w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 mudro admin zbori,baš... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Бројим овце, не бих ли те снила, да ми појеш о Милева, моја мила 0104_cheesy Е ти си стварно сјајна Тавита smej.gif. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Бројим овце, не бих ли те снила, да ми појеш о Милева, моја мила 0104_cheesy Е ти си стварно сјајна Тавита smej.gif. Ма то Моцарт сија smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ne nego sija moje jaje.... sa avatar,naravno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 јаје? ма ко ти то баје? 0104_cheesy jelena karleusa ko ti to baje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Ладно је несвјесно преслушах до краја... 1327_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Tavita, Tanja, amen, Me,My Self and I Snovi na javi. Haiku! НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Путујемо заједно, и мисли наше Ох тај Хаику, неодољиви излет!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Stidljivka nema, Mrvice cokoladne, tope se na jagodicama prstiju. Ax, te kuglice. НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Није ме срамота, кад неко гледа, лизати са прстију... чоколадне мрве.. мене су учили да се чоколада не баца amen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Evo malo i Bregine "kukuriku" poezije 319.gif зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Как у вас там? Птицы поют? Солнце светит? Кофе... блестит Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Нишлија изјављује љубав (у преводу-преписала сам) Киша пада цветају бандере ја те волим ти си ми девојка 0104_cheesy Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Ihihihihiiii E, kako sam se nasmejala :cheesy2: НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Јао боли ме боли ме јако глава зато идем да пајким. Аутор: Др.Мр.итд. Јован :cheesy2: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука