Jump to content

Бјукенен: Бог је на страни Путина

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Sta bi bilo kad bi bilo ... Nema od toga nista.

Imas to sto imas i sa tim trebas da zivis. I da se pomiris sa tim. Nisu srbi svajcarci ni po mentaliteru ni po temperamentu .... I ne mozes ocekivati ni da srpski politicari budu kao svajcarski... Smesno je to i traziti ...

Не требаш да се помириш и да ћутиш, већ да причаш - људи то не ваља зато и зато.

Ал бадава, онда дође неки Црвени Барон да ти прича како он много воли шешеља и много мрзи ђинђића и да ти од тога прави дебату "шешељ вс ђинђић"

Каписко сад што ме иритираш? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 276
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не требаш да се помириш и да ћутиш, већ да причаш - људи то не ваља зато и зато.

Ал бадава, онда дође неки Црвени Барон да ти прича како он много воли шешеља и много мрзи ђинђића и да ти од тога прави дебату "шешељ вс ђинђић"

Каписко сад што ме иритираш?

Kao sto ti mozes da procas sta ne valja i ja mogu da pricam sta ne valja.

I nasa misljenja se ne podudaraju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Buchanan je bio protivnik bombardovanja Srbije i nezavisnosti Kosova, kao old-school Republikanac. Ponekad pretera sa pompeznim izražavanjem, ali je svakako za poštovanje. Neistomišljenici bar nek smisle bolji argument od ''fašista, rasista, grrrr''.

,,Постоји само једна урођена заблуда, а то је заблуда да ми постојимо зато да бисмо били срећни.'' - А. Шопенхауер

Подели на овим сајтовима

Kao sto ti mozes da procas sta ne valja i ja mogu da pricam sta ne valja. I nasa misljenja se ne podudaraju.

Лепо би било кад би ти причао и износио интелектуално искрена мишељења. Ти се бавиш спиновима, троловањем и сличним работама. 

Да износиш аргументовано мишљење ценио бих те ка рилана, иако ми се са њим мишљења не подударају. 

Buchanan je bio protivnik bombardovanja Srbije i nezavisnosti Kosova, kao old-school Republikanac. Ponekad pretera sa pompeznim izražavanjem, ali je svakako za poštovanje. Neistomišljenici bar nek smisle bolji argument od ''fašista, rasista, grrrr''.

Па јесте човек расиста, шта треба да зажмуримо на то што је расиста јер је против независности косова? 

Подели на овим сајтовима

Ne znam po čemu je ''rasista'' i koja je definicija ''rasizma''. Verovatno belac koji neće da kleči pred nebelcima.

,,Постоји само једна урођена заблуда, а то је заблуда да ми постојимо зато да бисмо били срећни.'' - А. Шопенхауер

Подели на овим сајтовима

Verovatno belac koji neće da kleči pred nebelcima.

кад тако размишљаш, онда не вреди да ти аргуметујем.... ко да оћу радикалу да објасним што је ултрадесничар... 

делиш људе на "белце" и "небелце" то је доста... 

Подели на овим сајтовима

I nebelci ih tako dele. A ti bolje smisli neki argument, a ne ta plačljiva ultralevičarska taktika. A i nisam radikal.

Подели на овим сајтовима

I nebelci ih tako dele. A ti bolje smisli neki argument, a ne ta plačljiva ultralevičarska taktika. A i nisam radikal.

Па то неки небелци који размишљају ко ти. ЈА могу да нас поделим на нас нормалне и вас шти делите свет на белце и небелце. :)

П.с. 

какви црни левичари, ја сам либертаријанац. Колико су милтон фридман и рон паул левичари, толико сам и ја.  :))

Подели на овим сајтовима

Ron Pol isto deli. i tu nema nikakve mržnje ni rasizma, samo konstatovanje da postoje različiti ljudi i to je to. Sem toga, Ron Pol i Bjukenen su lični prijatelji. Praktično su isti, samo se u ekonomiji razlikuju.

Подели на овим сајтовима

Ron Pol isto deli. i tu nema nikakve mržnje ni rasizma, samo konstatovanje da postoje različiti ljudi i to je to. Sem toga, Ron Pol i Bjukenen su lični prijatelji. Praktično su isti, samo se u ekonomiji razlikuju.

Ма да, пљунути... а шта је Бјакунен економски, социјалсита? 

Подели на овим сајтовима

Ne znam po čemu je ''rasista'' i koja je definicija ''rasizma''. Verovatno belac koji neće da kleči pred nebelcima.

Ko veruje da postoje ljudske rase, to jest da je vrstu homo sapiens sapiens moguce podeliti na rase taj je rasista. A usput i neznalica na kub koja je prespavala citavu biologiju.

Подели на овим сајтовима

Ko veruje da postoje ljudske rase, to jest da je vrstu homo sapiens sapiens moguce podeliti na rase taj je rasista. A usput i neznalica na kub koja je prespavala citavu biologiju.

A ko ne vidi da postoje belci i crnci je slepac ...pipanjem se boje ne prepoznaju ...

Eventualno po kosi bi se dodirom mogla ustanoviti razlika ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A ko ne vidi da postoje belci i crnci je slepac ...pipanjem se boje ne prepoznaju ...

Eventualno po kosi bi se dodirom mogla ustanoviti razlika ...

Исто као што постоје црнооки и плавооки. Што не би поделили расе на плавооке људе и црнооке људе? 

пошто је једини критеријум за "црнце " и "белце" боја коже.. па што се не би делили и по боји очију... 

најопасније су те "евидентне" истине.. тако су видели до релативно скоро да се сунце окреће око земље... док нису променили референтну тачку... :) 

Подели на овим сајтовима

...верујем да постоје људске расе шта више знам... па шта ми остаје брате са твоје стране, осим презира, мислим шта раде твоји са расистима, јер претпостављам да ниси расиста и да ово што си написао није самокритика... :)

A koji moji?

Подели на овим сајтовима

A koji moji?

Па твоји пријатељу, него да ти лепо почнеш да радиш за наше тамо у паризу? Даница ће да скува кафу, ђура ће ти опростити што те је тукао. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...