w.a.mozart Написано Новембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 Zna li neko gde mogu naći radkapnu? Jedna mi je pukla a fabričke su pa bih hteo da nadjem istu. Guglao sam ali slaba vajda - treba mi neki auto otpad ili neko ko prodaje polovne delove za Nissan. Znam da su šanse da nadjem istu male ali rekoh da probam Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 Наручиш код професионалаца да украду одговарајућу раткапну... Шалим се наравно, својевремено сам имао обичај да викендом идем на Најлон пијацу у НС и да купујем своје оригиналне раткапне које су ми редовно крали током недеље са Пежоа. И онда сам схватио да је мнооооого боље имати но-наме раткапне јер их неће нико, а ништа им не фали (да се не лажемо ни ове твоје оригиналне нису неке лепотице). Још је боља варијанта ако нађеш оне са рупама што се шрафе заједно са фелном. А зимске гуме? Богдан_, kordun, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 hehe da, baš ovih dana treba da stavim zimske - do sad sam koristio Goodrich al su me ove godine ubedili da stavim Winteru. Nije meni do estetike previše al mi bez veze da stavljam različitu radkapnu a što kažeš, tačno je da nisu ni ove nešto al sam tako kupio auto pa bih, ako je moguće, da ostanu iste. Ako ne nadjem staviću nešto već Баба and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 On 4. 11. 2014. at 8:54, w.a.mozart рече hehe da, baš ovih dana treba da stavim zimske - do sad sam koristio Goodrich al su me ove godine ubedili da stavim Winteru. Nije meni do estetike previše al mi bez veze da stavljam različitu radkapnu a što kažeš, tačno je da nisu ni ove nešto al sam tako kupio auto pa bih, ako je moguće, da ostanu iste. Ako ne nadjem staviću nešto već Фина је Винтерица, ја имам све 4 на зимском сету, узео сам их прошле године. Најбољи однос цена - квалитет. Да знате да их у Немачкој јуре, цена им је негде око 70 евра по комаду. Летње Тигрице, Сигура и Хитрис, већ нису у класи Винтере. А БФ Гудрич сам имао летње, такође све 4. Биле су ок. Потрајале су 3 године. Сад за летњи сет имам Данлоп СпортБлуРиспонс и презадовољан сам. Што се раткапне тиче, ево сад сам појурио неке другаре да покушам да ти нађем, за сада мрка капа. Једино да видимо по неким вулканизерским радњама, ал да уједно ваљају и фелне и раткапне (има таквих). То можеш и ти да провериш ако знаш неку такву радњу. Да ти треба за Опел, дао бих ти 4 нове... Али пошто је јапанерос, мало теже... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 Hvala najlepše, možda budeš uspešniji od mene... mada imam još nekog lika iz Bg koji prodaje polovne delove za japance a nisam ga zvao. Inače, meni su Goodrich winte r G izgurale skoro 4 god bez skidanja, super su. p.s. Opel i Reno ne volim pa to ti je : ) Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 Аааааа, исправио си поруку, уствари додао си овај други део. Прво сам ти "аминовао", јер није било овог другог дела, али сад кад видим ово... Превара. Значи, волиш Опел колико и ја јапанце? Драго ми је. sHa_sarcasticlol Знаш шта сам ти хтео рећи... Сви ти ликови који раде са деловима, неће ти дати само једну или две. Мораш дузмеш све 4. Имао сам скоро проблем са пријатељем, на паркингу му украли онај поклопчић са браника, који кад отвориш, ту шрафиш куку за евентуалну вучу. И човече, неће да дају само тај поклопчић - него само цео браник. bangin Преваранти! А знам да су имали и поломљених браника са којих је могло да се скине, него они однесу те бранике на варење и после их продају као нове, оригиналне, скинуте са немца, швајцарца, белгијанца. :fmqmtx: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Pretpostavljam i sam da je tako... lopuže LOL Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 On 4. 11. 2014. at 8:54, w.a.mozart рече Ako ne nadjem staviću nešto već stavi poklopce od neke vece serpe, ima kod kineza jeftino, imaju sa onim tufnama w.a.mozart and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Cao drugari vidim da ste se raspisali pa da se prikljucim, mislim da ti mogu naci tu ratkapnu za koju si tako vezan ako uspem javljam ti. Sto se tice guma dobra je wintera ali mislim da je jos bolja Sava Eskimo, ja probao vrh guma. A sto se tice varenja polomljenih branika i njihove prodaje varate se, to se ne isplati jako je skupo varenje plastike, skuplje od varenja limarije. Богдан_ and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Hvala najlepše... o Savi su mi rekli da je bolja ali kažu da se m+s Sava više haba leti od Wintere a pošto nemam nameru da ih skidam uzeo sam Winteru. Prijatelj ima Reno Megana karavan, onaj noviji tip i 3 godinenije skidao Winteru a prešo oko 60 iljada i kaže da su šare na pola Богдан_ and Slavko... је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 On 5. 11. 2014. at 19:01, Slavko... рече Cao drugari vidim da ste se raspisali pa da se prikljucim, mislim da ti mogu naci tu ratkapnu za koju si tako vezan ako uspem javljam ti. Sto se tice guma dobra je wintera ali mislim da je jos bolja Sava Eskimo, ja probao vrh guma. A sto se tice varenja polomljenih branika i njihove prodaje varate se, to se ne isplati jako je skupo varenje plastike, skuplje od varenja limarije. Мацарте, нађе ли? Славко, ок, слажем се. По свим оценама су ту негде, некоме је боља Винтера, некоме Ескимо. Чак су и по ценама приближне. Али, што рече Моцарт, много брже се троши. Уствари, не знам. То је само моје искуство. А ми какви смо, терамо Винтеру (и Саву) и зими и лети. Баци само поглед на немачке форуме, а можеш и Ebay, Немци много више цене нашег Тигра него Саву. Цене су чак и у корист Тигрице Винтере. Не знам колико је то реално. И не знам да ли је цена одраз квалитета. И такође не знам да ли је Тигар за нас и Тигар за њих исти. Али, био сам присутан горе у Немачкој кад је човек испред мене узимао Тигар. И после кад смо питали тог лика који продаје, каже да иду одлично горе. Такође, дуго пратим британске Опел (и друге) форуме, и код њих је Тигар почео да се уздиже. Да не поверујете. Један момак их је ставио на своју Корсу и каже да је баш задовољан. Мада, колико сам закључио, узео их је из спрдње - да буде занимљив, у фазону: Шта је ово, какво је ово смеће од гуме? На крају је посрамљен рекао да је ипак задовољан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Za sada ništa... ne znam gde bih još tražio. Možda uzmem 4 nove sa natpisom Nissan, videću. Hvala što se interesuješ. Juče sam stavio 4 nove zimeske, laganica. Ne da se volan obrće lako nego uživancija http://ratkapne.rs/ratkapne-nisan.html Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 evo je LOL http://www.ebay.co.uk/itm/1x15-Nissan-Almera-Wheel-Trim-Hub-Cap-/111511165891?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Wheels_tyre_Trims_Trims_ET&hash=item19f6955bc3 Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 On 10. 11. 2014. at 0:25, w.a.mozart рече evo je LOL http://www.ebay.co.uk/itm/1x15-Nissan-Almera-Wheel-Trim-Hub-Cap-/111511165891?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Wheels_tyre_Trims_Trims_ET&hash=item19f6955bc3 Mozzo то није LOL, то је фелна од глисера. w.a.mozart and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 25, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Samo da javim da sam danas uspeo da nađem 4 fabričke felne i uredno sam ih platio. Hvala svima koji su sa nestrpljenjem pratili ovu temu. Uspeli smo Bogdan011, Баба and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука