Jump to content

Ненад Поповић: СНП је партија десног центра са јаким нагласком на економију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma okupljeni su oko novog Milosa Obrenovica, za dobrobit Srbije.

Вучић је апостол Павле, Стефан, Лазар, Душан, Карађорђе и Милош у једном, једном речју надчовек!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ето Поповић неће утицати на то да се расипају гласови. Мислим и то је фер с његове стране. А не ко онај црногорац радуле. :smeh1:

Али то уопште не значи да ће Двери и Санда прећи цензус...

На прошлим изборима Српски Покрет Двери и Демократска Странка Србије имали су укупно 280.894 гласова тако да се уопште не поставља питање преласка цензуса већ да ли ће проценат оних који ће гласати за овај патриотски блок бити - двоцифрен.

Подели на овим сајтовима

Dakle suma sumarum

desnica-protiv nato pakta-za Rusiju-nova stranka u zinat svim strankama

i paf sa Vucicem...

Sada zaista tvrdim najveci otpad ikada u politici se nalazi u Snsu,jos samo da prime Cedu i to je to.

Dakle imamo izvorni otpad radikala

Imamo otpad novih i post radikala (Martinovic "Vucic i Toma najveci izdajnici")

Dakle imamo otpad starijih demokrata (Vesic i com)

Imamo otpad novijih demokrata (Jelena Trivan i com...)

Imamo otpad Kostunicinog dss-a (Popovic)

Imamo otpad post Kostunicinog dss-a (samostalni foteljas Mladenovic)

Imamo otpad ldp-a (Djuric i com)

Imamo otpad sps-a (Krkobabic junior i sin mu odnosno unuk pantelije,koji globe postu)

Imamo placene i foteljaske desnicare koji ne smeju da zinu protiv nato pakta,za Kosmet ili sl (TS)

Imamo Karicevce

Imamo Draskovica 

Dakle sve sami foteljasi i sve sami borci iskljucivo za sopstveni dzep. Dakle ovo nije ni DS uspela da okupi sav sljam na jedno mesto koji je tu iskljucivo i samo za funkcije.

Svaka cast Vucicu...Jos Cedu da primi i da kazes gore nema.

Tvrdim da ce na nekim sledecim izborima kroz 2,3 godine opet,na listi Sns-a biti i Boris Tadic i Ceda Jovanovic,dakle siguran sam,a vrlo verovatno i Borko Stefanovic. Neverovatno je samo kako vise se to i ne krije,dakle kad je osnovan Popovicev SNP znalo se automatski da je to filijala Sns-a i ja sam tvrdio jos tada da su oni u dosluhu.

Pre dva meseca gledam lik predsednik omladine Snp-a sin Isidore Bjelice,posle mesec dana gledam kako seruje na tviteru objave Nese Stefanovica i kako je u SNS Palilula kako sa Nesom deli paketice,dakle skroz normalno otvoreno.A najjace mi kod njega pre 2 meseca se seruje Rusija,Ruska zastava,slike Moskve i iz Moskve,a posle mesec dana Americka zastava,Njujork...

Ne znam mozda je narod Srbije zaista jadan i cemeran,ali me je malo sramota kako i sta rade.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

A najjace mi kod njega pre 2 meseca se seruje Rusija,Ruska zastava,slike Moskve i iz Moskve,a posle mesec dana Americka zastava,Njujork...

Ти не разумеш, Ненад Поповић је у ствари као Свети Сава, он разуме и Исток и Запад!

Подели на овим сајтовима

Dakle suma sumarum

desnica-protiv nato pakta-za Rusiju-nova stranka u zinat svim strankama

i paf sa Vucicem...

Sada zaista tvrdim najveci otpad ikada u politici se nalazi u Snsu,jos samo da prime Cedu i to je to.

Dakle imamo izvorni otpad radikala

Imamo otpad novih i post radikala (Martinovic "Vucic i Toma najveci izdajnici")

Dakle imamo otpad starijih demokrata (Vesic i com)

Imamo otpad novijih demokrata (Jelena Trivan i com...)

Imamo otpad Kostunicinog dss-a (Popovic)

Imamo otpad post Kostunicinog dss-a (samostalni foteljas Mladenovic)

Imamo otpad ldp-a (Djuric i com)

Imamo otpad sps-a (Krkobabic junior i sin mu odnosno unuk pantelije,koji globe postu)

Imamo placene i foteljaske desnicare koji ne smeju da zinu protiv nato pakta,za Kosmet ili sl (TS)

Imamo Karicevce

Imamo Draskovica 

Dakle sve sami foteljasi i sve sami borci iskljucivo za sopstveni dzep. Dakle ovo nije ni DS uspela da okupi sav sljam na jedno mesto koji je tu iskljucivo i samo za funkcije.

Svaka cast Vucicu...Jos Cedu da primi i da kazes gore nema.

Овде недостаје још само трећа србија и списак је комплетан.................

Сада сам их уочио - свака част ни један ти није промакао.

Подели на овим сајтовима

To su placeni foteljasi desnicari koji ne smeju da zinu protiv nato pakta,za Kosmet i sl,stavio sam u zagradi TS gde njih da zaboravim...iako su bas bitni,opet su mozda i najbezobrazniji od svih. Doduse oni nece biti na listi,zadovoljice se parama za kampanju i parama da kidisu na stvarnu desnicarsku opoziciju gde god se pojave,a dobijace prostora.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Сада сам их уочио - свака част ни један ти није промакао.

A Velja i Rasim, dva oka u glavi?

Подели на овим сајтовима

To su placeni foteljasi desnicari koji ne smeju da zinu protiv nato pakta,za Kosmet i sl,stavio sam u zagradi TS gde njih da zaboravim...iako su bas bitni,opet su mozda i najbezobrazniji od svih. Doduse oni nece biti na listi,zadovoljice se parama za kampanju i parama da kidisu na stvarnu desnicarsku opoziciju gde god se pojave,a dobijace prostora.

Kao sto je bitan i Nenad Popovic. Bas me zanima koliko clanova sama stranka ima. A koliko bi tek dobio glasova samostalno, bruka koliko zauzima prostora uopste.

Подели на овим сајтовима

Sns o svojim koalicionim partnerima 

Српска Напредна Странка ЧајетинаLike Page

Stranka koja je unazadila Srbiju sa svojim tajkunima poput prevaranta Nenada Popovića davno je izgubila kompas.

Подели на овим сајтовима

Sns o svojim koalicionim partnerima 

Српска Напредна Странка ЧајетинаLike Page

Stranka koja je unazadila Srbiju sa svojim tajkunima poput prevaranta Nenada Popovića davno je izgubila kompas.

Реакција СНП: https://www.facebook.com/zlatiborcajetinaaktuelno/posts/979957892096388

Подели на овим сајтовима

Трећа Србија иде са Народном мрежом Глишића али на локалу највероватније са СНС

Подели на овим сајтовима

Zeks a moze pojasnjenje...

kad je Popovic osnovao ovaj svoj sns satelit,vodili smo diskusije ako se secas gde sam ti ja rekao da je to satelit sns-a i da sigurno rade za njih i da ce cak sam i prognozirao brzo poleteti jedni drugima u zagrljaj. 

Tad si me podsecam te uveravao da to nije istina,kako je to nesto novo,drugacije,kako nema veze sa Vuckom...uveravao si me da je Popovic ispravan i da je sve to nemoguce.

Zanima me sta sad? Jel stvarno mislis da stranka koja je protiv nato pakta i vlasti koja potpisuje sporazum sa njima juce,a danas koalicioni partner splet okolnosti prica ili?

Interesuje me da li si stvarno bio u zabludi ali to je neverovatna zabluda jer ovo moze da procita i dete naivno od 2 godine ili si se nadao da nece biti tako na kraju?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...