Jump to content

Париска опера одбила да наступи због жене са велом у публици!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Meni nije jasno, zašto su žene koje nose abaje, hijabe, zarove i sl. nindže, ekstremisti, divljaci,negativna pojava, bla  bla, a  monahinje skorz u crnom koje takođe pokrivaju glavu (ok,vidi im se lice, ali vidi se i muslimankama iz Turske, UAE isl) su pozitivna pojava?

ovo moje nindza je bio crni humor, moj prema svabama sa kojima sam radio, meni ne smetaju marame... pravoslavke i danas bi trebalo da idu u crkvu u maramama kao sto to cine ruskinje npr. a ne u mini suknjama, jerbo imate nekakav efekat na okolinu koji narusava onaj ljudski MIR neophodan za liturgiju, ako kontas o cem pricam...

sta da vam covjek radi kad ste sile neciste  :)))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 329
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ovo moje nindza je bio crni humor, moj prema svabama sa kojima sam radio, meni ne smetaju marame... pravoslavke i danas bi trebalo da idu u crkvu u maramama kao sto to cine ruskinje npr. a ne u mini suknjama, jerbo imate nekakav efekat na okolinu koji narusava onaj ljudski MIR neophodan za liturgiju, ako kontas o cem pricam...

sta da vam covjek radi kad ste sile neciste  :)))

Nemoj mene u te kategorije molim te.

A  kakva je poenta nositi maramu i kao šatro pokrivati glavu kad se ulazi u crkvu a ne nositi je svakodnevno? Meni to liči malo na licemerje.

Nisam na tebe mislila  za te nindže,  čula sam to puno puta, izrečeno ne u šali nego u baš negativnom kontekstu.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ja ne razumijem čega se toliko bojiš, postoje i takve zemlje umjerenog islama koje nisu kao te zemlje radikalnog islama. tamo na primjer u Iranu ti se ne može desit ništa tako strašnoga. Iran nije ko Saudijska Arabija gdje za svašta odmah kamenuju i siječu glave. Tamo ti se može desit to da prodješ kao ovi iranski mladenci koji su snimili svoju verziju ovog klipa Pharrella Williamse http://goo.gl/WikNGN i postavili je na You Tuba i zbog nje bili osudjeni uslovno na 6 mjeseci s odgodom na tri godine + 91 udaraca bičem svaki a to zato jer su htjeli da nekog učine srećnog i ispolje svoju sreću što su mladi, zdravi, puni života i energije i vole veselu muziku a zbog toga bili optuženi za opsceno ponašanje na javnost koje nije u skladu sa svetom islamskom knjigom Koran i islamskim zakonom šaria. A priznaj da je to sitnica, takva bagatelna kazna za takvo veliko krivično djelo.

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/iranci-dostali-za-tanecni-video-podmineny-trest-bicovanim/r~d3bc4da83f5911e4b269002590604f2e/

Ili ti se maksimalno može desiti to da kad se kao žena u branjenju od sexualnog napada odbraniš nožem i tom prilikom usmrtiš agresora budeš sagledan/a krivom i usprkos svim apelima i molbama iz cijelog svijeta budeš obješen/a jer u islamu je muškarac uvijek u pravu prema islamskoj svetoj knjizi Koran i islamskom zakonu šaria. U ISaudijskoj Arabiji za to siječu glave satarom, ima i jedan video o tome koji kruži internetom, smaknuće Indonežanke a u Iranu te za sličnu stvar samo objese. A to je, moraš priznat, još ništa, sasvim bagatelna stvar prema tome šta ti se može desiti u zemljama neumjerenog tj. radikalnog islama. Zato cijenimo taj umjereni islam kad ga već tu na svijetu imamo, šta bi bilo da je svuda samo taj radikalni i neumjereni islam?

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/iran-nevyslysel-zahranicni-primluvy-popravil-mladou-divku/r~a07313145c5a11e48ee3002590604f2e/

a sta se ti javljas, vi katolici ste takodjer vrsili "svete"  ZLOCINE ne u okviru svojih zemalja samo vec ste isli i na druge kontinente da oslobadjate hristov grob, prilikom tih operacija svetih niste se libili ni da pravoslavni carigrad drzite pod opsadom

Подели на овим сајтовима

Meni nije jasno, zašto su žene koje nose abaje, hijabe, zarove i sl. nindže, ekstremisti, divljaci,negativna pojava, bla  bla, a  monahinje skorz u crnom koje takođe pokrivaju glavu (ok,vidi im se lice, ali vidi se i muslimankama iz Turske, UAE isl) su pozitivna pojava?

Radi se o kontekstu te iste odjeće koji stoji iza nje, zašto su ustaške uniforme kod Srba tako vrlo nerado vidjene iako su isto crne kao i četničke? Otprilike zato! Zapitaj se kakav kontekst stoji iza mantija monahinja a kakav iza ovih drugih.

Подели на овим сајтовима

a sta se ti javljas, vi katolici ste takodjer vrsili "svete"  ZLOCINE ne u okviru svojih zemalja samo vec ste isli i na druge kontinente da oslobadjate hristov grob, prilikom tih operacija svetih niste se libili ni da pravoslavni carigrad drzite pod opsadom

Ali nije Zayron išao...

Подели на овим сајтовима

Nemoj mene u te kategorije molim te.

A  kakva je poenta nositi maramu i kao šatro pokrivati glavu kad se ulazi u crkvu a ne nositi je svakodnevno? Meni to liči malo na licemerje.

Nisam na tebe mislila  za te nindže,  čula sam to puno puta, izrečeno ne u šali nego u baš negativnom kontekstu.

a onda izvini, posto ja nisam cuo, meni onako palo tad na pamet, asociralo me na nindze kad ih vidim uzivo, moj kontekst nije bio negativan....

nije licemjerno, trebale bi zene bar u hramu da skrivaju svoju silu, jer muskarci prosto ne mogu da nadju mir ako neka bas zgodna zena se pojavi, meni padaju oci direkt , ne morem se skoncentrisati

Подели на овим сајтовима

Radi se o kontekstu te iste odjeće koji stoji iza nje, zašto su ustaške uniforme kod Srba tako vrlo nerado vidjene iako su isto crne kao i četničke, otprilike zato? Zapitaj se kakav kontekst stoji iza mantija monahinja a kakav iza ovih drugih.

Cenim da i kod jednih i kod drugih stoji oznaka njihove religijske pripadnosti, uniforma- da se banalno izrazim.

Подели на овим сајтовима

Krstaški ratovi su bili odgovorom na islamska osvajanja, prije nego što su uopšte započeli krstaški ratovi, islamski džihad i osvajanja su uništila sve hrišćanske zajednice Male Azije koje su tada postojale, cijelu tu hrišćansku civilizaciju su izbrisali sa lica zemlje. Zato bismo mogli prvo da popričanmo o islamskim osvajanjima koja su te odbrambene krstaške ratove izazvali. Tada je Mala Azija još bila hrišćanskla prije islamnskih osvajanja a ne muslimanska i naravno da se to itekako ticalo cijelog tadašnjeg hrišćanskog svijeta što znači i cijele Evrope.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/Svet/1351410/Krsta%C5%A1ki+ratovi+pod+lupom+vremena.html

Подели на овим сајтовима

Krstaški ratovi su bili odgovorom na islamska osvajanja, prije nego što su uopšte započeli krstaški ratovi, islamski džihad i osvajanja su uništila sve hrišćanske zajednice Male Azije koje su tada postojale, cijelu tu hrišćansku civilizaciju su izbrisali sa lica zemlje. Zato bismo mogli prvo da popričanmo o islamskim osvajanjima koja su te krstaške ratove izazvali.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/Svet/1351410/Krsta%C5%A1ki+ratovi+pod+lupom+vremena.html

prvo od vas je i nastao isalm u inat pravoslavlju, sami ste ga stvorili, jer nije bilo teorije da obidjete  carigrad na putu za bliski istok, a posto tamo ima masa naroda, pravoslavci bi bilo daleko brojniji nego ovi tvoji, no i to je vas sveti zlocin, nepogresivi

Подели на овим сајтовима

Cenim da i kod jednih i kod drugih stoji oznaka njihove religijske pripadnosti, uniforma- da se banalno izrazim.

Uniforma je skoro ista, crna, vojnička ništa posebno, na neke detalje kao kokardu, znak U. Glavna razlika je u kontekstu a ne u uniformi. Dakle i ovdje razloge otpora prema islamskoj odjeći i neotpora prema hrišćanskoj ženskoj monaškoj sličnoj treba tražit u tom što se ne vidi a ne u tom što se vidi, u ideji i kontekstu. I nacisti su imali isto uniforme, vojničke uniforme, šapku, mundur, hlače, kundure nekakve, čizmetine kao i srpski vojnici što je imaju. Ta razlika je negdje drugdje, u kontekstu i u tome što stoji iza njih i kakve ideje individiumi koji ih nose brane i za kakve se zalažu. A i to nam je poznato.

Подели на овим сајтовима

Na takve besmislice ne odgovoram, otvori posebnu temu o krstaškim ratovima pa te besmislice prezentiraj tamo.

ne radi se o krstaskim ratovima, vec kako je nastao islam u 7 vjeku, sto se tice turske invazije, oni su najprije stukli svoje muslimane pa su onda krenuli na hriscane tako da je to bez veze teorija...

islam je nastao direkt iz hriscanstva, jel istina da je muhamedova zena bila katolkinja?

Подели на овим сајтовима

ne radi se o krstaskim ratovima, vec kako je nastao islam u 7 vjeku, sto se tice turske invazije, oni su najprije stukli svoje muslimane pa su onda krenuli na hriscane tako da je to bez veze teorija...

islam je nastao direkt iz hriscanstva, jel istina da je muhamedova zena bila katolkinja?

Rekao sam ti da nemam interes raspravljati s nekim ko se očigledno napaja sa zdenca čiste nauke - You Tube videa Miroljuba Petrovića, možda i Jovana Deretića i sličnih.

Подели на овим сајтовима

Koja? :D

Imao ih je više :)

Takođe,mislim da  katoličanstvo nije nastalo pre 11. veka, a Muhamed je živeo u 7...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...