Arsenija Написано Октобар 29, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 :0212_rolleyes: I krunica... :jahojao234: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 29, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 Зависи од претходне процене Да Пуно Да "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Октобар 29, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 "Tesko je shvatiti, ali je moguce, da ja nisam moje telo, vec da je telo moja situacija. Grubo receno, biti visok ili lep nije nesto sto covek jeste, vec situacija u kojoj je COVEK". - Hans Grelan Млађони, Bashful Anna, Баба and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 29, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 Колико вас превари туђи изглед? Да ли вам се дешавало да вас изненади нечији карактер, кога сте претходно по изгледу проценили другачије? Колико ви лично полажете на ваш изглед? Да ли сте и ви неког преварили вашим изгледом (позитивно или негативно изненадили) ? mnogo puta, al to je normalno. Površno je suditi po izgleda, površnost je najveći porok čovečanstva LISA and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Мени се често дешава да изгледом преварим друге. И заиста често пожелим да ме не процењују више по изгледу. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Колико вас превари туђи изглед? Да ли вам се дешавало да вас изненади нечији карактер, кога сте претходно по изгледу проценили другачије? Колико ви лично полажете на ваш изглед? Да ли сте и ви неког преварили вашим изгледом (позитивно или негативно изненадили) ? 1. Ретко, јер не примећујем спољашњи изглед. Приметим једино кад је нешто изузетно упадљиво. Чак и ако се деси да региструјем неки детаљ немам ту способност да на основу тога изградим мишљење о томе какав би тај човек могао бити. 2. Десило се пар пута са Ромима који су ме позитивно изненадили начином комуникације, образовањем... ( сад ће испасти да сам расиста) 3. Мало. Чини ми се да увек идем обучен у исту гардеробу. Мада има фаза и кад ми сопствени спољашњи изглед више значи. 4. Не знам. Ја нпр. имам тај проблем да би сваки други дан неко каже како јако личим на "оног глумца", мисле на Ивана Босиљчића. Пре две недеље су ми причали у школи (где радим) да је за мном ушао неки старији човек који је тражио тог глумца који је ушао у зграду. Једва су г аизбацили. На пијаци добијам због тога попуст на карфиол и броколи. Жене преко 45 година старости ми се чудно смешкају. Једном је поп после литургије казао деци да сам ја тај Босиљчић и они се сви окупили око мене да ме гледају па сам им рекао :" Децо, ја нисам ја". Мислим, лепо је то, али бреме постаје све теже. Драшко, Sanja Т., Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 На пијаци добијам због тога попуст на карфиол и броколи. pa eto prednosti.... :brokoli: Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука