Jump to content

Skup za legalizaciju marihuane

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

знам да умеш да се играш али не занима ме што не примећујеш да си се заиграо само са собом.

al si poetichan braconii :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Jos cu ispasti ja nacista ovde, a umalo nisam plakao kad sam gledao Sindlerovu listu. :D

екипица ти неће опростити,зато су ту :)) Таман су нам скоро објаснили шта ради православна руља,упада и пљује Анкицу,јер јој владика Амфилохије није опростио транспарент.

Ма лепо замишљено губљење времена и надасве провокативан и изузетно "љубазан" став појединца који је на страни правде. Па ће тако изврнути сваки твој текст само да нањуши пролаз ка лицемерном православљу.

Две  крајности видиш и сам нису му прихватљиве,руше систем. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

ти си аутентична личност пост-панк-рокерског духа Београда кога више нема

Misliš Šapca?
Подели на овим сајтовима

Невероватна Ана и нјене антицрквене акције и невероватни другари фашисти се увек налазе на идентичним местима...

Двоје су се тако смували.

А да кокетишу са крајностима, не само да кокетишу него и јесу.

Потпуно две крајности до инбицилности упорне.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Невероватна Ана и нјене антицрквене акције и невероватни другари фашисти се увек налазе на идентичним местима...

A koja je to ona krajnjost? Ono devojka se zalaze da ljudi budu slobodni. NIkako da objasnis sta je to u njenoj krajnjosti lose.

ne znam, ti konstatno poredis ljude koji hoce da zabranjuju i da biju sa ljudima koji hoce da puste druge ljude d zive na miru kao "dve krajnjosti"

ko da si rekao da ljudi koji crtaju karikature muhameda su druga krajnjost talibana.. mislim.. apsolutno nelogicno..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ти си аутентична личност пост-панк-рокерског духа Београда кога више нема

Ja sam zakleta Šapčanka, dete ravnice, lokal-nacista. Molim te, zato što sam prinuđena da živim na ovom brdu koje nazivaju glavnim gradom, nemoj da me svrstavaš u isti koš sa vama brđanima.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ja sam zakleta Šapčanka, dete ravnice, lokal-nacista. Molim te, zato što sam prinuđena da živim na ovom brdu koje nazivaju glavnim gradom, nemoj da me svrstavaš u isti koš sa vama brđanima.

pf...pa doji u novi sad da pljujemo po begešarima :D :D

Подели на овим сајтовима

Dobro je sto postoje ovakve teme da se ljudi do kraja razotkriju...eto saznali smo da ljudi razmisljaju fasisticki jednostavno misle da u 2014 postoje nacisti jer su u svom cv-iju naveli da imaju neku politiku koja se na vikipediji oznacava kao ne znam sta i onda zato takvi ljudi ne smeju imati tribine,ne smeju pricati o stvarima koje znaju,ne smeju disati vazduh,kupovati hleb,treba ih ako pitate te ljude kao npr Milosavljevica verovatno ograditi u neki logor,treba ih tuci,zabranjivati,ogranicavati gde god se moze. Ako su doktori oni ne smeju operisati,ako su istoricari ne smeju se baviti time,jer ko ce od takvih ljudi to voleti,to je radio i Hitler nije bitno ko si,kakav si,cime se bavis,bitno je da li si Jevrejin,cigan ili Srbin i samim tim mozes biti i najbolji covek na svetu,ne valjas.

Sramotno i jadno...i tako na kraju se uvek i ispostavi.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Па кад излазе у исте кафане (власник Вук и Дана Драшковић) :Д  

Подели на овим сајтовима

1. Znas i sam da je to ista ekipa.

2. Moguce je da je ista osoba. Mizda sam pogresio ali poenta ostaje...

3. A zasto sad nisu prihvatili ruku razuma?

4. Daj neki primer tog nasilja studenata, umetnika i gradjanskih aktivista prema huliganima, braniteljima srpstva i svetosavlja kao i porodice i morala?

Jeste, u pitanju je jedna ista osoba. Riba je u nekoj NVO, lezba i radikalna feministkinja....

Подели на овим сајтовима

pf...pa doji u novi sad da pljujemo po begešarima :D :D

Al' vas što mrzim, pa ne mrzim nikoga kao Novosađane. Aplicirah u junu na neke vaše obrazovne institucije, rekoh- hoću ja kod vas, vi ste moja braća, spremih se da postanem Sosa i vi rekoste- ne može, Tijana! Nisi dovoljno dobra za nas. Tad sam se lepo isplakala, malo se izgubila pa lutala i na kraju pobegoh glavom bez obzira i zarekoh se da se u Novi Sad ne vraćam.

:D :D

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...