kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Rekao sam ti da nemam interes raspravljati s nekim ko se očigledno napaja sa zdenca čiste nauke - You Tube videa Miroljuba Petrovića, možda i Jovana Deretića i sličnih. pusti ti miroljuba petrovica, sta se ja kod njega imam napajati, pa on tvrdi da je liturgija priozivanje demona a deretic da su svi apostoli srbi, nemoj me zezati, ja sam tebi rekao sta ti imas da prigovaras muslimanima akd ste vi katolici jos gori od njih, to je dokazano koliko hoces puta , oces da ti krenem nabrajati sad jedno po jedno, sve vase svete zlocine, bas ko sto i muslimani imaju svoje svete zlocine, isti ste vi ko i oni, stoga bolje cuti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Koja? Imao ih je više Takođe,mislim da katoličanstvo nije nastalo pre 11. veka, a Muhamed je živeo u 7... niej zvanicno,a inace rim je uvijek imao probleme sa konstantinopoljom na bazi sujete, to je opstepoznata stvar, mores komotno katolicima zvati sve sa zapadne strane Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 niej zvanicno,a inace rim je uvijek imao probleme sa konstantinopoljom na bazi sujete, to je opstepoznata stvar, mores komotno katolicima zvati sve sa zapadne strane Ali Arabija je na istoku... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 niej zvanicno,a inace rim je uvijek imao probleme sa konstantinopoljom na bazi sujete, to je opstepoznata stvar, mores komotno katolicima zvati sve sa zapadne strane Ali zašto ste vi onda uvijek imali problem sa muslimanima, Šiptarima kad ih već toliko braniš? Oni su takodjer muslimani, njihove su žene takodjer hodale zamotane kako su stigle, a nisu vama Srbima radili aposlutno ništa osim što su demografski ekspandovali, fini ljudi, plodotvorni i plodonosni. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 BTW, Kordun je pitao za Muhamedovu ženu katolkinju... Od 9 žena i 3 konkubine jedna je bila Hrišćanka, robinja. Ostale su njegovog porekla. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 BTW, Kordun je pitao za Muhamedovu ženu katolkinju... Od 9 žena i 3 konkubine jedna je bila Hrišćanka, robinja. Ostale su njegovog porekla. Osim toga i Muhamedov stric je bio hrišćan ali arijanac, sektaš kao i ta žena, arijanci negiraju Isusovo boštvo. A islam je praktično nastao u krilu arijanstva kao njegova 2.0 prolongated version, nastavak arijanstva u drugom "pakovanju", zato se na islam može gledat s te perspektive kao na hrišćansku jeres. Osim toga arijanstvo je nastalo na istoku a ne na zapadu pa zato nikako ne može biti "katoličkog" porijekla, a "pravoslavnog" takodjer ne jer bi to bilo oximoronom, ustvari onda kada je nastalo Crkva je još bila jedinstvena. A na prvom Vaseljenskom Saboru u Nikeji 325. je bilo osudjeno kao jeres. http://cs.wikipedia.org/wiki/Ari%C3%A1nstv%C3%AD Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ali zašto ste vi onda uvijek imali problem sa muslimanima, Šiptarima kad ih već toliko braniš? Oni su takodjer muslimani, njihove su žene takodjer hodale zamotane kako su stigle, a nisu vama Srbima radili aposlutno ništa osim što su demografski ekspandovali, fini ljudi, plodotvorni i plodonosni. ne branim ih, nismo mi sa njima imali problem na religijskoj osnovi, vec sam ti rekao turci su upropastili citav arapski svjet, ako hoces i islam su kao religiju upropastili, pa tek onda krenuli na nas, to nema nikakve veze sa religijom, vec sa imperijalizmom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 BTW, Kordun je pitao za Muhamedovu ženu katolkinju... Od 9 žena i 3 konkubine jedna je bila Hrišćanka, robinja. Ostale su njegovog porekla. kazu da mu ta bila glavna, mozda je samo zgodna prica ali mozda je i istina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 kazu da mu ta bila glavna, mozda je samo zgodna prica ali mozda je i istina Glavna je bila Ajša, i omiljena. Muslimanka. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 ne branim ih, nismo mi sa njima imali problem na religijskoj osnovi, vec sam ti rekao turci su upropastili citav arapski svjet, ako hoces i islam su kao religiju upropastili, pa tek onda krenuli na nas, to nema nikakve veze sa religijom, vec sa imperijalizmom Pa i ovi zahtjevi po cijeloj Evropi da se zavadja šarija, da se ovo, da se ono, takodjer s čim bi drugo imalo veze nego sa imperijalizmom, oni hoće da svuda budu ko u svojoj kući dok ne postignu da tvoja kuća više ne bude tvoja već njihova ali takvim istim metodama kao što su vama Šiptari oteli KiM. Sve mirno, neagresivno, oni jadni, oni ugroženi a na kraju hop, ode cijela oblast u nepovrat. Plus demografska zalaganja njhovih žena, naravno, čijih su uterusi iskorišteni kao vrsta demografskog oružja i ratovanja natalitetom. Zanimljivo da se sve vrti oko tih žena, hidžabi, porodnost, ovo, ono, kad dodju muški na red pola posla je već odradjeno. Poslije Šiptari malko nešto kao ratovali, mislim njihovi muški, kad ste ih vi pritisli oni odmah zakukali kako ih ovo, ono sve jadne poubijaste, te genocid te etnička čista a njih onda usta NATO branit i prilično jeftino bez mnogo truda i napora sve to na KiM dobiše. Glavi posao odradile ženske glavno s tim svojim prenemaganjima o nikabu i hidžabu i ne znam ti šta sve i derući se po porodnicama. Palo KiM pod salvom eksplozija vodenjaka. To isto čeka i Evropu, isti taj scenarij, već isproban na KiM, samo druge zemlje. A taj plan je vrlo djelotvoran. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Glavna je bila Ajša, i omiljena. Muslimanka. Jesi li ti muslimanka? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Pa i ovi zahtjevi po cijeloj Evropi da se zavadja šarija, da se ovo, da se ono, takodjer s čim bi drugo imalo veze nego sa imperijalizmom, oni hoće da svuda budu ko u svojoj kući dok ne postignu da tvoja kuća više ne bude tvoja već njihova ali takvim istim metodama kao što su vama Šiptari oteli KiM. Sve mirno, neagresivno, oni jadni, oni ugroženi a na kraju hop, ode cijela oblast u nepovrat. Plus demografska zalaganja njhihovih žena, naravno, čijih su uterusi iskorišteni kao vrsta oružja. to su htjeli muslimani u bosni, islamsku drzavu, a sami ne cine vecinu stanovnistva u bosni, pa kad su srbi ustali da se odbrane od toga , plativsi to zivotima 17000 svojih vojnika na kraju ispadose zlocinci, a republiak srpska genocidna tvorevina , dok mnogi i na ovom forumu placu za sarajevom, sve im suze cure niz ledja, jadno sarajevo, bilo pod opsadom, totalno zanemarujuci cinjenicu da je sarajevo bila najveca vojna tvrdjava u evropi nakon drugog svj rata , sa 70 000 vojnika, koji nisu ni htjeli da cuju da se sarajevo demilitarizuje sto su im srbi uvijek nudili, oni su dobri francuzima, a marame u parizu im ne valjaju, nije tu problem u muslimanima, vec u zapadnjacima, stoga muslimani u zapadnoj evropi imaju moju punu podrsku, ako budu radili dzamiju u londoinu ja idem za dzabe da im pomognem da sazidamo to zuti car and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Glavna je bila Ajša, i omiljena. Muslimanka. asik ajsa ? mislim ima ona fina pjesma od miladina sobica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 to su htjeli muslimani u bosni, islamsku drzavu, a sami ne cine vecinu stanovnistva u bosni, pa kad su srbi ustali da se odbrane od toga , plativsi to zivotima 17000 svojih vojnika na kraju ispadose zlocinci, a republiak srpska genocidna tvorevina , dok mnogi i na ovom forumu placu za sarajevom, sve im suze cure niz ledja, jadno sarajevo, bilo pod opsadom, totalno zanemarujuci cinjenicu da je sarajevo bila najveca vojna tvrdjava u evropi nakon drugog svj rata , sa 70 000 vojnika, koji nisu ni htjeli da cuju da se sarajevo demilitarizuje sto su im srbi uvijek nudili, oni su dobri francuzima, a marame u parizu im ne valjaju, nije tu problem u muslimanima, vec u zapadnjacima, stoga muslimani u zapadnoj evropi imaju moju punu podrsku, ako budu radili dzamiju u londoinu ja idem za dzabe da im pomognem da sazidamo to To zato što si vi Srbi nikad niste umjeli izgradit i održat dobar imidž, kraljevina Srbija dobro započela sa Francuskom i Antantom, poslije Karadjordjevići vodili takvu smušenu politiku za Kraljevine Jugoslavije da vam niko više ništa nije vjerovao niti vas uzimao za ozbiljno a zato su Karadjordjevići i izgubili u sukobu sa KPJ i Titom koji je iskoristio sve njihove slabe strane. I Šiptari i Albanci su brže bolje uspjeli izgradit nabrzinu nekakav drugačiji, bolji imidž iako su saradjivali i s nacistima pa se na to sve brže bolje pozaboravljalo kao i na ustaško ofiranje sa Dolfikom takodjer a vi ste zaspali na lovorikama i od nekadašnjih Solunskih vitezova i pobjednika ste gurnuti na periferiju svjetskih i evropskih zbivanja i interesa. Osim toga vi ste si od USA saveznika koji je bio saveznik i Draži Mihajloviću i JVuO uspjeli napravit neprijatelja a Hrvati i Šiptari su uspjeli sasvim suprotnu stvar, od protivnika USA napraviti saveznika, u tom je ta razlika a sigurno i uzrok vaših nedavnih gubitaka na KiM. Izmedju dva svjetska rata je to dobro bilo započeto i sa Francuskom i sa USA i GB a danas ste maltene neprijatelji NATA. Danas ste nigdje - ni u NATO ni u EU ni sa Rusijom a ni u Putinovoj Evroaziji. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Jesi li ti muslimanka? Ja jok. Što? asik ajsa ? mislim ima ona fina pjesma od miladina sobica Ima i ona od Borisa Novkovića, valjda kordun је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука