Давор73 Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Помаже Бог, да се прикључим дискусији ако је могуће. Мени све личи на то да су наша два балвана пробала да превеслају човека пред којим салутира трећина планете а који је крајње коректан према нама (нећу да кажем братски расположен и да дели забадава). Не знам да ли су и колико добили по ушима за то, али требало би... МилошБГ, Milan Nikolic, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Prvo ja za tu grupu ne znam ni gde je,ni da li postoji,niti sta predstavlja,iskren da budem i tek sad sam shvatio da to nije potpis nego link za taj podforum. Ali svejedno imao si bezbroj tema ovakvih ili slicnih o zapadnim prijateljima i nijednom za ovih godinu i po dana na forumu nisam video ovako taksativno i hronoloski nabrojano sta su a nisu,sta nisu a trebali su i sve ostalo. Dok za Ruse sam video pa da ne slazem ali bar jedno 10tak puta ovako nesto slicno. Trudim se biti iskren i realan. Trece jadna prozivka nije jadna prozivka nego pitanje,ja zaista ne znam sto se ti vredjas i sto stalno u diskusijama kad nesto ti nije po volji nalazis prozivke,trazis osudu drugih,trazih reakciju ovog ili onog...a pritom nisi nimalo imun na to da itekako etiketiras i prozivas ljude. Ti mene redovno nazivas "Zverasem" i to na taj nacin da pokusavas da me time okarakterises kao nekim malim debilcicem koji svoje misljenje trazi u politickoj opciji za koju glasa ili kad odluci da misli prvo pita nekoga iz dveri pa onda dodje ovde i kaze sta oni misle i jos mnogim epitetima me cesto umes nakititi pa stvarno nikad nisam trazio reakciju,niti trazio osudu drugih za tu prozivku,apsolutno ne znam sto to ti radis,ali dobro,sto se mentaliteta tice,svakom svoje. Твој проблем млади човече... Твој проблем... Зачепркај мало по поменутој групи... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Ali za Ruse ne moram da ceprkam,pretrazujem,istrazujem nigde,tu je stav,tu je hronologija izdaje Rusa,tu je taksativno nabrojan svaki greh Rusa,tu je sve i to cesto. O tome ja i pricam,ali dobro. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Ali za Ruse ne moram da ceprkam,pretrazujem,istrazujem nigde,tu je stav,tu je hronologija izdaje Rusa,tu je taksativno nabrojan svaki greh Rusa,tu je sve i to cesto. O tome ja i pricam,ali dobro. Milan je dosledan,upravo ti je rekao da je takodje marljivo nabrojao greh onih koji su nas bombardovali. On tako misli da je najpoštenije i ja to poštujem potpuno. Proveri njegove stavove ako ti je on bitan,rekao ti je Miloške,gde možeš da nadješ i to drugo što sa pravom tražiš. ako me razumeš. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 I jesu partneri, ali nisu braca, kumovi, prijtelji i ostale propaganadni jezik.... a isto smo tako partneri i sa japanom, kinom, amerikom, eu, afrikom, indijom ili kim god...sa svakim sa kim imamo zajednicki interes u nekoj oblasti, sto spoljnopolitickoj to spoljno trgovinskoj. nije istina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Да ли тачно да је Путин одликовао оног несрећника Месића за "нарочите заслуге у борби против фашизма"? jeste istina, 2005 u moskvi na paradi ako se ne varam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 nije istina Dobro, svaki rus ima genetski urodjenu petu srcanu komoru gde njegova braca Srbi imaju specijalno mesto. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Putin i kada kažnjava to je za naše dobro. Njegova kazna je poput kazne deteta od strane brižljivog roditelja. Kada sazremo razumećemo da je to bilo za naše dobro. Млађони је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Putin i kada kažnjava to je za naše dobro. Njegova kazna je poput kazne deteta od strane brižljivog roditelja. Kada sazremo razumećemo da je to bilo za naše dobro. hahah kakav si ti trol postao neopevani Juanito је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Svaki put kad procitam nesto u fazonu "mi i rusi" ili "rusi i mi" ja pogledam mapu evroazije i pocepam se od smeha... Ignjatije and Млађони је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Da li si još na moderaciji odobravanja poruka? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 hahah kakav si ti trol postao neopevani Ma čini ti se. Sećaš se one izjave Bjukenena da je Bog na strani Putina? Vidiš, Mladjo, bio je u pravu. Sada, sa ovom kaznom je još više u pravu. Putin na svoj bratski i posinovljen narod primenjuje biblijski princip i savet: "Ko žali prut, mrzi na sina svog; a ko ga ljubi, kara ga za vremena." (Priče Solomonove 13:24) Млађони је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Ma čini ti se. Sećaš se one izjave Bjukenena da je Bog na strani Putina? Vidiš, Mladjo, bio je u pravu. Sada, sa ovom kaznom je još više u pravu. To nas Bog kanjzava sto ne volimo dovoljno putina. Sva sreca pa se grejem zdrva :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 To nas Bog kanjzava sto ne volimo dovoljno putina. Sva sreca pa se grejem zdrva :P I ja imam taj problem i tu nesreću da se grejem z'drva. Ne mogu da osetim tu dobronamernu kaznu na svojoj grešnoj srpskoj koži. Ima Putin da nas kazni sedam puta više zbog toga što prvu blagonaklonu opomenu izbegosmo tako lukavo. Ali k'o što naš narod kaže: "Kuj ne plati na mos' , taj plati na ćupriju". http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Da li si još na moderaciji odobravanja poruka? Da vracen sam. Pre mesec dana sam skinut sa odobravanja, ali sam pre par dana ponovo vracen. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука