Тавита Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Gde god veceras bila,ako pogledas u mesec,bicemo zajednodaljini uprkos... Жика, АлександраВ, Milena B. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Samujes li starino?Ne!...pomalocavrljam s` vrapcima. Јелина, Дуња and ines је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Korak po korak...do kucnog praga,dosetasmo i ja. ines and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 ubija sneg-kap po kap...Zubor proleca. Давор73, Дуња and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Увијек сам вољела Хаику поезију. Вежу ме лијепа сјећања. Као мала имала сам једну игру са својим другарима. Окупљали смо се на старој веранди у моме селу, и игра се звала "Сада" :smiley: Једноставно описивање требутка. Не прије , не послије, него сада. Узмемо у обзир посматрање. Птице, небо, куће, воду, људе... или завиримо унутра. у себе. И свако је имао задатак да нешто каже. Испадне онај ко остане без ријечи. Наставила сам писати, и током одрастања. и тако је настала моја Хаику sokiran Прењећу вам нека своја осјећања. Умјетност је луда, опростите на смјелости... ines and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Свједоци су звијезде.и кад трепере.Све виде Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Сумња ме убија.и свакој сам билаједини градитељ Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Никада не ћутим.Сваки дио тијела.Је створен да прича АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Тајна сагории пепео на душу падне као кам Дуња је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Сваког је грешникагријех водиодо искупљења Дуња је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Не весели ме сада јесен.Умире.јер спомен је на те Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Суза у оку.Трептај.Истина низ образ. ines је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Мислим.Дакле, кукавица сам.Не говорим Дуња је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Рекоше нешто.ноћ и дан.Ал заборавила сам. Јелина је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Магла је.ти ниси свјесна.да тебе облачи. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.