Иван Ивковић Написано Јун 12, 2015 Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 сунчев зрак прошетао подом мук чистог дрвета Nathalie D. Druant (Белгија) АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 13, 2015 Пријави Подели Написано Јун 13, 2015 воз са житом за њим вране кљуцају у снегу Ана Русе (Румунија) АлександраВ, Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Kroz zavesu probijaju se privi zraci sunca.Svetlost ...pada mi ma oci...rano jutro...Mirise lipa...probudjena iz sna...sneva...Jos samo vetar i moj podled prostiru se u daljinu...Nebo plavo,cisto,nigde niko...ah kako je lepo biti ptica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Данас је нови дан Праштам Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 19, 2015 Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 још једна мува проверавају да л' сам жив АлександраВ and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јун 19, 2015 Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 Vruć je kačamak... On izuo opanke. Zasmrde soba. Prepisao sam, naravno. Agaton Vuzman and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 19, 2015 Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 Prepisao sam, naravno. Ако има написано име аутора наведи и то, неће да шкоди. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јун 19, 2015 Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 Autor je gospodžo-zgaziš-me sa Vukajlije. To je sve što znam. АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јун 19, 2015 Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 Дуни ветре растерај пилиће зрно зри на душак Иван Ивковић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 слатке дудиње сапутници су ми лептири http://photo.net/photodb/photo?photo_id=5090056 Јелина and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Сумња обитава у човеку – снег у мраку Shobin Hirai (1931- ) АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јул 1, 2015 Пријави Подели Написано Јул 1, 2015 Последњи поздрав и грумен земље спавај душо не плачи Снежана, Јелина and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јул 1, 2015 Пријави Подели Написано Јул 1, 2015 Бринем усамљен као Врањина по чему ћеш ме познати Јелина, Снежана, Макрина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 4, 2015 Пријави Подели Написано Јул 4, 2015 http://andrewsitchyfeet.blogspot.com/ сунце јаче и јаче на ободу гробља исповест Јелина, Снежана and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 8, 2015 Пријави Подели Написано Јул 8, 2015 спарена земља столичица у башти чека вече АлександраВ, Снежана, javor and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука