w.a.mozart Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 evo jedan haiku od vivaldija... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Ево један Хаику на властиту одговорност, способности немогућности, губљења у измаглици, говора у крвним судовима, распону гласних жица, хаику у помјерању желудца испод ребра , поскакивање бубрега, упала грла, темпера између зуба, "Fine Then I'll agree " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 krevet kraj mene.... oči u meni..... noć oko nas... spavaju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 http://www.tangle.com/view_video?viewkey=26d7c925c02c3bf1622f Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Сунце у води,Мјесец на пољуи трећа Ја у Христу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Вјерујем Теби.И сваки сам часовник,о врата разбила,одричем се времена! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Не рекоше ријечи,оношто дјела испричаше, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Најбољи студент би онај,коме се на дипломи,гостовања на тлу,потписа мирна савјест Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Дошла нага,и обукох се,у сребро и злато..и не пођох са прага..остадох. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 u sred noći,probudi me... iz potpisa skakanje ovaca... tavitinih Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Morale su biti roze, kao kikice ili zavrzlame... Ja se sjetim Vrbice.. i nasmijem zbog Stase, ta nema li ona roze carapice? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 pazi kad je moguće da tako je stvarno.haiku je zakon...kakva crna proza.. od sada se samo,izražavam 'vako Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Та видјећете да је лако говорити "вако Каква сада проза? та нисам је писала од Јосипа Броза.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 u sred noći,probudi me... iz potpisa skakanje ovaca... tavitinih Ја сад имам осјећај да ћу их и ја сањати 0104_cheesy! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Бројим овце, не бих ли те снила, да ми појеш о Милева, моја мила 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука