коЖељ њацИ Написано Март 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2016 @Плутон Брате, не будеш ли био на листи кандидата, има да те банујем одмах (не буквално наравно). Толико енергије и љубави према ДЈБ, штета да се проспе само на форуму. А ако будеш на листи, имаш мој глас. Ма има од свих нас глас ако буде на листи ДЈБ ево и ја ћу се одрећи мог великог вође Вучија и гласаћу за плутона verum est in beer, Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Није лепо да се шалиш да Двери-ДСС неће ни у скупштину ући. А ономад си пророковао да ће такви бити једног дана на власти. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Није лепо да се шалиш да Двери-ДСС неће ни у скупштину ући. А ономад си пророковао да ће такви бити једног дана на власти. Ја и даље остајем при томе да ће они једног дана бити на власти. Нисам ја крив што то (ме) нико не разуме. ( :smeh1: После Вучића десница ће ојачати у Србији толико да се без ње неће моћи правити никаква власт. То већ назиремо али још не видимо конкретно. И све што сад говорим говорио сам и пре неколико година. И говорићу док сам жив. Такође та иста десница која сада урличе на Вучића ( није битно да ли је у праву или није) ће увек бити подељена на две основне скупине, тешко завађене и непомирљиве. И та њихова омраза ће довести до пропасти Србије и Срба на овим просторима и то тако гадно да нас после тога овде неће бити вековима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Dakle sve sami foteljasi i sve sami borci iskljucivo za sopstveni dzep. Dakle ovo nije ni DS uspela da okupi sav sljam na jedno mesto koji je tu iskljucivo i samo za funkcije. Извор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Sram vas bilo.Niko ovde danas da čestita rođendan našem vrednom premijeru koji radi za ceo narod. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 И та њихова омраза ће довести до пропасти Србије и Срба на овим просторима и то тако гадно да нас после тога овде неће бити вековима. Шта се подразумева под десницом, оно што иде у десно, источно ка Азији и Русији? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Sram vas bilo.Niko ovde danas da čestita rođendan našem vrednom premijeru koji radi za ceo narod. Први, не пратиш мој „дневник“. https://www.pouke.org/forum/topic/41323-%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80/page-101#entry1419390 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Шта се подразумева под десницом, оно што иде у десно, источно ка Азији и Русији? Националисти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 DSS je programski najbolja desničarska stranka.Umerena moderna desnica. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Први, не пратиш мој „дневник“. https://www.pouke.org/forum/topic/41323-%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80/page-101#entry1419390 Hehe nisam vido. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 А што је Расим шљам? Из истог разлога због ког је и било ко други ко је уз СНС шљам - зато што је ботина и нема минимум достојанства. И зато што је био уз сваког ко је ***** по овом народу и подржавао их све редом, и црвене, и зелене, и жуте, и црне, шарене... Значи да се тај човек води тзв. хармоникашким моралом и да му је свеједно шта се дешава докле год је ухлебљен. И још једно 1000 разлога. И Поповић? Ајд што је претеро сад у кампањи и што мало на мишиће и популистички гура ту своју причу, то на страну. Ал није нека битанга, послован је лик, пристојан, нема неке гафове... Разлози су слични, полтрон је полтрон. Ако ти је политика суштински супротна Вучићевој, а ти уђеш с њим у коалицију да се дочепаш мало власти и ухлебиш своје ботове, онда си шљам. И мени је жао што је тако, и жао ми је увек кад неки ******** под плаштом патриотизма продаје своју партијашку причу. Зато ону стоку из ДС-а пре могу да смислим од ових квазипатриота јер се ови из ДС-а барем не хвале тиме, не излазе им из уста ове „патриотске“ мантре и сл. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Националисти. У коју страну су они што су за краља? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 A el može Srbin da bude recimo katolik,ili budista,ateista ili šta ti ja znam paganin?Da li bi ste nekog takvog priznali za Srbina? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Sram vas bilo.Niko ovde danas da čestita rođendan našem vrednom premijeru koji radi za ceo narod. Живео Живео И што пре с власти сјахао Плутон, Кратос and feeble је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 И за све то време, док су све друге дрмале афере и док су једни друге пљували, о њему ништа. Нити једна афера, никакве будалаштине. При чему скоро увек вућ кромпир њему у руке: те социјална политика, те Хаг, плус што ради добар посао са Пазарцима, амортизује целу ту булументу. Или би више волео Зукорлића као представника муслимана...Причаш глупости, као да си растао у саксији. Није, него су глупости ово што ти причаш јер то што нема афере не значи да није шљам. Бот СНС-а из неког месног одбора највероватније такође нема афере па је опет шљам јер се за ситне паре продаје и подржава неког ко уништава земљу. Кад живиш од туђег новца, не радиш свој посао, и ухлебљујеш родбину, а док други због тебе једва преживљавају, ти си шљам. И нисам ја крив што је Расим шљам, Расим то показује 20 година. Е видиш, то је комуњарска црно-бела логика. Ако идеолошки не мислиш као ја нема са тобом шта да разговарам и да сарађујем. Та прича коју си посисао од Радула има менталитет комуњаре: свима који нису на мојој страни налепим етикету шљама и аутоматски себе оградим за сарадњу са било ким, као да ћу да освојим апсолутну власт па ми не треба нико. Подсећања ради, Вучић је освојио такву власт, па је опет друге укључио у исту а нису му требали. Није то црно-бела логика, то ми само приписујеш у недостатку аргументације. И нисам ја ту причу посисао од Радула, то ми такође приписујеш. И није то комуњарски менталитет, то ми такође приписујеш. А зашто? Јер није исто када се људи који су идеолошки различити сложе око заједничког интереса и када се људи који идеологију имају само на папиру сложе око тога да заједно буду на власти, пљачкају државу и ухлебљују своје ботове (СНП је препуна ботова). Дакле, пре свега, ако се новац твојих грађана користи за ухлебљивање ботова, и ако ти ћутиш на то и још уђеш у коалицију са неким да би ухлебио своје ботове, а притом себе називаш патриотом, онда си шљам. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука