Jump to content

Париска опера одбила да наступи због жене са велом у публици!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

To zato što si vi Srbi nikad niste umjeli izgradit i održat dobar imidž, kraljevina Srbija dobro započela sa Francuskom i Antantom, poslije Karadjordjevići vodili takvu smušenu politiku za Kraljevine Jugoslavije da vam niko više ništa nije vjerovao niti vas uzimao za ozbiljno a zato su Karadjordjevići i izgubili u sukobu sa KPJ i Titom koji je iskoristio sve njihove slabe strane. I Šiptari i Albanci su brže bolje uspjeli izgradit nabrzinu nekakav drugačiji, bolji imidž iako su saradjivali i s nacistima pa se na to sve brže bolje pozaboravljalo kao i na ustaško ofiranje sa Dolfikom takodjer a vi ste zaspali na lovorikama i od nekadašnjih Solunskih vitezova i pobjednika ste gurnuti na periferiju svjetskih i evropskih zbivanja i interesa. Osim toga vi ste si od USA saveznika koji je bio saveznik i Draži Mihajloviću i JVuO uspjeli napravit neprijatelja a Hrvati i Šiptari su uspjeli sasvim suprotnu stvar, od protivnika USA napraviti saveznika, u tom je ta razlika a sigurno i uzrok vaših nedavnih gubitaka na KiM. Izmedju dva svjetska rata je to dobro bilo započeto i sa Francuskom i sa USA i GB a danas ste maltene neprijatelji NATA.

to je druga tema, ali mislim da gresis...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 329
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Извинте што скрећем са теме,само бих Ајшу поставио ипак у најчувенију  песму о малом мраву и Ајшиним грудима... :D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Извинте што скрећем са теме,само бих Ајшу поставио ипак у најчувенију  песму о малом мраву и Ајшиним грудима... :D

Izvinjenje zato što se mi držimo teme tako školski, i za primer omladini :D

Sad ja moram da odem u off: Nisam videla da si se vratio! Dobrodošao, nedostajao si! :)

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Sad ja moram da odem u off: Nisam videla da si se vratio! Dobrodošao, nedostajao si! :)

Јаој супер,знам да си ме на теми о банованим члановима спомињала, а од ових мојих хришћана готово нико...хвала Меги t4825.gif

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ja jok. Što?

Ma onako pitam.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Правој и честитој муслиманки није место у паганском храму, као што је ''париска опера''. Немој да се жали, сама је крива. 

Da, u blasfemnom "hramu nemorala i neřestí" i opscenoj společností zpěvaček i tanečniků. Strašno!

U zemljama umjerenog i neradikalnog islama zato ona takmičenja o traženju talenata izgledaju ovako:

Arapi traže talenat ali samo u muškaraca a bez pjevanja i tanca, bez plesanja i igranja :)

To me baš zanima šta se sve da pokazat bez plesanja i pjevanja: okretanje ražnja, striganje ovaca.

http://revue.idnes.cz/arabove-hledaji-talent-bez-zen-zpevu-a-tance-fe6-/zajimavosti.aspx?c=A120611_100726_zajimavosti_nh

U zemljama radikalnog islama nikakva takva takmičenja ni ne postoje

a TV i radio služe samo za prenose džuma i propovijedi imama i hodža.

Подели на овим сајтовима

Za indoneziju: "The number is this. More or less 1.8 million people take part in terrorist networks," said Ansyaad Mbai., who heads Indonesia's National Anti-Terrorism Agency, or BNPT, speaking during a panel discussion in Jakarta on Tuesday.

Подели на овим сајтовима

kakva je to statistika, pa zapadna evropa se kompletna zalaze za bombardovanje muslimana od libije do irana , ne da se zalaze, nego sprovodi u djelo, ovi bombasi samoubice su maciji kasalj

Ovi se samoubijaju i kod onih koji se ne zalažu recimo Rusija npr.

Tj. glavni razlog zašto se to radi je zato što ne veruju u istu stvar kao i oni. A i ovde se govori o štetnosti Islama na čovečanstvo, a ako hoćeš možemo da otvorimo temu i o štetnosti zapdne politike nije problem, slažem se ja donekle sa tobom. Samo što je zapad po Libiji i Iranu na strani islamskih ekstremista.

Подели на овим сајтовима

Da, u blasfemnom "hramu nemorala i neřestí" i opscenoj společností zpěvaček i tanečniků. Strašno!

U zemljama umjerenog i neradikalnog islama zato ona takmičenja o traženju talenata izgledaju ovako:

Arapi traže talenat ali samo u muškaraca a bez pjevanja i tanca, bez plesanja i igranja :)

To me baš zanima šta se sve da pokazat bez plesanja i pjevanja: okretanje ražnja, striganje ovaca.

http://revue.idnes.cz/arabove-hledaji-talent-bez-zen-zpevu-a-tance-fe6-/zajimavosti.aspx?c=A120611_100726_zajimavosti_nh

U zemljama radikalnog islama nikakva takva takmičenja ni ne postoje

a TV i radio služe samo za prenose džuma i propovijedi imama i hodža.

Колико-толико држе до части и морала. Наравно да неће да се брукају по смешним емисијама, као ова ваша: :)

Подели на овим сајтовима

Колико-толико држе до части и морала. Наравно да неће да се брукају по смешним емисијама, као ова ваша: :)

hm, ovo mi je poznato odnekle, no jo, draža turska čalma ....

Подели на овим сајтовима

Za indoneziju: "The number is this. More or less 1.8 million people take part in terrorist networks," said Ansyaad Mbai., who heads Indonesia's National Anti-Terrorism Agency, or BNPT, speaking during a panel discussion in Jakarta on Tuesday.

o je inače ekvivalento kada bi u srbiji bilo 60 000 - 70 000 ljudi za koje naže službe znaju da su teroristi i da su usko povezani sa njima (vinansiranje npr i slično)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...