Crveni Baron Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ali mu treba srbija da Balkanso polusotrvo ne bi bilo u potpunosti u vlasništvu SADa. Pa imaju ameri balkanske muslimane za saveznike, sta ce im Srbi ... eto imaju i tebe skupa sa njima u saveznistvu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ako je veliki vođa tako rekao onda tako i mora da bude. Obama? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Pa imaju ameri balkanske muslimane za saveznike, sta ce im Srbi ... eto imaju i tebe skupa sa njima u saveznistvu ... Ajde pročitaj još jednom rečenicu. Hint: Izgleda da nisi pročitao jednu reč. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ovim bi samo osigurao da zaista budemo zapadna marioneta, ovako i dalje ima šanse da budemo Ruska marioneta, e ne sekiraj se nije Putin glup zna on šta radi. Evo, opet sam procitao i opet isti odgovor ti dajem ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Mlataranje Danasa i polunovinara. Srbija ima pune rezervoare gasa pa je bilo reci i da ce da lageruju gas u Madjarskoj... Valjda su mislili nasi da su u Kremlju sisali vesla i da mogu ispod zita, balkanski, da podrze EU i snabdevanje Ukrajine koja ne placa gas ... Ali, malo morgen, sto bi rekao nas dragi Predsednik ...ima gasa za Srbiju i sve koji ga placaju ... Pa j vas pitam, kako mi d lerujemo gas madjarskoj, kad madjari placaju od rusa gas jeeftinije nego mi. Jedino moze da im lerujemo sa gubitkom.... ta teorij ne pije vodu.. svi kojima mi moze da lerujemo glas placaju ga ikoliko i mi 20 dolra vise manje. Ne vidim kako je bilo kakvo lerovanje moguce. Ajde pročitaj još jednom rečenicu. Hint: Izgleda da nisi pročitao jednu reč. Tako se veliki Srbi obracaju vama izbeglicama sa Kosova. jer im je stalo do vas... I do srpskog naroda.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Pa j vas pitam, kako mi d lerujemo gas madjarskoj, kad madjari placaju od rusa gas jeeftinije nego mi. Jedino moze da im lerujemo sa gubitkom.... ta teorij ne pije vodu.. svi kojima mi moze da lerujemo glas placaju ga ikoliko i mi 20 dolra vise manje. Ne vidim kako je bilo kakvo lerovanje moguce. Pa citao si valjda da planiramo da skladistimo gas u Madjarskoj? Pisalo pre nedelju-dve. Izgleda da smo odustali od toga, sta mislis? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Jedan komentar citaoca sa kurirove vesti, za one koji ipak misle glavom... "Znate kako, pa ne bih ni ja bio zadovoljan. Ono sto uzmes, plati. Meni se foliras nekom tradicijom, bratstvom, prijateljstvom a ovamo me na svaki korak podrivas, saljes svoju vojsku na vezbe protiv mene kao imaginarnog neprijatelja, nudim ti subvencije za razvoj poljoprivrede preko milijardu €, a ti to odbijes i odma otrcis u Berlin po instrukcije i da moljakas kredit od 140 miliona €. Krenes u otvoreni rat protiv nasih firmi koje su ti najvece platise poreza, a na Kosovu ti eksploatisu par stotina milijardi € a da ti centa ne uplate, a uz to ti okupiraju i otmu deo teritorije u ime "demokratije". Sta se cudite, kako ste radili tako se vraca, ne moze se doveka igrati na dve stolice." http://www.kurir-info.rs/vesti/biznis/putin-srbima-zavrnuo-gas-smrzavacemo-se-ako-ne-damo-200-miliona-dolara-clanak-1603671 Volim_Sina_Bozjeg, Dexi and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ukratko ima veliki ego toliko veliki da postoje tendencije da postane veći čak i od Aleksndrovog ega, a to je nešto što se ne sme dozvoliti. Ni sam ne bih umeo bolje da objasnim :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 @Mladjoni i Baron Znate vec i sami... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 "Moj standard se zove JUS, ne mogu da budem Rus" (Bora Djordjević). Dexi је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Svi za Ruse, Rusi nikome nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Руси свима и свашта. Crveni Baron, Volim_Sina_Bozjeg and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Руси свима и свашта. Sta su to rusi nekom dali... za dzabe... nemoj da se zanosimo. Nisu ni ruski predsednici idioti pa da dele stvari za dzabe za "bratsku ljubav" to su price za malu decu oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ћути Младен. Досадан си већ. Ако нисмо ми братски народ,онда не знам ко коме. МилошБГ and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Pa to nije kriterijum za "brata" i "prijatelja" to je kriterijum za naivno razmisljanje. Da japanci razmisljaju kao ti, oni bi propali ko drzava. Vidis posle drugog svetskog rata, japanci nisu kukali da im je amerika neprijatelj jer im je koknula 2 atomke. Nego su razvijali diplomatske odnose sa amerikom, pokusavali da ostvare trgovinske medjudrzavne ugovore i razvili svoju industiriju prodavajuci po americi. Zato su japanci bogati, a mi smo siromasni. Ovo je naprimer naivno gledanje: To nije stariji brat, to je neko ko saradjuje sa tobom. Stariji brat bi zaista rekao - ma opusteno. Covek koji ti je prodao nesto i koji ima interes, bi rekao - molim te vrati mi inace cu da preduzmem mere. Dakle rusija ne treba to da uradi, ovo sto rusija radi je sasvim normalno, ali to nije delo - brata prijatelja kuma. U slucaju brace, normalno je da oprastas. U slucaju saradnika normalno je da se boris za svoj novaac. Ja sam drugovima oprastao dugove, a braci bih tek sve i svasta oprostio, U principu "rusi su braca" je prazna demagogska fraza da bi neki ljudi svoju politicku opciju ucinili primamljivom. - Rusi su braca, ajmo sa bracom. Epska glupost da Japanci nisu kukali, nego su saradjivali. Kukali su oni jos kako i nisu saradjivali, nego su bili pod OKUPACIJOM. Tako isto i mi saradjujemo sa Amerikancima posle bombardovanja, uzmu nam Kosovo i eto sve super, saradjujemo. Pricate o bratskom odnosu samo kada mi nesto treba da dobijemo od njih, a kada oni treba da dobiju od nas? Gde je tu bratski odnos? Trckara se za evropskom unijom, hoce se u NATO, a ovamo dajte braco Rusi pomozite nam da idemo putem koji vam ne odgovara jer smo braca. Meni moj brat da tako pokusava da zavuce nalupao bih ga samarima da se opameti. Jeste, cinjenica je da partnerstvo izmedju drzava ne moze da se svede na poklanjanja bogate drzave siromasnoj, da tu mora da vlada neki reciprocitet, ali sam vise nego siguran da smo od njih mnogo vise dobili nego sto su nam uzeli. Ako imate neke suprotne argumente, izvolite pa ih navedite. Ne mozemo mi da budemo pijavica koja ce da im se nakaci a oni da nas tolerisu jer smo braca. Morali bismo da pokazemo mnogo vise postovanja prema njima da bismo trazili takav odnos, da odstupimo od politike koja se kosi sa njihovom, pa da onda vidimo na cemu smo. Oni nas ne uslovljavaju, ne traze nam prakticno nista osim para koje im dugujemo i to je sada krunski dokaz da mi nismo dve prijateljske zemlje? Da, uistinu vlada neki mazohizam ovde, samo nije vezan za Rusiju vec za zapadne saveznike. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука