kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Da izvini, u pravu si, znaci Kordun nije starosedeoc balkana, on je dodjos. problem je sto ja nisam crn nit imam smedje oci, imam one srpske maslinaste oci, druga stvar sto se na slici ne vidi Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ma ne, to je mutacija koja nosi plave oci... ishalucinirao baron u tekstu. Vidis da samo lupeta gluposti da bi provocirao, verovatno i on sam zna koliko je idiotski to sto pise. pa reci ti meni Milosavljevicu posto vidim da ima vas pametnih, odakle onda plave oci? kako se prenosi ta mutacija? Ko je prenosi? Rode? Vrapci? kamile? Hajde da cujem neki razuman odgovor ... Ja znam da ima vas priglupih da mi objasnite kako to da su skandinavci plavusani? Znas zasto? Zato sto su dosli sa Balkana i vecinom su haplo tip I, Nosi im gen karakteristike koje su poneli sa Balkana ...depigmentaciju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 problem je sto ja nisam crn nit imam smedje oci, imam one srpske maslinaste oci, druga stvar sto se na slici ne vidi Sto se mene tice ti mozes imati haplojedan i da si ciganin. jer je to cinjenica, nikakve veze haplo 1 sa srbima nema niti sa plavom kosom, kozom i ocima. Plave oci su mutirale nezavisno od bele koze.. imam i o tome tekstove nego me mrzi da jurim. Zato i imas crne ljude sa plavim ocima. gene za lucenje melanina, mozes naslediti od majke ili od oca.. nebitno je.. haplo 1 samo od oca. Agnostik је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Cekaj da te pitam nesto, da li od oca dete nasledi samo pol? Ali ozbiljno da mi odgovoris ako znas? da li se po ocevoj liniji nasledjuje samo , tj bira pol ili ima jos po nesto da se nasledi? Ajde da ponovimo casove biologie uz par mutacija svi geni koji imamo su od oca i majke. i oni imaju od baba i deda. DNK ima 23 parova kromosoma jedno od tate jednog od mame. Jedine celije koje imaju samo jedan par kromosoma su one koje su vezane za potomstvo i tu je lutrija dal ces dobiti kromosom od babe ili od dede. Ako dobijes kromosom od oca babin X onda si seka, ako dobijes Y od dede onda si bata. Drugi kromosom je onda mozda od babe po ocu koja je bas vezana za boju ociju. Tako kakve veze ima Y kromosom za stvarima za sve tim sta pises. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ajde da ponovimo casove biologie uz par mutacija svi geni koji imamo su od oca i majke. i oni imaju od baba i deda. DNK ima 23 parova kromosoma jedno od tate jednog od mame. Jedine celije koje imaju samo jedan par kromosoma su one koje su vezane za potomstvo i tu je lutrija dal ces dobiti kromosom od babe ili od dede. Ako dobijes kromosom od oca babin X onda si seka, ako dobijes Y od dede onda si bata. Drugi kromosom je onda mozda od babe po ocu koja je bas vezana za boju ociju. Tako kakve veze ima Y kromosom za stvarima za sve tim sta pises. Ajde da i ja tebi ponovim casove biologije ... Dete nasledjuje osobine i oca i majke ... sem u slucajevima kloniranja kada se nasledjuju samo osobine jednog roditelja ... Uspevas li da ukapitas? E vidis, haplo tip I je nosilac mutacije koja vodi depigmentaciji i taj haplo tip je u korenu belog coveka .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 E vidis, haplo tip I je nosilac mutacije koja vodi depigmentaciji i taj haplo tip je u korenu belog coveka .. Не мораш да нам доказујеш колико си необразован то већ сви добро знамо. Икс хромозом (хапло група) не носи ген који има везе са лучењем меланина. Прекини да се бламираш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ako neko moze da ti objasni odrasto sam u inostranstvu pa mi je srpski losiji. Inace ako Y kromosom ima veze za belim tenom kako onda zene mogu da budu bele, oni taj kromosom uopste i nemaju. Sta je dete Srbina i Afrikanke koji je bata i ima taman ten na majku?????????? Vezati narode koji su nastali hiljada godina nakon mutacija haplogrupe za odredjenim istim je totalna glupost koja je popularna za novinarske clanke i nista vise. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Inace ako Y kromosom ima veze za belim tenom kako onda zene mogu da budu bele, oni taj kromosom uopste i nemaju. Право у срж баронове глупости Како жене могу бити староседоци балкана када немају хаплогрупу хахахахахах oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 pa reci ti meni Milosavljevicu posto vidim da ima vas pametnih, odakle onda plave oci? to niko tacno ne zna, ali mislosavljevic je nasao na netu neke naucne clanke gdje kazu da su plave oci zapravo sindrom, e sad ja necu da citam te engleske tekstove koje on nadje na googlu i koje podmece svaki puta kad zaglavi u raspravi, necu se ja raspravlajti sa amerikancima preko milosavljevica, on nema osnovne kulture dok to cini, stoga ja odavno te njegove linkove zanemarujem, necu uopste da citam, zasto bi citao kad on nije u stanju da ih prezentira svojim rjecima.... boju ociju regulise vise gena ne jedan gen, regulise ih nepoznat broj gena, zna se tacno za 6 komada, ali se zna da postoje i drugi koji nisu identifikovani, posto ovih 6 ne objasnjavaju sve situacije iz realnosti, druga stavr, milosavljevic misli da ima jedan gen i to isti kod svih, kod crnaca i bjelaca koji luci melanin u ocima i taj gen se pojavio prvi put tu nedje oko sjeverne afrike i njegovog krusevca , a ja cu ti reciu da on nema bjele veze o cemu prica, samo je povrsno procitao negdje nesto, ko ce ga znati sta... uzrok bilo koje boje ociju je vrlo kompleksna stvar, kad o samom melaninu govorimo on se nezavisno luci u raznim djelovima i uopste to jedan gen ne odredjuje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ako neko moze da ti objasni jos jednom inace odakle ti ideja da je I srpska haplogrupa. Inace ako Y kromosom ima veze za belim tenom kako onda zene mogu da budu bele, oni taj kromosom uopste i nemaju. Sta je dete Srbina i Afrikanke koji je bata i ima taman ten na majku?????????? Ja slepcima da objasnim jednom za svagda da je nikada nisam rekao da je kaplo tip I srpski vec da su danasnji srbi vecinom pripadnici te grupe. Staroevropljani. Drugo, ja nigde nisam rekao budalastinu koju ti ponavljas da Y hromozom ima veze sa bilo cime jer rec hromozom nisam pomenuo bice barem jednu deceniju, vec kaze, posto je negde nastao prvi par plavih ociju, a slozices se da se to desilo sa nekom mutacijom negde u proslosti, da se to deslio medju tadasnjim balkanskim stanovnicima i nosiocima haplo tipa I ... Mozda ti imas teoriju da je ta mutacija dosla sa druge planete ili nesto slicno, ja sam pristalica teorije da su ljudske mutacije nastale na zemlji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 to niko tacno ne zna, ali mislosavljevic je nasao na netu neke naucne clanke gdje kazu da su plave oci zapravo sindrom Па знају, тачно и у ком је гену мутација, и када је настала и где је настала. Све то лепо пише на оним чланцима у научној заједници опште прихваћно, истражено испитано.... Али, ти и барон, немате довољно храбрости да призате да грешите. Толико се плашите да вам је лакше да будете безобразни. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ima teorija da su plave oci i zuta kosa ostaci Neandertalaca posto je kod njih dominirala plavkasta i cvenkasta boja kose. To je jedna u moru teorija. Ali pokazuje sledece koliko se u nauci menja sad opet dominira misljenje nekog mesana za Neandertalacama i sve vise je od nekog crnog polumajmuna se Neandertalac za novim istrazivanima postao belac maltene nordijac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Drugo, ja nigde nisam rekao budalastinu koju ti ponavljas da Y hromozom ima veze sa bilo cime jer rec hromozom nisam pomenuo bice barem jednu deceniju, vec kaze, posto je negde nastao prvi par ociju, a slozices se da se to desilo sa nekom mutacijom negde u proslosti, da se to deslio medju tadasnjim balkanskim stanovnicima i nosiocima haplo tipa I ... Mozda ti imas teoriju da je ta mutacija dosla sa druge planete ili nesto slicno, ja sam pristalica teorije da su ljudske mutacije nastale na zemlji ... Царе, није се мутација десила на балкану, превидео си нешто. Мутација се десила негде у северној африци. Не могу сад да ти ископам тај чланак где пише порекло мутације... читао сам и то. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Не мораш да нам доказујеш колико си необразован то већ сви добро знамо. Икс хромозом (хапло група) не носи ген који има везе са лучењем меланина. Прекини да се бламираш. Milosavljevicu ja znam da tebi fali osnovna logika te stoga ovo pripisujem toj tvojo osobini ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Sto se mene tice ti mozes imati haplojedan i da si ciganin. jer je to cinjenica, nikakve veze haplo 1 sa srbima nema niti sa plavom kosom, kozom i ocima. Plave oci su mutirale nezavisno od bele koze.. imam i o tome tekstove nego me mrzi da jurim. Zato i imas crne ljude sa plavim ocima. gene za lucenje melanina, mozes naslediti od majke ili od oca.. nebitno je.. haplo 1 samo od oca. prvo haplo grupa u tebi i agnostiku ne odredjuje nista , ne ucestvuje u genetskoj kombinatorici i nema veze sa tvojim i njegovim genomom, tj genetskom konfiguracijom, to je potpis vasih roditelja u vama, njihova vizit karta, da to ucestvuje u tvom genomu, pa onda ne bi bilo moguce vidjeti nista u proslost, medjutim da bi ovo zakljucio sto sam ja napiso, moras citati dosta toga iz genetike a ne odma direkt ici na google i interesovati se za haplo grupe kad to zahtjeva neka tema na poukama, stvar je malo kompleksna za skontati zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука