Млађони Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Не вреди оче да говориш Истину,једноставно му се не прима,не расте,не цвета. Koju istinu? Da optuzujes ljude da su komunisti jer se ne slazu s njime? to nije istina, to je bezobrzluk..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Koju istinu? Da optuzujes ljude da su komunisti jer se ne slazu s njime? to nije istina, to je bezobrzluk..... Mladjoni ti nisi komunista znam ja.... oni koriste i glavu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Najgore je kad se s naukom pomesa politika.. sto se desava s istorijom.. i posle.. zsto ne volim i ne poznajem istoriju.. p i d je poznajem.. ne poznjem je.. jer je obojen politickim smecem. Ето,види мало шта пишеш... Откуд ти на историјској теми? Да,пишем још о твом младалачком пребрзом и "правдољубивом" духу? Ти онако из лаганице пребациш други светски рат у садашњост и онда нам причаш како пишемо неистине. Зашто то радиш? Колико имаш одговора на овој историјској теми,кад сам кажеш да те историја нити занима нити си образован у том смеру.... Брате бре... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Ти онако из лаганице пребациш други светски рат у садашњост и онда нам причаш како пишемо неистине. Зашто то радиш? Zato sto ne rdim? Ja nigde nism rekao da neko pise neistine. Ajd citirj mi tkav post. Nego ja pitam, kako je moguce da sve za st su srbi optuzivani - to su neistine. Vi to tvrdite, ja smo pitam logicno pitanje. Jel moguce da su SRbi toliko nevini u celoj prici? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Najgore je kad se s naukom pomesa politika.. sto se desava s istorijom.. i posle.. zsto ne volim i ne poznajem istoriju.. p i d je poznajem.. ne poznjem je.. jer je obojen politickim smecem. I ja se sa ovim nekako slazem, zato sto istoriju pisu pobednici a moze i ko god stigne. Leopold ima svoju verziju price, neki drugi svoju, pa hajde ti rascivijaj ko je u pravu. I to je stalno tako sa istorijom, samo na kraju sveta cemo moci znati sta je bilo istina. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 I ja se sa ovim nekako slazem, zato sto istoriju pisu pobednici a moze i ko god stigne. Leopold ima svoju verziju price, neki drugi svoju, pa hajde ti rascivijaj ko je u pravu. I to je stalno tako sa istorijom, samo na kraju sveta cemo moci znati sta je bilo istina. Pa to i jeste moj problem.. prosto je nemoguce da sve sto lepod kaze da se okrakterise kao "hrvtsk propgand" mene to nervira... ta doza intelektulne neiskrenosti..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Nego ja pitam, kako je moguce da sve za st su srbi optuzivani - to su neistine. Vi to tvrdite, ja smo pitam logicno pitanje. Ја то не тврдим и често ти се дешава да такве постове опште не примећујеш,јурећи да свима објасниш и српску кривицу. Наши кривци су одговарали за злочине а видиш хрватски нису. Покушај мало да размишљаш и у том правцу. Србин би умро да не казни злочинце који су у име Србије починили недело и то је разлика између срба и хрвата. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Србин би умро да не казни злочинце који су у име Србије починили недело и то је разлика између срба и хрвата. Evo sad si lupio za olimpijsku medalju... Sta, sad su svi Srbi Borg i svi isto razmisljaju... Mnogo ste neozbiljni i previse ostrasceni da bi se ikakva smislena diskusija projavila... I Canak je srbin, i Ceda i Tadic i Nikolic i Vucic i onaj novinar Vucicevic i Kandicka... Uklapaju li ti se ovi Srbi u definiciju cele nacije koju si tako lako prosuo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Чанак, Тадић и Кандићка нису Срби... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 У Сребреници у одреду који је убијао је било и Хрвата и Словенаца. Шта беше по занимању д.Ердеемовић? Зар мислите и после толико година да су то Срби урадили? Па ви пишете историју на клозет папиру. To je takav isti argument isto kao kad neki od hrvatskih branitelja i apologeta NDH napišu: U ustašama je bilo evidentnih Srba, pravoslavaca (kao što je i istina). Zar mislite i poslije toliko godina da su to Hrvati uradili? Za mene su ovakvi nazovi argumenti sa obojih strana jednako wc-papirni i klozetski. Ne umijete napraviti razliku izmedju ustanovljivanja istine i tog istog pravdanja tim faktima koji taman da su istiniti toj istini ne pomažu ako se s njima vječito nekako manipuliše. Veliki problem je još i u tom što mnogi ti fakti ni dan danas obostrano istiniti ili sasvim razjašnjeni nisu već izmiješani sa ogromnom količinom poluistina ili neistina ili konfabulacija a potrebno je prvo dobrat, domoći se tih istinitih. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Чанак, Тадић и Кандићка нису Срби... Bušmani? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Ne uzimate cinjenice pa ih sklapate u smislenu sliku, nego nacrtate sliku koja vam se mnogo djasvi i onda lovite kvazi cinjenice da je upotpunite... Млађони and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Zato sto ne rdim? Ja nigde nism rekao da neko pise neistine. Ajd citirj mi tkav post. Nego ja pitam, kako je moguce da sve za st su srbi optuzivani - to su neistine. Vi to tvrdite, ja smo pitam logicno pitanje. Jel moguce da su SRbi toliko nevini u celoj prici? Ниси ваљда толико гладан, да си почео јести слова. Или је у питању нервоза ? Свако ко комунистички збори и растаче српско-православно биће је комуниста најгори, макар никад не узео формално црвену књижицу. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Ниси ваљда толико гладан, да си почео јести слова. Или је у питању нервоза ? Свако ко комунистички збори и растаче српско-православно биће је комуниста најгори, макар никад не узео формално црвену књижицу. Cemu sluzi i sta znaci ovo "O" ispred tvog imena? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Ниси ваљда толико гладан, да си почео јести слова. Или је у питању нервоза ? Свако ко комунистички збори и растаче српско-православно биће је комуниста најгори, макар никад не узео формално црвену књижицу. Tako je oce, svako ko se ne slaze sa tvojom politickom pricom je komunist! Bravo oce... Cemu sluzi i sta znaci ovo "O" ispred tvog imena? Pored ovakvih Oceva ko sto je o.Nebojsa... pojava i agresija ateista me uopste ne cudi..... I ond sto se petar.m i Juaan ne osecaju delovima crkve.... Чанак, Тадић и Кандићка нису Срби... A koji si ti utoritet d odredis ko jeste a ko nije Srbin? Odakle tebi to pravo? Zato sto ne gledaju na neke stvri isto ko i ti? Pa zato nisu Srbi? Ti znash sta je tadicu i canku i kandicki u srcu i glavi? Citas misli? Ne kontam? Ja znam da mi se njihova politika i prica ne svidjaju... a ni oni kao likovi... mislim da znm dosta ali ne znam da odredim ko nije srbin a ko jeste.... Ja recimo mislim da politika dveri skodi srbiji isto koliko i kandickina... jel sad treba da kazem da dverasi nisu Srbi? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука