Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Mladjoni,aj posalji jedno 10 tegli ajvara,saljem ti ja pare nekad iako ti ne posaljem sta je to tebi da mi oprostis dug. Pokazi na delu. Nismo braca pa da ti saljem. Da jesmo, dao bih ti za dzabe. Kapisko sada? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Koliko imas braca i sestara? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Mladjoni,aj posalji jedno 10 tegli ajvara,saljem ti ja pare nekad iako ti ne posaljem sta je to tebi da mi oprostis dug. Pokazi na delu. Pa niste braća, recimo ja bi bratu posalo, ali vi ste ovde samo poslovni partneri isto kao što su Srbija i Rusija. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Koliko imas braca i sestara? Aj ne oftopikuj. Pa niste braća, recimo ja bi bratu posalo, ali vi ste ovde samo poslovni partneri isto kao što su Srbija i Rusija. Dobrim drugarima, koje imam tri cetri i bracama i sestrama saljem bez problema. evo kak oradi "bratski" odnos dobrih prijatelja. "braconi imas li placeni grooveshark akaunt" "imam evo ti" I tako mi ortak/brat dao groovshark akaunt koji kosta 90 dolara. Kaze mi treba mu kuce? Nema problema dacu mu stene samo vakcinaciju mora da plati. E tako funkionise bratski odnos. A jadna su braca ovih likova koji tvrde da je ovo bratski odnos. Prosto mi ih zao... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Не избегавај сада. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Miloše evo na primeru (istinitom ad ti objasnim). Moj ćale je pre pozajmio nekom drugu pare, nakon tipa mesec dana zvao ga je i tako skoro svaki mesec čisto da ptia ima li dok mu ovaj nije vratio, dakle jeste pomogao ali je nije obio spreman da ostane bez tih para pošto nisu neki bog zna kakvi prijatelji. E sada takođe je pozajmio pare bratu (ne rođenom) mislim i to su bile dosta veće pare od onih pre. Moj otac niej ga ni jednom zvao da ga pita da li ima i kada će da vrati jer je znao da će vratiti kada bude imao, i to dosta je potrajalo i dalje ga nije zvao (dakle bio je spreman da da bratu te pare ukoliko baš nema da vrati), naravno ovaj je čim je pare skupio odmah vratio, sam je zvao i sam je rekao da ima. To je razlika. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Dobro prvo to je malo bukvalisticki razmisljanje,kad kazemo "braca" pre svega mislimo na narod,jer smo iste vere,govorimo slicnijim jezikom od drugih,imamo istorijsku i prakticnu saradnju i pritom nismo udarali jedne na druge kao sto su drugi na nas. Naravno to ne znaci,da ce Rusija se slepati uz nas ili mi uz njih. U Republici Srpskoj je jos drasticniji primer to nisu braca,to smo fakticki "mi",pa opet nema toga da se oprastaju dugovi i slicno. Eto Srbija je izvozila struju tamo pa je opet to naplacivala,zar ne? Ja sam siguran da Rusija ima dobar odnos sa mojom drzavom,da moja drzava dobija dosta povoljnije stvari nego drugi i pritom da sto se odnosa tice je protivteza u odnosu na zapad i njihov odnos prema nama,ne zaboravite Putin nije rekao nemojte ici u EU ali Eu i Amerika su rekli a sta ce vam Putin u poseti,e sada ti treba da ispadnes baja i da ako to znas budes korektan i platis ono sto ti je vec umanjeno i nema niceg loseg u tome sto Rusi to traze. E sad vi to nazovite kako hocete,meni jeste bratski odnos. A mladjoni neka mi odgovori koliko ima sestara i bratije i neka odgovori koliko njima je poslao makar po pola tegle ajvara. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Miloše evo na primeru (istinitom ad ti objasnim). Moj ćale je pre pozajmio nekom drugu pare, nakon tipa mesec dana zvao ga je i tako skoro svaki mesec čisto da ptia ima li dok mu ovaj nije vratio, dakle jeste pomogao ali je nije obio spreman da ostane bez tih para pošto nisu neki bog zna kakvi prijatelji. E sada takođe je pozajmio pare bratu (ne rođenom) mislim i to su bile dosta veće pare od onih pre. Moj otac niej ga ni jednom zvao da ga pita da li ima i kada će da vrati jer je znao da će vratiti kada bude imao, i to dosta je potrajalo i dalje ga nije zvao (dakle bio je spreman da da bratu te pare ukoliko baš nema da vrati), naravno ovaj je čim je pare skupio odmah vratio, sam je zvao i sam je rekao da ima. To je razlika. Pa to je tako,zato sto imaju poverenje jedan u drugog. Rusija ocigledno nema poverenje u vlastodrsce,ali vlastodrsci su samo trenutni predstavnici nisu dakle Srbija. Ali opet vi pokusavate licni odnos ljudi koji se znaju od rodjenja da tumacite kroz odnos dveju drzava,dakle kad kazemo bratska Rusija,to ne znaci da ce Rusija se ponasati kao sto se tvoj cale ponasa sa tvojim stricom i to je malo previse bukvalno tumacenje,zar ne? Isto tako gledano,kad se kaze Ameri su nam saradnici voleo bih od tebe i mladje da cujem u toj bukvalistici iz primera u licnom zivotu da li postoji nesto slicno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Dobro prvo to je malo bukvalisticki razmisljanje,kad kazemo "braca" pre svega mislimo na narod,jer smo iste vere,govorimo slicnijim jezikom od drugih,imamo istorijsku i prakticnu saradnju i pritom nismo udarali jedne na druge kao sto su drugi na nas. Jesu Rusi udarali na nas, rekoh ti. Podrzavali su Bugare u Srpsko Bugarskim ratovima, davali im naoruzanje. Zabranili su nam da koristimo sretenjski ustav, ukinuli nam ga ih. Nisu udarali fizicki do sada jer nisu imali potrebe niti smo imali takav sukob interesa. Ali da jesu, udarili bi. Ne znam sto mislis da ne bi. Udarali su na sve moguce okolne zemlje. Drugo, niste iste vere. Ima Rusa pravoslavaca, ima Rusa katolika, ima i Srba katolika i Srba muslimana i tako..... Trece... to sto govorimo slicnim jezikom ne znaci nista. Cetvrto, istorisjku saradnju sam ti debunkovao gore (sretenjski ustav S-B ratovi) i Peto... i sa amerikom imas istorijsku saradnju sve do proslih 20 godina.. Itd.... ajd da ti ponovim raazmisljas naivno. Sve dok posmatras drzve i kolektive kao nesto sto ima "Svest" i "licnost" i kao bracu i prijtelje i neprijatelje... naivno gledas na stvari. Kolektiv ima samo - volju... koja je uglavnom volja pojedinca ili jednog dela kolektiva. Ili je volja pojedinca koja uspeva da se ostvari zbog jednog dela kolektiva. To ja tebi pokusavam da objasnim, ali nikako da skopcas.... kroz sve one price "hrvati mrze Srbe" "amerikanci su maceha" "rusi su braca" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Dobrim drugarima, koje imam tri cetri i bracama i sestrama saljem bez problema. Ако то чиниш само својој фамилији, никакво добро ниси урадио. МилошБГ and Иоанна је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Ако то чиниш само својој фамилији, никакво добро ниси урадио. Ja sam los, ja ne radim za druge. Nego za sebe. Takav sam, sebicni egoista. Ajd ne smaraj me vise. A mladjoni neka mi odgovori koliko ima sestara i bratije i neka odgovori koliko njima je poslao makar po pola tegle ajvara. U bliskom sam odnosu sa jedno 5-6 porodica. Svima sam poslao. Najboljim drugarima sam svima dao po teglu/dve. A i roditelji su bliskim prijateljima poklonili po teglu. Imas li jos neko pitanje? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Pa Srbi katolici su braca sa Rusima katolicima,prosto Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 @@Млађони, Начео си се. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Mladjoni i Odahviing aj molim vas kad se vec toliko trudite da objasnite kroz licne primere,odnosa dva coveka ili brace odnos Rusije i Srbije,da mi objasnite iz licnog primera odnos dva saradnika kroz istovetan primer Srbije i zapada. Dakle culi smo mi nismo sa Rusima braca,jer moj cale nije zvao strica da vrati pare dok on sam nije vratio.Ok,postujem,po tome zaista mi nismo braca. Ajde sad jedan samo samo jedan isti istovetan primer o tome dajem primer da je komsija Pera tukao Mladjonija,maltretirao ga,trovao mu psa,pretio da ne sme da mu dolazi ortak jer ga komsija ne voli,a on je kad je video da on ima para njemu prodao 3 tegle ajvara i zivot je postao lep? Dakle nesto slicno sto znate iz sopstvenog zivota,primera...pa da objasnimo kao i ono da nam Rusi nisu braca i to da saradnistvo opstaje bez obzira na okolnosti koje ga prate,jer je najbitniji dzep. Ili za Ruse vazi objasnjavanje na licnom primeru kroz odnos dva coveka,a sa Amerikom je to malo glupo? Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Koliko su samo dosadne ove price o Rusiji ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука