Jump to content

Skup za legalizaciju marihuane

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

leaalno ili leqalno ?

i pritom to je bila tribina u vezi legalizacije marihuane ali u medicinske svrhe haha da da,samo to posle prekida.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Inace evo vam jednakosti i prava za sve... Tribina Studentske akcije "Komunisticki zlocini" je bila zabranjena na filosofskom fakultetu,a u vreme kad je trebala da se odrzi nekoliko desetina anarho pederskih i ostalih orijentisanih ljudi se okupilo sa namerom da spreci tu tribinu u slucaju da se dozvoli.

Nece toga biti nigde,necemo ni mi o tome raspravljati na zru,nece nijedan medij objaviti,superiska.

Nego ko je bre pljunuo Anu Jaksic!?!

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Inace evo vam jednakosti i prava za sve... Tribina Studentske akcije "Komunisticki zlocini" je bila zabranjena na filosofskom fakultetu,a u vreme kad je trebala da se odrzi nekoliko desetina anarho pederskih i ostalih orijentisanih ljudi se okupilo sa namerom da spreci tu tribinu u slucaju da se dozvoli.

Nece toga biti nigde,necemo ni mi o tome raspravljati na zru,nece nijedan medij objaviti,superiska.

Nego ko je bre pljunuo Anu Jaksic!?!

To sam ja pisao Mladjoniju, tribina je trebala da bude u nedelju, ali je zabranjena. :)

Ali postoje dvostruki arsini izgleda, neko ima slobodu govora, neko nema.

Tj, nije da nema, nego se nadje neki izgovor da se zabrani na fin nacin.

Samo da ponovim, mene bas briga za sve te price, ali ne moze mi niko dokazati da u javnosti nema "pristrasnosti" :)

Подели на овим сајтовима

evo i tebi informacija zabranjena je i tribina iste te jaksicke i njene ekipe "o antifasizmu"

10458474_975576442458246_647375661955641

A sto se tice ovih nacional socijalista koje branis, tribine nacista i treba zabranjivati.

Jel isto anarhisti i gej lobi i zabranili tu tribinu?

Stvarno je ruzno kvarno zloupotrebljvati poluinformacije....

Posebno u odbrani ljudi za koje smo ustanovili da su nacisti.

p.s.

Ti isti komunisti i anarhosindikalci su upali na tribinu LIBEKA kog je doticna CLAN i prekidali tribinu. TAko da je idiotski da sad shatro saradjuju sa libekom da bi "ukinuli naciste" a opet neko ukida i antifasiste.. i sta ti ja znam...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

To sam ja pisao Mladjoniju, tribina je trebala da bude u nedelju, ali je zabranjena. :)

Tako je, dvostruki arsini. Nacisti nemaju pravo slobode govora. Hvala bogu na tim dvostrukim arsinima.

Isto ko sto ubice nemaju slobodu kretanja. Dvostruki arsiji jbg....

Подели на овим сајтовима

Tj, nije da nema, nego se nadje neki izgovor da se zabrani na fin nacin.

Samo da ponovim, mene bas briga za sve te price, ali ne moze mi niko dokazati da u javnosti nema "pristrasnosti" :)

E vidis brate to je licemerje a ne samo medija,ne samo ovih onih,nego i svih nas,svi mi u tome ucestvujemo,a posle cemo zlonamerno reci pa sto su oni tako bezobrazni upali negde sto nisu vispreni i iole elokventni i pametni sto oni nisu napravili neku tribinu i slicno. Fuj

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

E vidis brate to je licemerje a ne samo medija,ne samo ovih onih,nego i svih nas,svi mi u tome ucestvujemo,a posle cemo zlonamerno reci pa sto su oni tako bezobrazni upali negde sto nisu vispreni i iole elokventni i pametni sto oni nisu napravili neku tribinu i slicno. Fuj

Pa da.. to sto su nacisti ce po obicaju da zakopamo i da se pravimo suntavi u celoj prici. :D :D

I ovaj put ja ne moram da dokzujem da su ncisti analizirjuci njihov program. Oni sami kazu da su nacional socijalisti. I kace "White pride" simbole na svoje zastave.

E moj milose.... e moj milose..... sa crnim djavolom bi se ti rukovao za "ideologiju" :)

Ja prozivam te marksiste i feministe i anarhiste i svadjao sam se sa njima mnogo puta na fejsu.... al ovde se radi o libertarijancima i feministima... i nacistima....

i ti opet.. biras naciste.. sve zbog onog NACIONALISTI. :)

Подели на овим сајтовима

Koliko znam predavanje je trebalo biti o zlocinima komunista, tako da stvarno ne znam zasto bi se to zabranjivalo, pa cak i da Hitler izadje da govori.

Ocigledno da nekome smeta.

Tebi ne smeta da ti predaju nacisti o zlocinima komunista? ok....

meni smeta kad puste ubicu iz zatvora da vodi humanitarnu akciju.. ono.... takav sam... imam duple arsine.. sta cu..

Nego, ova Jakšićka baš lepo žeMsko :)

Retko lepa feministkinja. :D

Подели на овим сајтовима

Koliko znam predavanje je trebalo biti o zlocinima komunista, tako da stvarno ne znam zasto bi se to zabranjivalo, pa cak i da Hitler izadje da govori.

Ocigledno da nekome smeta.

Biće tu brat moj kako si i ti već rekao: Susret dve krajnosti. Ovde nema posla ni za kakavu pametnu temu.

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

vidim sad da su Ljotićevci.

Чек' Бићанићу, а ко су рецимо "Ljotićevci" по твом расуђивању, или ако хоћеш, по твојој проницљивости: Југословенски народни покрет Збор или Српски добровољачки корпус?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...