sam tebe voleoKao ja sto sam tebe zeleoKao ja sto sam tebe ljubioI zauvek izgubioLepo sto putujes i sto ne tugujesI sto se meni ne bi vratilaSto si mi ukrala srce u grudimaA nisi nista platilaRef 2xNa dlanu pisesve sta kome ostajeI ti ces nekog voletiAl jednom ljubi sei jednom gubi seTo nikad neces preboleti Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Duso moja, ja ne znam visekoliko dugo ovdje stojimdok slusam kako liju kisepod mracnim prozorima tvojimDuso moja i kada krenemtako bih rado da se vratimti ne znas da je pola meneostalo s' tobom da te pratiOstalo s' tobom da te ljubikad budes sama i bude zimajer ja sam onaj koji gubit prije nego ista imaDuso moja, k'o kaplja vodei ti se topis na mom dlanujer s' tobom dodje i bez tebe odestotinu dana u jednom danuDuso moja, ti umorna sii bez tebe ti lezaj spremamna nekoj zvijezdi sto se gasija trazim svijetlo koje nemamPod hladnim nebom ispod granjastavices glavu na moje grudijer ja sam onaj koji sanjai zato necu da te budim. Kemal Monteno Рапсоди and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Bajaga - Od kada tebe volim Sad nemoj nista da mi govorisprepoznacu sto god da pomislisveceras samo nemoj da me ne volisprebolecu sto god da ucinisucinicu ti sve sto pozelisveceras samo nemoj da me ostavisOd koga si se ti to sakrilau meni citav svet se rasipaod kada tebe volimpamet ne slusada l' ista moze da se sakrijepo licu kad se svetlo polijeod kada tebe volimvreme ne ideI nemoj nista da mi govorisprepoznacu sto god da pomislisveceras samo nemoj da me ne volisprebolecu sto god da ucinisucinicu ti sve sto pozelisveceras samo nemoj da me ostavisOd koga si se ti to sakrilau meni citav svet se rasipaod kada tebe volimpamet ne slusada l' ista moze da se sakrijepo licu kad se svetlost polijeod kada tebe volimvreme ne ide Срђан Ранђеловић, Srdjan Kotur and kordun је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 KRUG U ŽITU Ti pjesma ja zvukti ptica ja jugali ne dolaziš čestou žitu ne vidim krugšapni mi - može na duggdje je to mjestoda kupim kartu,krenem na putil' zauvijek ostanem tupitaj Boga 'ko znagdje je pobjegla duša tvojana zemlji, na nebu(cijeli) život tražim je jada popije ova moratvoje soli, mog bolamijenjam dane za noću snove prije ćeš doćali ne dolaziš čestou srcu negdje na dnutvoj kutak zauvijek tučuvam ti mjestopa uzmi stvari, kreni na putdođi i ostani tual' pitaj Boga... Massimo Savić Срђан Ранђеловић and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Samo da rata ne bude Balašević Pijani momci prolaze duž naše tihe ulice Oni u vojsku polaze, prate ih tužne curice Brinu ih slutnje sulude Da rata ne bude Ne mogu da me ne sete suze na vrh tvog nosića Devetsto osamdesete, Ulice Brane Ćosića I voza crnog, ko da s njim zauvek odlazim Znaš šta, neka mora sve potope Nek se glečeri rasture, Večni snegovi otope Pa šta, neka kiše ne prestaju Neka gromovi polude Samo rata da ne bude Znaš šta, nek se doba preokrenu Nek se zvezde uznemire Nek se planine pokrenu Pa šta, vetri nek pomahnitaju Nek se vulkani probude Samo rata da ne bude ... Срђан Ранђеловић, Sofija_ and Srdjan Kotur је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Josipa Lisac - 1000 razloga Puno i prazno sve do vrha, sve do dnatoplo i hladno, malo ti, a malo javatra i voda, slatka laz, gorka istinasve je to ljubav koju pronasla sam jaRef.Tisucu razloga za ljubavtisucu razloga za smijehdok zatvaram ocija otkrivam novi svijetTisucu razloga za svjetlosttisucu razloga za mrakja sve vise trebam teudisem te kao zrakCrno i bijelo, nocima i danimaja tvoja sam luna, ti si zrak suncankrivo i pravo kao otrov, kao lijeksve je to ljubav, neka traje cijeli vijekRef. 2xZaustavi misli bar na treni ponovo budi zaljubljenu ocima boje jezerazaboravi bezbroj razlogaZaustavi misli bar na treni budi, i budi zaljubljenu ocima boje jezerazaboravi bezbroj razloga "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Moji drugovi / Bajaga / Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu i ja sam selica pa ih ponekad sretnem u letu Da l' je to sudbina il' ko zna sta li je kad god se sretnemo uvek se zalije, uvek se zavrsi s' nekom od nasih pesama Moji su drugovi zestoki momci velikog srca i kad se pije i kad se ljubi i kad se puca Gore od Aljaske do Australije kad god se sretnemo uvek se zalije, uvek se zavrsi s' nekom od nasih pesama Ref. Da smo zivi i zdravi jos godina sto da je pesme i vina i da nas cuva Bog Da su najbolje zene uvek pored nas jer ovaj zivot je kratak i prozuji za cas Za moje drugove ja molim vetrove za puna jedra puteve sigurne, a noci zvezdane i jutra vedra Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Istina / Željko Joksimović / Mogao sam s tobom kao nikadaverovao nisam da si otislaostao sam sebi duzan istinusta je to u nama krilo nevoljusta je to u namaMogao sam s tobom ljubav imatimogao, a nisam, nisi htela tiostao sam sebi duzan istinusta je medju nama krilo nevoljuRef.Sada znam, htela si sveali je dusi dosta bila prazna recsada znam, odnosis svezar prodajes ljubav za grehTada sam, mogao svetvoja je ceznja bila samo prazna recsada znam, gotovo jeti prodajes ljubav za grehMogao sam s tobom kao nikadaverovao nisam da si otislaostao sam sebi duzan istinusta je to u nama krilo nevoljusta je to u namaRef.Sada znam, hocu da znamhtela si sve, reci mi da znamali je meni dosta bila prazna recjedna prazna recevo sad, hocu da znam, odnosis svereci mi da znamzar prodajes ljubav za greh Срђан Ранђеловић and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Živim da te nađem / Vlado Georgiev / jedna od omiljenih / Svako te pominjei svakog briga jesta se to desilo sa namaPomislim poziv je tvoja znam da ne znas ni brojsta se to desilo sa namaU sve cu da vjerujemsamo da ljubim tedrugi te kradu od meneja ipak nadam seRef.Zivim da se vratisznam da je tesko opet da nadjes putzivim da te nadjemzbog tebe zivim ja, ti si jedini razlog ja znamAl' ostani sama da te pronadjemi da te vratimznam da je tesko opet da nadjes putZivim da te nadjemzbog tebe zivim ja, ti si jedini razlog, ja znamostani sama, ostani, molim teSvako te pominjei ko da vjeruje dada tako govoris o namaPomislim poziv je tvoja znam da ne znas ni brojsta se to desilo sa namaU sve cu da vjerujemsamo da ljubim tedrugi te kradu od meneja ipak nadam seRef.Al' ostani sama dok te pronadjemi dok te vratimznam da je tesko opet da nadjes putZivim da te nadjemzbog tebe zivim ja, ti si jedini razlog, ja znam https://www.youtube.com/watch?v=3SJB5f0SouQ Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Zaspo Janko / omiljena /Zaspo Janko pod jablanomMile moje drageLepe moje crne očiPogledajte na me Pod jablanom zlatnom granomMile moje drageLepe moje crne očiPogledajte na me Ja otrgo zlatnu granuMile moje drageLepe moje crne očiPogledajte na me Sofija_, Срђан Ранђеловић and kordun је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Sve će to o mila mojaPrekriti ruzmarin, snjegovi i šašI dvije će pokisle ptice sa tvoga oka prhnuti na jugNijedna suza, nimalo volje,Nijedna slutnja, ni glasA moglo je boljeReci ćeš malo je tužnoAl on je bio kopile i jadI stat ćemo goli i sami pred ovo ledeno nebo i mrakMiriše pelin, pusto polje,Procvale ruže i medA moglo je boljeGdje, pokaži miGdje, kad tužne sudba ne voliI čime od svijeta da se branišKao ruža sa dva smiješna trna ili snomUzalud, uzalud, sve je protiv nas Bijelo Dugme Sve Će To, O Mila Moja, Prekriti Ruzmarin Snjegovi I Šaš Sofija_, Maslacak_, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Ako zelis, zamisli da pjevam ti o necem drugomo necem sto si vec odavno mozda htjela cutio ljubavi sto traje cijeli zivoto vjernosti, o braku i o srecio odnosu gde nikad nista ne pokvari netko treciJer nikad nisam znao pisat ljubavne romanejer draze mi je ono sto u dvije-tri rijeci stanei zato me ne gledaj tako i ne zijevajznam da ti je dosadna al ipak sa mnom pjevajObicnu ljubavnu pjesmuobicnu ljubavnu stvarsto kraja nema a ni pocetkaa ja ja ja ja ja jaJa znam da ova pjesma nece nikada promjenit svijeti isto tako znam da od nje ljudi nece zivjet boljeal mozda ipak nekom bit ce dragai sigurno zaboravit je nitko necejer u njoj nema nista sto na neku drugu stranu skreceOdavno vec nestali su nasi ulicni herojisvako gleda svoje, svako tijera svoje, svak se bojii zato me ne gledaj tako i ne zijevajznam da ti je dosadna al ipak sa mnom pijevajObicnu ljubavnu pjesmuobicnu ljubavnu stvarsto kraja nema a ni pocetkaa ja ja ja ja ja ja Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Jednom su sadili lipustari Nestorov, gos'n Ceda i jos jedanbio sam nov u tom stripukomsijin mali kog su pustili da gledaStari Nestorov, potpalivsi korov, tad rece miti si mladti ces dospeti za taj hladJednom sam voleo zbiljamislim na ljubav pravu, sasavu i silnuvozio hiljadu miljako onaj ruzni Francuz u prelepom filmuvukle me sine pod tocak masineal' ona me spasilasve je druge ugasilaRef.Hej, sve to dodje na svojeodavno pravila znamsamo tuge se brojehej, opet tornjevi tuku na Svetog Lukujesen je kriva, uvek me rasturi sivaJednom je prosla kraj menesa tipom kog sam znaotaman da se javimskrila je pogled na vremeal' sasvim dovoljno za zuru mojoj glavibezvezno zdravo i klimanje glavomi sve sto vec sledujeneka, lutko, u redu jeRef.Jednom su palili lisce sa one lipedim je leteo do nebana kom su (nema ih vise) stari Nestorovgos'n Ceda i jos jedanKo nije drvo razumeo prvopa tek onda sadiotaj nije nista uradioi shvatice kad-tadda ne zna sta je hlad Đorđe Balašević - Jednom su sadili lipu Срђан Ранђеловић, Grizzly Adams and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Савршено једноставна љубавна песма Ako znaš bilo štone znam što da radim sa sobomna šta misli da bacimeto stvaram polako pjesmu o tebigledam tvoje tijeloludujem za njimi ponavljam u sebi samo jednopoljubi mepa mi prste u kosu uvucii zagrli mepoljubi mepa se privi tik uz mene i zapjevajako znaš bilo štoželim da se stisnem uz tebeda te milujemda ti šapućem na uho bisereda pričam o slobodida se glupiramda ti kažem - oh ti ludo jedinapoljubi mepa mi prste u kosu uvucii zagrli mepoljubi mepa se privi tik uz mene i zapjevajako znaš bilo što Maslacak_, Милан Ракић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Jesam li ti ikadstvarno priznalakako me je suzamoja stipalaOrdenje za hrabrostda mi dodelene bi moglini da me razveseleNocas je, zemlja premalaza nase korakei kad je ljubav prestalane odricem se njeRef.Gde da legnem, gde da prenocimda na tebe ne mislimkome sada, da se pomolimda te vratiJesam li ti ikadprigovorilakol'ko sam seza tu ljubav borilaBio si moj nemirpotreba i hiral' sam znalada je ljubav rat i mir. Viktorija Срђан Ранђеловић and kordun је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука