Jump to content

Блиц медијски линчује Гонџу?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Hm...s'obzirom na to ciji je blic i kako promovise lgbt,kako se zalaze za te vrednosti,a onda se pojavi ovako nesto na naslovnoj,moras automatski pomisliti da je istina jer nema logike da je drugacije...realno. Zna se da je Goran Jeftic homoseksualac,ali cisto sumnjam da nema nesto u vezi ove price,makar i da je samo imao seksualni odnos sa maloletnikom to opet koliko znam pravo nije dozvoljeno.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Zna se da je Goran Jeftic homoseksualac

А ти оно баш знаш његово опредељење... Мсм да је хомо и то? 

Подели на овим сајтовима

Pa kad zivis u Beogradu,otvaraju ti se najrazlicitija saznanja,tako da znam,da a i nije bas neka tajna koja je sakrivena iza sedam gora,sedam brda i sedam mora . Cak mislim da se on negde i deklarisao tako. Blic se zalaze za te vrednosti,tako da logicnije je da se desi nesto tako pa da ne objave uopste,nego da objave i to na naslovnoj strani. Tako da sam siguran da ima neke istine u svemu tome. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pa kad zivis u Beogradu,otvaraju ti se najrazlicitija saznanja,tako da znam,da a i nije bas neka tajna koja je sakrivena iza sedam gora,sedam brda i sedam mora . Cak mislim da se on negde i deklarisao tako. Blic se zalaze za te vrednosti,tako da logicnije je da se desi nesto tako pa da ne objave uopste,nego da objave i to na naslovnoj strani.

И инда јр аутоматски и педофил манијак, само зато што га је жута штампа прогласила за таквог?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne,nego zato sto ga je otac maloletnika sa kim je po njegovoj prici u najmanju ruku imao seksualni odnos optuzio za tako nesto.

Подели на овим сајтовима

Pa kad zivis u Beogradu,otvaraju ti se najrazlicitija saznanja,tako da znam,da a i nije bas neka tajna koja je sakrivena iza sedam gora,sedam brda i sedam mora . Cak mislim da se on negde i deklarisao tako. Blic se zalaze za te vrednosti,tako da logicnije je da se desi nesto tako pa da ne objave uopste,nego da objave i to na naslovnoj strani. Tako da sam siguran da ima neke istine u svemu tome. 

А значи само ви који живите у Београду знате за Гонџу, а ми из Земуна немамо појма...

Подели на овим сајтовима

Мислим и ови новинари тако могу да упропасте човека.

Нисам никакав правник, али су ми неке ствари сумњиве. Отац детета је поднео кривичну пријаву? Зар тужилац не подноси пријаву за овако гнусне ствари, ако има повода, тј доказа за то? Друго, мислим да тужилац исто може да одбаци кривичну пријаву, ако нема основа за подношење?

Чим државни органи нису учествовали у овом случају, све ми је сумњиво. Нећу да грешим душу, али ми тако изгледа.

Да да Бог снаге оштећенима, да прегурају тежак период, која год страна да је у питању.

Kada je u pitanju stariji maloletnik i dobrovoljan odnos bez ikakvih elemenata prisile (uključujući pritisak osobe koja ima neki autoritet nad maloletnikom, kao što su sveštenici i nastavnici), ne postoji osnova za krivičnu prijavu. U pitanju je, dakle, lična tužba oca. Svako ima pravo da podnese ličnu tužbu protiv bilo koga po bilo kom osnovu.

Ako devojka od 17 godina svojevoljno spava sa svojim dečkom (ili devojkom) od 25 godina, država tu ništa ne radi. Ako se njen otac zbog toga jedi, on može da podnese ličnu tužbu.

Jedino jasno u ovom slučaju je da državni organi nisu našli razlog da gone po službenoj dužnosti. I da je Blic zlo.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ne,nego zato sto ga je otac maloletnika sa kim je po njegovoj prici u najmanju ruku imao seksualni odnos optuzio za tako nesto.

Колко ја знам наше медије, треба сачекати пар месеци иза бомбастичног наслова да би могао да се надаш да сазнаш истину.

Надам се да ће човек издржати ове гадости, пакао од живота који ово направи зна да упропљдти човека за цео живот.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Колко ја знам наше медије, треба сачекати пар месеци иза бомбастичног наслова да би могао да се надаш да сазнаш истину.

Надам се да ће човек издржати ове гадости, пакао од живота који ово направи зна да упропљдти човека за цео живот.

Nekako kad je u pitanju druga strana desnicari,navijaci i slicna grupacija,dovoljno je i dve recenice u novinama,a kamoli naslovna strana. Sada naravno treba sacekati istinu.

Ja se nadam da ce i otac tog maloletnika izdrzati sve gadosti,pogotovo u manjem mestu znam da to moze celoj porodici da napravi pakao od zivota,pa stoga ne vidim sto bi izlazio u javnost ako nije siguran u to sto prica.

Подели на овим сајтовима

Hm...s'obzirom na to ciji je blic i kako promovise lgbt,kako se zalaze za te vrednosti,a onda se pojavi ovako nesto na naslovnoj,moras automatski pomisliti da je istina jer nema logike da je drugacije...realno. Zna se da je Goran Jeftic homoseksualac,ali cisto sumnjam da nema nesto u vezi ove price,makar i da je samo imao seksualni odnos sa maloletnikom to opet koliko znam pravo nije dozvoljeno.

То је само први степеник у заверологији.

Други степеник је рационализација.

У овом случају вероватно су паре односно читаност у питању.

Следећи степеник је озбиљна анализа.

Затим умна спекулација ако си интелектуалац и онда једна синтеза кад све сазри.

И тад ти пошањем поштом почасну значку аналитичарску.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

S'obzirom da je u pitanju "Blic" onaj isti koji danima promovise gej paradu,gej udruzenja,koji danima pljuje onu drugu Srbiju koja je protiv tih vrednosti,a onda okaci ovako nesto na naslovnu stranu,a da to bude samo zarad novca,tesko,jako tesko. 

Drugi stepenik je da u zemlji Srbiji u kojoj mediji odredjuju sve i ne libe se da upropaste zivot nekome se za razliku od drugih situacija javljaju svi zivi da brane onog koji je pomenut kao neko ko je prekrsio i moral i zakon.

Dakle iza brda nesto mrda,sta ne znam? da li je silovao dete ili je pak dete svojevoljno imalo seksualni odnos sa njim pa se posle izjadalo ocu i nesto mozda sakrilo pa se on javio,nije bitno toliko. I moral i zakon,ili samo moral.

Inace u tekstu koji sam procitao u blicu nigde se ne pominju godine tog decka,samo da je maloletnik,ne znam odakle vam tih 17...ili su to izostavili sa neta.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...