Jump to content

Da li su oci ogledalo duse?

Препоручена порука

Јесу огледало душе и те како...Некад сазнам и нешто што усне ћуте  из једног погледа.

"Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

Kaze Zlatoust "oko je najlepsi organ na covecijem telu, u njemu se vidi ceo covek"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Zanimaju me vasa misljena,posto verujem da ste i vi culi za izreku da su oci ogledalo duse,da li mislite da je to mozda istina?

http://www.youtube.com/watch?v=aeaKn339KHs

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Kaze Zlatoust "oko je najlepsi organ na covecijem telu, u njemu se vidi ceo covek"...

Čak možeš sebe da vidiš u oku bukvalno kao u ogledalu ako ti dozvoli da joj se približiš dovoljno :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Раније сам била убеђена да су "очи огледало душе" али ме је живот убедио у супротно и данас сам сигурна да срце је оно што спозна и осећа. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Када процењујеш неку особу , гледаш га у очи .

Очи могу бити огледало душе , али не увек , то зависи до особе , сви смо различити.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Могуће, нисам сам се нешто бавио туђим душама, чини ми се да сам примећивао код ближњих у погледу стање душе, нпр. код бивше сам први пут у очима видео тугу и касније сам сазнао зашто има тужне очи. 

Овако, волим очи и погледе, баш ме пре неки дан једна ђевојка погледала са своје црне очи 2-3 пута, сав сам се постидо. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...