Jump to content

"Изгледа да је пала влада"

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

On 29. 10. 2014. at 19:31, Crveni Baron рече

To znaju svi moj Kordun osim Milosavljevica ...

Dobro ajde... ovom telefon nasli jer su mogli a ne jer mu je majka sudija... a ovom drugom ford mondea 2005to godiste nisu mogli... jer je telefon lakse naci od auta...i to auto ima GPS....

i to nije bio telefon aandroid.. vec to bilo pre par godina..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 19:31, Crveni Baron рече

Nemoj to, izmislio Milosevic ...kakvi to da ubiju dete ...Pa jos metkom u ledja ...ne lici to na nasu bracu , jelda Milosavljevicu ...izmislile komunjare ...

Nisu izmislile .... ali iljadu fanatika ne dokazuju da ce jasenovac da se ponovi. Kapisko? To su izmislile komunjare.

Izmislile a vidim ti i kordu i dalje verujete.....

evo tebe prosto strah da stanes na hrvatskoj pumpi benzin da natocis kad se vracas...... da te ne prikolje neki ludi ustasa...

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 19:38, Млађони рече

Nisu izmislile .... ali iljadu fanatika ne dokazuju da ce jasenovac da se ponovi. Kapisko? To su izmislile komunjare.

Izmislile a vidim ti i kordu i dalje verujete.....

evo tebe prosto strah da stanes na hrvatskoj pumpi benzin da natocis kad se vracas...... da te ne prikolje neki ludi ustasa...

ma falio si nam ti iz krusevca da nam pamet prosvjetlis, sto tebe nismo imali 91, kud nam te bog nije tada dao, falilo nam talenta, kog ti imas na prosipanje

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 19:42, kordun рече

ma falio si nam ti iz krusevca da nam pamet prosvjetlis, sto tebe nismo imali 91, kud nam te bog nije tada dao

Ali indeticne price cujem kada pricam sa hrvatima koji pricaju da su ih Srbi klali. Navode mi neke cetnicke zlocine od pre 50 godina, i pricaju da su svi srbi tamo takvi, da ste svi vi hteli njih da koljete i proterate... da ste hteli da osvojite zagreb...

To je meni dovoljan dokaz... da su vas polticiari dobro izmanipulisali koristeci fanatike kojih je bil osa obe strane... sto kroz istoriju sto danas...

Ne mogu vise sa tobom o tome, ko se na mleko  opece i u jogurt  duva... zato ces uvek misliti tako kako mislis...

ja se nism opekao na mleko pa mi je lako da uvidim rzliku izmedju mleka i jogruta..

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 19:43, Млађони рече

Ali indeticne price cujem kada pricam sa hrvatima koji pricaju da su ih Srbi klali. Navode mi neke cetnicke zlocine od pre 50 godina, i pricaju da su svi srbi tamo takvi, da ste svi vi hteli njih da koljete i proterate... da ste hteli da osvojite zagreb...

To je meni dovoljan dokaz... .kada vidim kako razmisljate i jedni i drugi.... na osnovu par iljada fanatika.... koji jesu cinili zlocine oni vas napale da su svi hrvati takvi a njih da su svi srbi takvi..

Ocigledno vam je falio neko, sta da ti kazem drugo....nalagali vas poltiicaari i vas i i njih... i ond ste ubedjeni u te lzi krenuli d pucte jedni n druge.. i ispunili "prorocanstv" poltiicara... to jest Slobe i Tudjmna...

aa fanatici dobili oprvdnje u ocima normalnih..... oni koji stvaarno hoce da kolju

jos smo i gori neg sto pricaju, sta ces kad ne valjamo

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 19:46, kordun рече

jos smo i gori neg sto pricaju, sta ces kad ne valjamo

pa niste gori to je fora.. nisu ni oni.... samo su vas napalili pricama..... u koje ja ne verujem...

To sto ima psihopta medju hrvaatima i medju Srbima... nije dovoljno meni da poverujem da ste vi ili oni losi......

Ja ne verujem slobi niti tudjmanu..... to su za mene stoka komunisticka...

al covek je takav.. pokzes mu hrvata kako kolje srbina ili mu pokzes srbina kako kolje hrvat.. on brze u svoje stado.. bojeci se..

ja uopste ne krivim narod, narod je radio naajbolje sto moze  sa onim informacijama koje ima.. .nazalost vecina informacija koje ima su dolazile od politicara...... a politicari su cuveni po postenju i iskrenosti..

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 19:50, Млађони рече

al covek je takav.. pokzes mu hrvata kako kolje srbina ili mu pokzes srbina kako kolje hrvat.. on brze u svoje stado.. bojeci se..

A ti ako vidis da hrvat kolje srbina trci pravo kod hrvata ....ti nemoj da se plasis ...evo albanci su ti blizu, mozes kod njih da potrcis ako pocne neko klanje ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 20:01, Crveni Baron рече

A ti ako vidis da hrvat kolje srbina trci pravo kod hrvata ....ti nemoj da se plasis

pa kazem normalno je to, al je idiotski verovati posle 20 godina i dlje u to..

isto ko onaj dekica sto lomi cirilicne table i plce kako su njih srbi klali... tamo u vukovaru.... 20 godina posle toga...

I on vidoe nekog srbina kako kolje, pa se sad i od cirilice boji...

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 20:05, Млађони рече

pa kazem normalno je to, al je idiotski verovati posle 20 godina i dlje u to..

isto ko onaj dekica sto lomi cirilicne table i plce kako su njih srbi klali... tamo u vukovaru.... 20 godina posle toga...

I on vidoe nekog srbina kako kolje, pa se sad i od cirilice boji...

cudo se mi ne bolimo latinice?

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 20:14, Crveni Baron рече

cudo se mi ne bolimo latinice?

Sto bise bojali naseg drugog pisma? :.mislise.

Подели на овим сајтовима

cudo jedno koliko volite da se udaljavate od teme i vodite rasprave koje nemaju veze sa istom.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 20:40, JESSY рече

cudo jedno koliko volite da se udaljavate od teme i vodite rasprave koje nemaju veze sa istom.....

kad ne mozemo oko nekih prostih stvari da se slozimo... kao naprimer da je vucic jedan prevarant koji kontrolise medije kao sto ih je devedesetih kontrilisao, i da zato imamo onakve glupave tekstove u politici. DA baron to ne demantuje, sto je prosta istina, ocigledna svakom, bez obzira da li je libelar kao ja ili nacionalista kao milos,  drzali bi se teme.

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 20:47, Млађони рече

zemo oko nekih prostih stvari da se slozimo... kao naprimer da je vucic jedan prevarant koji kontrolise medije kao sto ih je devedesetih kontrilisao, i da zato imamo onakve glupave tekstove u politici. DA baron to ne demantuje, sto je prosta istina, ocigledna svakom, bez obzira da li je libelar kao ja ili nacionalista kao milos,  drzali bi se teme.

:))  :))  :))  :))  :))  :))

Vucic-Supermen-13.jpg

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2014. at 20:40, JESSY рече

Лакше је камили да прође кроз иглене уши него Срби да се доћерају у ред.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...