Jump to content

Putinova kazna Srbiji

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Mladjoni i Odahviing

aj molim vas kad se vec toliko trudite da objasnite kroz licne primere,odnosa dva coveka ili brace odnos Rusije i Srbije,da mi objasnite iz licnog primera odnos dva saradnika kroz istovetan primer Srbije i zapada.

Masis temu. To je upravo ono sto pokusavam da ti objasnim. Ne mogu biti braca, jer odnosi dve drzave nisu kao odnosi dva coveka, dakle da se ponovim:

ajd da ti ponovim raazmisljas naivno. Sve dok posmatras drzve i kolektive kao nesto sto ima "Svest" i "licnost" i kao bracu i prijtelje i neprijatelje... naivno gledas na stvari.

Kolektiv ima samo - volju... koja je uglavnom volja pojedinca ili jednog dela kolektiva. Ili je volja pojedinca koja uspeva da se ostvari zbog jednog dela kolektiva.

To ja tebi pokusavam da objasnim, ali nikako da skopcas.... kroz sve one price "hrvati mrze Srbe" "amerikanci su maceha" "rusi su braca"

Drzave i kolektivi nisu LJUDI nemaju SVEST,  EMOCIJU, PRIJATELJE, BRACU, LJUBAV, MRZNJU.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 208
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja sam los i ateista.

То ти кажеш. Много си дирљив.

Ако неко каже да Бог нема ништа са нечим у творевини, стварно личи на атеизам. Нисам рекао да си ти атеиста - то ти кажеш.

И проблем је што се љутиш. Шта ја тебе смарам.

Можда си занесен у развоју. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

aj molim vas kad se vec toliko trudite da objasnite kroz licne primere,odnosa dva coveka ili brace odnos Rusije i Srbije,da mi objasnite iz licnog primera odnos dva saradnika kroz istovetan primer Srbije i zapada.
Svi oni primeri su bili za cilje da pokažu da lično oidnosi između ljudi nije ekvivalenta odnosisam između država. Tj. od država se gleda interes i ništa drugo sem toga. Dok kod odnosa ljudi upletene su emocije i još mnogo šta.
Подели на овим сајтовима

Pa ne mogu,ali vi to vadite kao dokaz. Jer dve drzave,nisu dva coveka i ne mogu da se posmatraju na taj nacin ja to od pocetka i govorim jer je bukvalisticki pristup shvatanju to "bratska" zemlja.  I naravno da drzave gledaju sopstveni interes i to je sasvim normalno,samo kazem da Rusi ipak donekle gledaju i nas,time sto Putin otvoreno govori o slucaju Kosmet,sto ga nisu priznali,sto dalju po povoljnim cenama nama i gas i mnogo stosta,sto pomaze srpske seljake izvozom...danas je najbogatije selo ono ciju jabuku ili malinu Rus izvozi i to su danas cinjenice.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Aj ne oftopikuj.

;)

Dobrim drugarima, koje imam tri cetri i bracama i sestrama saljem bez problema.

evo kak oradi "bratski" odnos dobrih prijatelja.

"braconi imas li placeni grooveshark akaunt"

"imam evo ti"

I tako mi ortak/brat dao groovshark akaunt koji kosta 90 dolara.

Kaze mi treba mu kuce? Nema problema dacu mu stene samo vakcinaciju mora da plati.

E tako funkionise bratski odnos.

A jadna su braca ovih likova koji tvrde da je ovo bratski odnos. Prosto mi ih zao...

Koliko si ajvara podelio braći sestrama?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pa ne mogu,ali vi to vadite kao dokaz. Jer dve drzave,nisu dva coveka i ne mogu da se posmatraju na taj nacin ja to od pocetka i govorim jer je bukvalisticki pristup shvatanju to "bratska" zemlja. 

A jaa ti od pocetka govorim da je to demagogski i retoricki termin. Da bi se ljudi napalili, jer kad ti je neko u stvarnom zivotu brat implicira da je u svemu dobar za tebe a kad ti je neko u stvarnom zivotu maceha implicira da je u svemu los za tebe i da ima za cilj da ti skodi.

Ni jedno ni drugo nije tacno. Nit EU ima za cilj da nam skodi, nit rusija ima za cilj da nam pomaze.

Naprimer, EU i USA su mnogo vise para donirali SRbiji i mogo vise ulozili u SRbiji nego sto je rusija od kad postoji.

Dok ista ta rusija skuplje naplacuje taj gas nama nego nemcima.

Zato sam ja i za saradnju sa USA i za saradnju sa EU... a obraz dveri i ostatak ekipe "za okretanje istoku jer su nam braca' a ja sama izdajnik jer necu da saradjujem sa bracom.

Koliko si ajvara podelio braći sestrama?

Reko sam vec.

Подели на овим сајтовима

Управо тако. :)

Ja sam to od pocetka tvrdio,ali je onda Mladja upao u pricu i da mi dokazuje bukvalno sta znaci bratski i time dokazivao da to nismo,kao da je neko debil pa mislio bukvalno. Ono gore je odgovor Milosavljevicu,ali si uleteo ispred mene :)

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pa ne mogu,ali vi to vadite kao dokaz. Jer dve drzave,nisu dva coveka i ne mogu da se posmatraju na taj nacin ja to od pocetka i govorim jer je bukvalisticki pristup shvatanju to "bratska" zemlja.  I naravno da drzave gledaju sopstveni interes i to je sasvim normalno,samo kazem da Rusi ipak donekle gledaju i nas,time sto Putin otvoreno govori o slucaju Kosmet,sto ga nisu priznali,sto dalju po povoljnim cenama nama i gas i mnogo stosta,sto pomaze srpske seljake izvozom...danas je najbogatije selo ono ciju jabuku ili malinu Rus izvozi i to su danas cinjenice.

To rade gledaju nas, ali to ne rade zato što smo mi Srbi i Rusi bratski narod, nego zato što smo mi trenutno jedina šansa Rusiji da imaju nekakav uticaj na Balkansko poluostrvo.

Подели на овим сајтовима

Ja garantujem da Milosavljevic nije dao nijednu teglu braci :) Mozda je eventualno ko Rusija umesto 450,dao za 400,kao popust i to ali vise od toga...tesko

Подели на овим сајтовима

Ja sam los, ja ne radim za druge. Nego za sebe. Takav sam, sebicni egoista. Ajd ne smaraj me vise. :)

U bliskom sam odnosu sa jedno 5-6 porodica. Svima sam poslao.

Najboljim drugarima sam svima dao po teglu/dve.

A i roditelji su bliskim prijateljima poklonili po teglu.

Imas li jos neko pitanje?

Izvinjavam se tek sad vidim da te je miloš pitao.

Nego ajde ozbiljno.. ti uložiš novac i  to ne samo ti već sva tvoja porodica,pošaljete tegle bratu,on proda tegle i pravi se mutaf kako bi izbegao da vam plati? Pošto je brat ti ćeš mu tolerisati? (ajvar koristim jer znam da si uložio i novac i trud)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

To rade gledaju nas, ali to ne rade zato što smo mi Srbi i Rusi bratski narod, nego zato što smo mi trenutno jedina šansa Rusiji da imaju nekakav uticaj na Balkansko poluostrvo.

Ne znam brate,ja mislim da ako bi Rusija trazila uticaj,da bi vrlo brzo nasla gde god zeli,dakle opet iako je to,izabrali su nas. Medjutim ne verujem u tu teoriju. 

Подели на овим сајтовима

Ja garantujem da Milosavljevic nije dao nijednu teglu braci :) Mozda je eventualno ko Rusija umesto 450,dao za 400,kao popust i to ali vise od toga...tesko

Немој да га смараш. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Код нас има толико тајкуна да Путину не пада на памет да их храни. Цела прича.

Brat nas, on to radi saamo zbog tajkuna. DA ih nema, oprostio bi nam dug! :))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...