МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Objasnio sam ti Verume zasto... Prvo i jedno i drugo su studenti,jedni su ilegala,zabranjeni drugi su dozvoljeni i vecito na pozornici. To sto je doslo do medija,a nije npr kad su ti levicari sacekivali te iste i nisu davali da im se odrzi tribina to je neka svako zakljuci sta. Ti drugi imaju koliko shvatam svoju organizaciju i ona se zove "studentska akcija" dakle ta organizacija iako postoji je i dalje u ilegali i zabrani. A ovi nisu dosli na pravi nacin,nego na nacin da se finansiraju,da imaju potporu u medijima i svuda i da pritom mogu da rade sta hoce. Ako ti mislis da su se oni organizovali u pauzi predavanja i onda poceli svuda da odlaze prave tribine i da ih ima svuda onda ja mislim da gresis. Takodje znam na sopstvenoj kozi koliko je tesko ako nisi na nekoj nvo ili vlastistickoj sisi da dobijes ikakav prostor igde. Cak ni Dveri pomenuo je neko njihove tribine pre 10 15 godina nisu imali prodju,naprotiv isto su prolazili kroz zabrane,otkazivanja... a nisu nacisti i pritom na tribinama su im govorili episkopi,mitropoliti,svestenici,knjizevnici... Zakljucak ti je ko kad bi ja rekao tebi nije bitno sto su ti sto upali protiv narkomanije,nego ti je samo bitno sto su oni nacisti ili je neko rekao da su nacisti. Nidje veze. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Prvo i jedno i drugo su studenti,jedni su ilegala,zabranjeni drugi su dozvoljeni i vecito na pozornici jedni su studenti, drugi su nacisti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Gradili su trudom i radom,ali je poenta u tome da oni u startu isto nisu imali prodju,dok ove Ane Jaksic i ostali u startu imaju i da to nije posteno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Marihuana... najveca pošast sveta od Hitlera na ovamo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Gradili su trudom i radom,ali je poenta u tome da oni u startu isto nisu imali prodju,dok ove Ane Jaksic i ostali u startu imaju i da to nije posteno. mozda zato sto jedni vole da pricaju o duvki i ljudksim pravima a drugi o rasnoj superiornosti? #samopitam пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 ako je tribina o komunistickim zlocinima prica o rasnoj superiornosti onda da #samokazem Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Prvo i jedno i drugo su studenti,jedni su ilegala,zabranjeni drugi su dozvoljen Предлажем да ови први, или како рече "једни", за почетак одрже свој просвјед у некој пивници... Остало ће већ историја записати... "Као и јучер", што б` рек`о Бранимир Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 ako je tribina o komunistickim zlocinima prica o rasnoj superiornosti onda da #samokazem Kod nacista je svaka prica bazirana na rasi... cudi da ne znas te osnove? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Tribine koje organizuju nacisti i Hitlerovi sledbenici i treba da se zabranjuju. Zao mi je sto je Srbija ocigledno sve punija ljudi koji se sa tim ne slazu... Aj sada ti meni reci zašto, ako tribina nema veze sa nacizmom. I ako ta grupa ne zagovara javno nikakvo nasilje itd. Ja sam pre 4-5 godian gledao da u Americi neka nacistička grupa drži zakazan miting ispred bele kuće, nigde se ne ominje nasilje itd. samo su pričali o problemu ilegalnih imigranata. Skupilo se dosta ljudi da spreči tako nešto, ali policija štitila naciste, čak je bilo par incidenta gde ovi sa strane prilaze i hoće da biju naciste. E sada srenuo sam malo, uglavnom želim da znam zašto nacistima treba zabraniti da drže tribine u kojima se o nacizmu ne priča i u kojime oni ne przivaju ni na kakvo nasilje? МилошБГ, Uscanac and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Bravo odahviiing...ali znas sta je problem? problem je sto su svi oni zagovornici eu,amerike,zapada,svi su oni zagovornici sloboda,svega,ali bi grupu ljudi ako razmislja na ovaj ili onaj nacin ogranicli,sprecili,zabranili,bacili u ilegalu... Da li nacista ako je nacista recimo sme da prica o komunistickim zlocinima? da li sme da prica o busplusu naprimer? da li sme da prica o kolacima,da li sme bilo sta uopste? ne ne sme,bravo za zabranu,oni i ne smeju da imaju tribinu,neka ide u pivnicu i slicno e to je fasisticki nacin razmisljanja i vi niste uopste daleko od toga,nazalost,a stalno se pozivate na borbu protiv toga. Ovakve teme su samo tu ja mislim da se ljudi razotkriju. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 zašto nacistima treba zabraniti da drže tribine Зато што паметним људима не треба објашњавати зашто... Довољан је поглед на њихово делање кроз историју цивилизације... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Da li nacista ako je nacista recimo sme da prica o komunistickim zlocinima? da li sme da prica o busplusu naprimer? da li sme da prica uopste? e to je fasisticki nacin razmisljanja i vi niste uopste daleko od toga,nazalost,a stalno se pozivate na borbu protiv toga. Нациста не сме да прича о ичему.. Нациста, не сме (јавно) да постоји... Јасно и гласно! cloudking, Margareta, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Posteno,fasisticki nacin razmisljanja,posteno,bez uvijanja. Evo ja isto zagovaram stav da Amerikanci ne smeju da postoje,jer su nastali na temeljima istrebljenja jednog naroda i njegove krvi. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Aj sada ti meni reci zašto, ako tribina nema veze sa nacizmom. I ako ta grupa ne zagovara javno nikakvo nasilje itd. Ja sam pre 4-5 godian gledao da u Americi neka nacistička grupa drži zakazan miting ispred bele kuće, nigde se ne ominje nasilje itd. samo su pričali o problemu ilegalnih imigranata. Skupilo se dosta ljudi da spreči tako nešto, ali policija štitila naciste, čak je bilo par incidenta gde ovi sa strane prilaze i hoće da biju naciste. E sada srenuo sam malo, uglavnom želim da znam zašto nacistima treba zabraniti da drže tribine u kojima se o nacizmu ne priča i u kojime oni ne przivaju ni na kakvo nasilje? Prosto. Imali su svoju priliku i pobili su pola Evrope. Sad malo da iskuliraju par vekova pa ce razgovaramo ponovo... A inace, taman da se opet pozovem na onu Milosevu pricu o diskriminaciji npr. strucnjaka hirurgije samo zato sto je nacista. Razmisli logicno. Nacista ne posmatra sve ljude jednako a treba da ih leci jednako? Ja sam pobornih ljudskih prava, i sloboda ali bih mirne duse zabranio javno deklarisanim nacistima da se bave odredjenim delatnostima. Verujes u rasnu nejednakost a polazes hipokratovu zakletvu? Nebo i zemlja.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Bravo odahviiing...ali znas sta je problem? problem je sto su svi oni zagovornici eu,amerike,zapada,svi su oni zagovornici sloboda,svega,ali bi grupu ljudi ako razmislja na ovaj ili onaj nacin ogranicli,sprecili,zabranili,bacili u ilegalu... Da li nacista ako je nacista recimo sme da prica o komunistickim zlocinima? da li sme da prica o busplusu naprimer? da li sme da prica o kolacima,da li sme bilo sta uopste? ne ne sme,bravo za zabranu,oni i ne smeju da imaju tribinu,neka ide u pivnicu i slicno e to je fasisticki nacin razmisljanja i vi niste uopste daleko od toga,nazalost,a stalno se pozivate na borbu protiv toga. Ovakve teme su samo tu ja mislim da se ljudi razotkriju. nacista moze da prica o cemu god hoce. Ovi nacisti ne zele da pricaju. Pitani su bili i odbili su razgovor. Ovi nasi nacisti vole da upadaju da pljuju da biju itd. Takvima je mesto u bajbokani... na neodredjeno. I zabrana delovanja na svim nivoima... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука