Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 pogledaj koga imas za drustvo na forumu, jednom si rekao da jako volis srbiju, a ja ti opet kazem ,aj malo voli sad hrvate, sjasi sa nas na par godina, matere ti.... Сјашите ви гастабајтери са нас који живимо у тој Србији, немојте да нам причате шта нама треба и како. Кад дођете да живите овде онда причате. Овако сте само безобразни лицемери. Најгласнији националисти на форуму .. гастабајтери.. Ти - гастос барон - гастос тања - гастос жути цар - гастос једино милош није гастос... он је београђанин али то му слично дође... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Сјашите ви гастабајтери са нас који живимо у тој Србији, немојте да нам причате шта нама треба и како. Кад дођете да живите овде онда причате. Овако сте само безобразни лицемери. Најгласнији националисти на форуму .. гастабајтери.. Ти - гастос барон - гастос тања - гастос жути цар - гастос једино милош није гастос... он је београђанин али то му слично дође... u kom smislu licemejri ? mozes li pojasniti Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Сјашите ви гастабајтери са нас који живимо у тој Србији, немојте да нам причате шта нама треба и како. Кад дођете да живите овде онда причате. Овако сте само безобразни лицемери. Најгласнији националисти на форуму .. гастабајтери.. Ти - гастос барон - гастос тања - гастос жути цар - гастос једино милош није гастос... он је београђанин али то му слично дође... Bajazite, Srbija nisi ti .... nemoj se tripovati ... To sto ima vas nekoliko istomisljenika na forumu nije znak da vi predstavljate Srbiju. Srbija danas sedi u Parlamentu, to je SNS, to ti je SPS ... kapiras. Ta mlacenja pojedinaca nisu Srbija, ne tripuj .... Stoga ti si kvalifikovan samo da trazis da te jasemo ili da sjasemo a nikako u ime cele Srbije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Stoga ti si kvalifikovan samo da trazis da te jasemo ili da sjasemo a nikako u ime cele Srbije. Gde si ti video da ti trazim u ime Srbije? Opet haluciniras. Dakle sjasi i ne smara... od nas par "istomisljenika" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Gde si ti video da ti trazim u ime Srbije? Opet haluciniras. Dakle sjasi i ne smara... od nas par "istomisljenika" Sa koga da sjasem? Nemoj samo da govoris u ime vas koji zivite u srbiji jer te niko nije ovlastio kao predstavnika .... Mozers samo u svoje ime da govoris . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Sa koga da sjasem? Nemoj samo da govoris u ime vas koji zivite u srbiji jer te niko nije ovlastio kao predstavnika .... Mozers samo u svoje ime da govoris . U ime nas koji zivimo u Srbiji a na ovom smo forumu. Jer si svojim bezobrazlukom i gluposcu uvredio svakog od nas i opalio nam par samara lupetanjem gluposti da smo lenji, zalaganjem za mere koje ce jasn oda skode i Srbiji i njenim gradjanima, nisi ispostovao nijedan argument sa terena.... itd... ovo ono i tako to. Kapisko, dakle sa nas sjasi. Idi na forum SNS ili SRS pa tamo prodaj price o porezima na neobradjene njive i slicne gluparije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 U ime nas koji zivimo u Srbiji a na ovom smo forumu. Jer si svojim bezobrazlukom i gluposcu uvredio svakog od nas i opalio nam par samara lupetanjem gluposti da smo lenji, zalaganjem za mere koje ce jasn oda skode i Srbiji i njenim gradjanima, nisi ispostovao nijedan argument sa terena.... itd... ovo ono i tako to. Kapisko, dakle sa nas sjasi. Idi na forum SNS ili SRS pa tamo prodaj price o porezima na neobradjene njive i slicne gluparije. Delegirali su te? Nisam znao .... Ali moras da mi to dokumentujes ... U svakom slucaju ako ti sta ne pasew mozes lepo da odes, ja nemam nameru . Naravno ako mozes gde drugde da mlatis budalastine. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 . Naravno ako mozes gde drugde da mlatis budalastine. Ajde bezi tamo nisi sposoban da skontas kako to pdv umanjuje proizvodnju.... i onda ja mlatim budalastine... svasta... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ajde bezi tamo nisi sposoban da skontas kako to pdv umanjuje proizvodnju.... i onda ja mlatim budalastine... svasta... Pa dao sam primer vama "pametnima" hrcatske i njihovih 25% PDV-a i duplo vecim BDP po glavi stanovnika ali ne objasniste kako je to moguce? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Pa dao sam primer vama "pametnima" hrcatske i njihovih 25% PDV-a i duplo vecim BDP po glavi stanovnika ali ne objasniste kako je to moguce? Objasnjeno ti je samo si ti izgleda glup da bi skapirao. Hajd da ti ponovim i ovde, dakle obrazuh se malo ekonomski, prvo prouci termin "cist gubitak od poreza" pa onda mozes da nastavis da pricas o ekonomiji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Objasnjeno ti je samo si ti izgleda glup da bi skapirao. Hajd da ti ponovim i ovde, dakle obrazuh se malo ekonomski, prvo prouci termin "cist gubitak od poreza" pa onda mozes da nastavis da pricas o ekonomiji. Opet si se osedlao? Nemoj posle opet ja da budem kriv ... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Кад је Путин дошао у Београд појавила се дуга... Bice da i Bog voli da se sprda sa Putinom... Млађони and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Одличан текст. Прочитајте и дјело "Кроз тамнички прозор" Светог Николаја Србског, ту се исто осуђује Запад одн. Западна Европа и њихова зла којe су произвели. Такође и дјело од истог Свеца "Изнад Истока и Запада". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Одличан текст. Прочитајте и дјело "Кроз тамнички прозор" Светог Николаја Србског, ту се исто осуђује Запад одн. Западна Европа и њихова зла којe су произвели. Такође и дјело od истог Свеца "Изнад истока и Запада". Procito odavno, sinko(pretpostavljam da ste mladji jer sam mator:)). Nista posebno... Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Сјашите ви гастабајтери са нас који живимо у тој Србији, немојте да нам причате шта нама треба и како. Кад дођете да живите овде онда причате. Овако сте само безобразни лицемери. Најгласнији националисти на форуму .. гастабајтери.. Ти - гастос барон - гастос тања - гастос жути цар - гастос једино милош није гастос... он је београђанин али то му слично дође... Decko , kad budes u vojnoj knjizici imao dana ratovanja kolikoi ja i budes platio poreza koliko ja onda mozes da se jvis, do tad "zaklopi vratnice" . I jos nesto, ja nisam gastarbajter, j sam otisao da se ne vratim, a otisao sam zbog primitivnih, agresivnih, nadobudnih ljudi kao recimo ti i onaj sto misli da je najpametiniji . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука