Александар Милојков Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Жена (муслиманка) са велом удаљена је из публике позоришта (опере) у Паризу, након што су актери одбили да играју пред њом. !?!?!? Стиди се Француско! Стиди се Европо! Јесу ли то људска права и слободе које пропагирате? Срам вас било! Није срамота јавно истицати своју секусалну интиму, али је забрањено облачити се у складу са својим верским определењем. Браво! Јакобинци поново јашу! http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11174663/Paris-Opera-cast-refuse-to-perform-for-veiled-woman.html?fb ССоња, kordun, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Da zaista neobičan događaj. Ne treba brzati sa zaključcima. Naravno da ona ima pravo da se oblači u odeću koju želi. A da li oni imaju pravo da odbiju nastup jer im se to ne sviđa? Možda je to njihovo uverenje koje je iste validnosti kao i njeno. Možda njihova uverenja (ili veru) vređa njeno oblačenje. Moje lično mišljenje je da su preterali ali poštujem njihovu volju (kao i njenu). zuti car је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Жена (муслиманка) са велом удаљена је из публике позоришта (опере) у Паризу, након што су актери одбили да играју пред њом. !?!?!? Стиди се Француско! Стиди се Европо! Јесу ли то људска права и слободе које пропагирате? Срам вас било! Није срамота јавно истицати своју секусалну интиму, али је забрањено облачити се у складу са својим верским определењем. Браво! Јакобинци поново јашу! http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11174663/Paris-Opera-cast-refuse-to-perform-for-veiled-woman.html?fb Pa u suštini ovo ti je nešto slično kao kada odeš u restoran ili bilo gde vlasnik ima pravo da odbije da te posluži, tako da i ovde ovi imaju pravo da odbiju, e sada kada bi žene muslimanke htele da šetaju država bi morala to da dozvoli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Tj. ovo nema veze sa Evropom niti za bilo kojom državom već isključivo sa odlukom ljudi koji su odbili da nastupe pred njom. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 http://rt.com/news/198204-paris-opera-muslim-veil/ Tako im i treba kad idu u operu. http://www.lemonde.fr/religions/article/2014/10/21/une-note-interne-de-l-opera-de-parisdecrypte-la-loi-anti-burqa_4509499_1653130.html emilija, Пг, Broken and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Плаше се казне. Француска је баш ригорозна по тим забранама у јавним институцијама. Наравно да је глупост и потпуно неприхватљиво, ал не верујем да је против ислама или верских обележја као таквих. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Наравно да је глупост и потпуно неприхватљиво Šta je glupost i neprihvatljivo? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Da zaista neobičan događaj. Ne treba brzati sa zaključcima. Naravno da ona ima pravo da se oblači u odeću koju želi. A da li oni imaju pravo da odbiju nastup jer im se to ne sviđa? Možda je to njihovo uverenje koje je iste validnosti kao i njeno. Možda njihova uverenja (ili veru) vređa njeno oblačenje. Moje lično mišljenje je da su preterali ali poštujem njihovu volju (kao i njenu). Постоји закон у Француској против вела који носе муслиманке. Ужас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Tj. ovo nema veze sa Evropom niti za bilo kojom državom već isključivo sa odlukom ljudi koji su odbili da nastupe pred njom. sad ces i ti ko i milosavljevic sve na pojedince svesti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 pa verovatno su fantomke i slične stvari zabranjene, i to nema nikakve veze sa islamom. Mada sa druge strane kada se pogleda kakav je islam i šta sve muslimani rade nikada se ne može biti dovoljno oprezan sa njima. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Vi recite šta hoćete ali ja mislim da je obaveza svih nas (i hrišćana i ateista i jevreja) da se borimo protiv te pošasti zvane Islam dok nije totalno uništila ovu Zemlju (mislim na planetu, ali nisu daleko ni od uništenja Srbije.) Wu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Mada sa druge strane kada se pogleda kakav je islam i šta sve muslimani rade nikada se ne može biti dovoljno oprezan sa njima. To isto tvrde i ovi sto pale siptarima pekare. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Постоји закон у Француској против вела који носе муслиманке. Ужас. Mislim da zakon nije protiv vela koji nose muslimanke, nego je zabrana pokrivanja lica. Nije sija nego vrat, ali targetiraju siru grupu uz muslimanke. Ako iz bilo kog razloga zelim da pokrijem lice (ne zelim da me identifikuju javne kamere: http://gizmodo.com/349596/researchers-announce-100-accuracy-in-facial-recognition ) bolje da promenim zelju ili da se sminkam ko tamo neki : http://www.theatlantic.com/features/archive/2014/07/makeup/374929/ Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Šta je glupost i neprihvatljivo? То што ћеш некоме да ограничиш како ће да се облачи. Да не помињемо како су верски симболи било које врсте третирани у Француској. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Vi recite šta hoćete ali ja mislim da je obaveza svih nas (i hrišćana i ateista i jevreja) da se borimo protiv te pošasti zvane Islam dok nije totalno uništila ovu Zemlju (mislim na planetu, ali nisu daleko ni od uništenja Srbije.) Генерализација је веома опасна ствар. Плутон and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука