Jump to content

Бјукенен: Бог је на страни Путина

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

A koga Bog podržava? Obmanu, englesku kraljicu, Ramu, Merkelovu... ?

Ni Obmanu ni Putlera ni nikog od tih politicara.

Putin je bre andjeo u odnosu na njih.

Po vasem anticivilizacijskom sistemu vrednosti.

Hvala ti, Putine, Bog ti dao sreće, Pravoslavna Crkva te zaboravit' neće?

Bar si poceo da stavljas upitnik nakon ovakvih dobacivanja i ideoloskih nadvikivanja. Ima nade za tebe.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 276
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јок, заправо је реинкарнација апостола Павла. 

Још кад му се спусти ватрени мач са неба право у руке праведничке па кад крене њиме да сече људе гуштере... 

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Још кад му се спусти ватрени мач са неба право у руке праведничке па кад крене њиме да сече људе гуштере... 

Онда покемон еволуира у Светог Григорија који убива аждаху. 

Подели на овим сајтовима

Онда покемон еволуира у Светог Григорија који убива аждаху. 

Kоначни апокалиптични сукоб путина и обаме...

angels_and_demons_face_off_emves30s5abzk

Подели на овим сајтовима

Samo se vi zezajte. Putin može promeniti sudbinu sveta. Ni u bratskoj Srbiji, kao ni u neprijateljskoj Italiji, Putin se nije odvajao od svog "nuklearnog koferčeta". Ako ga naljute može iz udobnog aviona da izazove Armagedon i ubrza vreme.

Putin nije običan čovek. On je atomski čovek, k'o onaj atomski mrav u crtaću.

Подели на овим сајтовима

Мислим да претерујете у шегачењу, цинизму ,сарказму итд итд...

Ваш проблем је у томе што на свет и живот ,гледате либерално а не православно,и у том смислу мрзите Путина,Русију јер вам је неко причао како тамо живе зли комунисти који убијају милионе, а  народ живи бедно...

Ја заиста верујем да је Русија искрени пријатељ Србије, а да је духовна веза (нај)јача него што мислимо...и наравно да то има везе са Богом...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Кад је Путин дошао у Београд појавила се дуга... е сад, питање је да ''ли дуга значи посебну наклоност натприродних сила савезништву Русије и Србије? Чини се да русофилски део јавности потврдно одговара на ово питање''

''Вероватно би поносна мањина, (педера), такође, била уверена да је будућност на њеној страни да се дуга појавила док су они парадирали''.

Да ли то небеса, преко дуге, збиља, показују на чијој су страни?

Има неколицина Русофоба и на овом форуму, који ће јамачно (за)почети мржњи према дуги, (онако дибидус, са све дугиним бојама), зато што се иста појавила Путину, на војној паради, а не Мајклу Кирбију на онамо'оној паради...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Samo se vi zezajte. Putin može promeniti sudbinu sveta. Ni u bratskoj Srbiji, kao ni u neprijateljskoj Italiji, Putin se nije odvajao od svog "nuklearnog koferčeta". Ako ga naljute može iz udobnog aviona da izazove Armagedon i ubrza vreme.

Putin nije običan čovek. On je atomski čovek, k'o onaj atomski mrav u crtaću.

U tvojoj glavi je vec ubrzano, verovatno daljincem iz istog koferceta.

Подели на овим сајтовима

Ваш проблем је у томе што на свет и живот ,гледате либерално а не православно,и у том смислу мрзите Путина,Русију јер вам је неко причао како тамо живе зли комунисти који убијају милионе, а  народ живи бедно...

А шта је либеларно у гледњу света супротно са православним? Далеко од тога да мрзимо путина, не могу да мрзим/волим човека ког не знам. Мене нервира ово паљење на Путина. 

Ја заиста верујем да је Русија искрени пријатељ Србије, а да је духовна веза (нај)јача него што мислимо...и наравно да то има везе са Богом...

Брате у старту твог гледања постоји две ствари са којима се не слажемо. А то је да државе могу бити пријатељи и да постоји духовна веза између држава.

Има неколицина Русофоба и на овом форуму, који ће јамачно (за)почети мржњи према дуги, (онако дибидус, са све дугиним бојама), зато што се иста појавила Путину, на војној паради, а не Мајклу Кирбију на онамо'оној паради...

На овом форуму не постоји ниједан русофоб. Постоје само русофили и онима којима је русофилија смешна. Јер ми на европу, русију или мерику не гледамо као пријатеље или непријатеље. То је оно на шта смо ми фобични на те емотивно аргументе, без труке темеља у стварности д је добро д се окрећемо русији или западу јер нам је неко пријатељ-неприајтељ и јер са неким наводно имамо духовне везе. Као да државе и нације међусобно могу бити пријатељске или непријатељске и имати духовне везе. За нас (које би ти вероватно назвао русофобима) то је суштински погрешно гледиште. 

Подели на овим сајтовима

A pravoslavlje gleda afirmativno na rasizam i eugeniku?

Подели на овим сајтовима

Кад је Путин дошао у Београд појавила се дуга... е сад, питање је да ''ли дуга значи посебну наклоност натприродних сила савезништву Русије и Србије?

Duga je Božji znak. Znak koji je Bog dao nakon Potopa kao potvrdu da se Potop više neće dogoditi. Znak sigurnosti i zaštite.

Vreme se najednom razvedrilo kad je Putin sleteo i bilo je suvo sve do sam početak parade.

Ne znam šta sve to predstavlja. Daj Bože da je poruka pozitivna

Подели на овим сајтовима

Duga je Božji znak. Znak koji je Bog dao nakon Potopa kao potvrdu da se Potop više neće dogoditi. Znak sigurnosti i zaštite.

Vreme se najednom razvedrilo kad je Putin sleteo i bilo je suvo sve do sam početak parade.

Ne znam šta sve to predstavlja. Daj Bože da je poruka pozitivna

Кад је Путин слетао сунце нас огрејало... а онда је почело да пада на паради, јер да није било кише не би било ни дуге

Јасно ко дан:

Путин = сунце са истока

Војна парада = застава дугиних боја ( тј. којој паради припада застава дугиних боја )

:) чиста логика

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Брате у старту твог гледања постоји две ствари са којима се не слажемо. А то је да државе могу бити пријатељи и да постоји духовна веза између држава.

Видиш,ја нисам ни једном споменуо реч "држава" која је својствена либералном размишљању , већ сам рекао Русија-Србија алудирајући на народ,то прво!

Што се тиче духовног,извини,али ти си сам  још увек танак на том пољу, да би на тај начин тако и посматрао свет,него идеш оним класичним позивањем на демократске слободе и остале тековине "модерне цивилизације",што је твоје право, које по,опет мом мишљењу, нема много додира са хришћанством...

У том смислу и кажем да не постији јача веза,него духовна,тј преко Христа...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Видиш,ја нисам ни једном споменуо реч "држава" која је својствена либералном размишљању , већ сам рекао Русија-Србија алудирајући на народ,то прво!

..

Па какве то везе има са либертанијанизмом онда? Он се бави државама а не народом, људима итд......

Ти мене нападаш јер сам политички либелар, ја никад никог критиковао нисам јер сматра да су руси и срби нека духовна браћа у смислу људи. Али Србија и Русија су две државе које воде гомила бирократа и то са ким ће да сараћујемо и колико нема никакве везе са тиме са ким смо ми духовна браћа. 

Исто тако, то што смо ми духовна браћа са русима, опет нема никакве везе с тиме што је тамо једн очајан политички систем.  

Што се тиче духовног,извини,али ти си сам  још увек танак на том пољу, да би на тај начин тако и посматрао свет,него идеш оним класичним позивањем на демократске слободе и остале тековине "модерне цивилизације",што је твоје право, које по,опет мом мишљењу, нема много додира са хришћанством...

А забрањивање демокртсих слобода је хришћанско? Не контам? Јел могу ја да одвојим право другог да ради нешто и мој став као хришћанина? например право неког да се опија као стока, и став мене као хришћанина да то није у реду?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...