Jump to content

"Изгледа да је пала влада"

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Otvoreno je,...nezavisni Vučić (više) ne postoji...

Neće ovo nama braćo ništa dobro doneti,krenulo je na ko je ko i ko je bio ko....

Nema nevinih od 1990 godine na političkoj sceni.... nema.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Eh, sta sada da radimo majku mu staru.... kako da skinemo mrskog nam premijera jer izgleda da ne laze on vec Zivkovic ... Sto i ne cudi jer lopovi obicno i lazu ...

:)):))

Sada ostaje samo da Zivkovic podnese ostavku ...

Taman da vidimo koliki je lazov ako to ne uradi ...

:))   :))

Jedna od "zabavnih" posledica SNS-ove vlasti je to da je za određeni broj građana (koje ne znam kako da nazovem osim "botovi") postalo sasvim dovoljno i normalno da se bilo šta demantuje najobičnijom, nepotkrepljenom izjavom. Ozbiljni naučnici napišu ozbiljnu i argumentovanu analizu o Stefanovićevom plagiranom doktoratu, međutim, dovoljno je da neko iz SNSa izjavi "to je najveća glupost koju sam pročitao" i botovi zaključe da plagijata nema. Sad imamo opet jasne materijalne dokaze da je Andrej Vučić otvorio ovu firmu, međutim dovoljno je da neko iz SNSa kaže da je to falsifikat, pa da botovi odmah zaključe da je to falsifikat.

Naravno, sasvim je moguće da je neko ukrao identitet Adreja Vučića prilikom osnivanja te firme, ali normalno bi bilo da se takva tvrdnja potkrepi nekim ozbiljnim dokazima a ne da ostane na pukoj izjavi.... pogotovo što je to prilično lako dokazati... što ne objave kopiju te falsifikovane lične karte i sliku koja je na njoj? Kad već 4 godine ne mogu da nađu falsifikatora, sad imaju priliku da im građani pomognu u identifikaciji... jer falsifikator je sa tom ličnom kartom morao da u sudu overi ugovor o osnivanju, da u sudu ili opštini overi obrazac overenih potpisa, da u banci otvori račun firme.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Jedna od "zabavnih" posledica SNS-ove vlasti je to da je za određeni broj građana (koje ne znam kako da nazovem osim "botovi") postalo sasvim dovoljno i normalno da se bilo šta demantuje najobičnijom, nepotkrepljenom izjavom. Ozbiljni naučnici napišu ozbiljnu i argumentovanu analizu o Stefanovićevom plagiranom doktoratu, međutim, dovoljno je da neko iz SNSa izjavi "to je najveća glupost koju sam pročitao" i botovi zaključe da plagijata nema. Sad imamo opet jasne materijalne dokaze da je Andrej Vučić otvorio ovu firmu, međutim dovoljno je da neko iz SNSa kaže da je to falsifikat, pa da botovi odmah zaključe da je to falsifikat.

Naravno, sasvim je moguće da je neko ukrao identitet Adreja Vučića prilikom osnivanja te firme, ali normalno bi bilo da se takva tvrdnja potkrepi nekim ozbiljnim dokazima a ne da ostane na pukoj izjavi.... pogotovo što je to prilično lako dokazati... što ne objave kopiju te falsifikovane lične karte i sliku koja je na njoj? Kad već 4 godine ne mogu da nađu falsifikatora, sad imaju priliku da im građani pomognu u identifikaciji... jer falsifikator je sa tom ličnom kartom morao da u sudu overi ugovor o osnivanju, da u sudu ili opštini overi obrazac overenih potpisa, da u banci otvori račun firme.

Ovi botovi sns za to primaju plate i budu zaposljavani u preduzecima...

Crveni baron to radi za dzabe..... :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

I ja bi voleo da imam firmu od nacionalnog interesa.

Dajte vamo lične karte,ne morate vi ni u apr sve završavamo za vas.

Potpišite ovde ovde i ovde posle toga potpisujemo mi....

Ukoliko odemo na proveru imamo zatamljenu ličnu kartu i sličan potpis vašem... diskrecija zagarantovana ako ste na vlasti.

Подели на овим сајтовима

Mozda ima ljudi koji veruju ovoj vladi, vecina su doduse botovi koji su ili placeni ili se nadaju da ce biti placeni.

A Baron se samo sprda sa nama kad vidi kako se nerviramo ovde dok on uziva tamo negde na Alpima :)

Подели на овим сајтовима

Кад је о.Јоил причао да су те личне карте зло, неки су му се смејали. Ето вам сад!

Lepo je rekao ,oni mene u kabinu i isprazne me,sve mi uzeli :))

Подели на овим сајтовима

Nazvao si Crvenog botom?! Šta to "bot" znači u realnom životu?

Bot je kompjuterski softver koji ima vestacku "inteligenciju" i samo radi neku radnju, ali nema mogucnost shvatanja/kapiranja/ucenja stvari.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

... što ne objave kopiju te falsifikovane lične karte i sliku koja je na njoj? Kad već 4 godine ne mogu da nađu falsifikatora, sad imaju priliku da im građani pomognu u identifikaciji... jer falsifikator je sa tom ličnom kartom morao da u sudu overi ugovor o osnivanju, da u sudu ili opštini overi obrazac overenih potpisa, da u banci otvori račun firme.

Polako, polako sa dokazima dok dr. Stefanovic stupi na scenu i ispise neki "nefalsifikovani" falsifikat licnjaka-to mu bar dobro ide od ruke, samo da vide kog' ce malca iz kraja da obuku u zrtvenog jarca...

Salu na stranu, ja najiskrenije ne mogu da verujem da gledamo opet isti film k'o 90-ih i to dosta bedniju kopiju i da ljudi opet masovno nasedaju na iste prevare...Ne znam stvarno kako to objasniti osim kolektivnom amnezijom...

Подели на овим сајтовима

Mozda ima ljudi koji veruju ovoj vladi, vecina su doduse botovi koji su ili placeni ili se nadaju da ce biti placeni.

A Baron se samo sprda sa nama kad vidi kako se nerviramo ovde dok on uziva tamo negde na Alpima :)

Ma Baron podrzava propast Srbije da bi njegov novi autic-ljubimac mogao sto lepse zasijati u ovoj bedi kad dodje u posetu familiji :)

Подели на овим сајтовима

Bot je kompjuterski softver koji ima vestacku "inteligenciju" i samo radi neku radnju, ali nema mogucnost shvatanja/kapiranja/ucenja stvari.

Nije lepo Barona porediti sa tim. Rekao si mu da je idiot i glupak na uvijen način, kako samo vi "uzvišeni" umete. Seti se šta je Isus rekao za onog ko tako naziva drugog. Pokaj se. Kakav god da je nije "bot" nego čovek.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...