Hellblazer Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Svim srcem.Neka Gospod cuva njega i njegovu porodici jer je zaista divna dusa. “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Отац Срба, мој парох. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Значи ли све то да је ипак то са швалерисањем само виц? Видите, ова жена (чистачица) се није шалила. Dragi svestenice Ivane. Kako da vam odgovorim drugacije a da vas ne podsetim da su nasi oci i braca svestenici samo obicni ljudi. I ja nosim Casni Krst oko vrata trudim se da bude uvek vidljiv da ljudi prvo primete Hrista pa tek onda mene ali i meni kao i svima kao i tom nasem svesteniku u ovome svetu se desavaju nepristojne ponude. Svestenice Ivane svi mi smo pod istim pritiskom i iskusenjima. Nek nas ne cude iskusenja radujmo se pobedama Hristovim kojima nas On svakodnevno prenosi preko mora razlicitih kusanja. Bog nam pomogao. Volim Sina Bozjeg Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пивопија Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Занимљива је и врло добра ова тема! Морам да кажем да приликом својих, врло честих, расправа у школи са атеистима или професорима о Православљу, један од најбитнијих аргумената друге стране је ''Погледај ове попове! Сви возе кола, сви дебели, сви богати...'', а на крају увек на ред дође и Пахомије. Тако омаловажавају цело досадашње деловање Цркве, то што је Црква увек била најзначајнија институција у србском народу, што је кроз најтеже периоде очувала национални идентитет! И на све то одговор је са неким примером некког попа, који је некад негде јео печење у сред поста, или нека слична будалаштина! ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Кажу да су свештена лица крива и за ове поплаве, а ја нисам паметна како 0442_feel. Дакле дозволи Господ искушење велико, поплави 3000ха земље и исто толико кућа, и сад су свештена лица крива за то. Људи морамо се запитати шта је то са свима нама и нашим народом stadaradim 0442_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> 0212_rolleyes 0442_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> 0442_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Кажу да су свештена лица крива и за ове поплаве, а ја нисам паметна како 0442_feel. Дакле дозволи Господ искушење велико, поплави 3000ха земље и исто толико кућа, и сад су свештена лица крива за то. Људи морамо се запитати шта је то са свима нама и нашим народом stadaradim 0442_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> 0212_rolleyes 0442_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> 0442_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> За поплаве смо ми као народ криви јер смо отпали од Бога и сада се тешко враћамо вјери прађедовској. Ово је само Божија опомена, слава Богу. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 stadaradim 0212_rolleyes Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Кажу да су свештена лица крива и за ове поплаве, а ја нисам паметна како stadaradim. Дакле дозволи Господ искушење велико, поплави 3000ха земље и исто толико кућа, и сад су свештена лица крива за то. Људи морамо се запитати шта је то са свима нама и нашим народом :291291291: confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> :291291291: confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> :291291291: confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> Ако су свештеници криви ради поплава, онда ко је крив за изнад просечно топло време за децембар у Бугарској у време када Србија, БиХ и Хрватска бивају потопљени? Да ли су то Бугари нечим награђени, ако смо ми кажњени? Ко је крив за то што у исто време Северна и средња Европа проживљавају сибирске хладноће, а у Британији сметови по неколико метара. Мислим они нису православни, тако да не знам због чега они бивају опомињани.... Зар је Бог крив за то што је у Хаитију погинуло 100.000 људи приликом земљотреса или лоша градња објеката који се руше као куле од карата када се протресу...? Ја не видим да је Бог икако узрочник ових поплава које се могу једноставно објаснити метеоролошким путем. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Нама је увијек неко други крив осим нас самих. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Нама је увијек неко други крив осим нас самих. Ко је тај други? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пивопија Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Нама је увијек неко други крив осим нас самих. Ко је тај други? ЦИА, БИА, сателити, НАТО, страни елементи 4chsmu1 ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Krivi su npr. ljudi iz opštine što nisu pomogli, pa onda komšije, pa onda vladika (sve je ovo zbog njega), pa civilna zaštita itd. A ljudi ne spavaju da bi dodali komad hljeba onima kojima je sve potopljeno. Kako pomoći dok se voda ne povuče? Imala sam osjećaj da je trebao supermen sa ogromnom pumpom da pokupi svu vodu i sanira svu štetu, pa ni tad ne bi bilo dovoljno, nerealni smo kao narod. A krivi su i oni što nisu potopljeni jer trebalo je svi da izgube imovinu kad sam izgubio ja. Kako smo tako postali neosjetljivi prema drugom? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Nemojmo više spamovati ovu temu, odosmo daleko od nje, ja sam prva počela, izvinite 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Знам да ће ова тема бити праћена и читана, намерно сам ставио провокативан наслов. Препричаћу вам кратко један догађај, који ми је испричао данас један мој пријатељ свештеник (иначе, један од најбољих људи које сам у животу упознао). Дошао тај свештеник у једно село да пререже колач за Светог Саву у школи. Пуно људи се окупило, прередба траје, деца рецитују и певају... свештеник седи и чека да се приредба заврши па да пререже колач. Но, наједанпут прилази њему чистачица из школе: - Попе, видиш ову колачарку? Е, она је права за тебе, сад ти жена трудна па... шта те брига, ухвати то.. свако ко је питао, она јепристала да буде са њим. ?????????? Овај свештеник прво није могао да верује шта чује, да му се тако обраћа чистачица школе, но када се сабрао рече јој: - Видиш, ја сам овде дошао да само пресечем колач.. нисам заинтересован - Ма шта ти је, јеси ли луд?! Шта те брига -Немојте молим вас да ми више то причате! Чистачица остаде забезекнута не могавши да верује да свештеник "пропушта прилику". __________________ Ово је истинит догађај, десио се прошле године на Светог Саву. Шта мислите, зашто једна чистачица или било ко други прилази свештенику (овај мој брат је беспрекоран свештеник) и разговара на овај начин? Пазите, ово чак није ни шала. Сутра ће већ да се прича по селу како је свештеник швалер, како то раде сви и тако ће људи да имају "оправдање" за блуд. Демон. Иначе ректор ПСТГУ у Москви, у књизи о Покајању и исповести, наводи једну појаву у Русији. А то је да жене, будући да су неке без мужева , или остале, траже мушко начало ( мушку половину) код свештеника. Ствар долази до заљубљивања. Психолошки Руси су народ који се више "заљубљује" "напали" него воли. Ово су речи Шмемана. а ове почињу да малтретирају свештеника " зашто си њој више уделио пажњу него мени, па ово, па оно..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Дакле, има нешто од наше пале природе, нешто од непријатеља. Уствари, реч је о комбинацији ова два увек. То што та жена прича том свештеника само је сведочанство о нашем јадном народу. Можда је провокација. Тешко је кад човек нема ништа свето. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука