Jump to content

Igor Mikić

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam koliko će nam ovo pomoći,budući da Vučić nasilno i javno pred kamerom nije stigao još nikome da kaže da je peder. Neke druge etikete su mu bile bliže.

Али он се, како ми то овде кажемо, преобразио, сада је слика Божија на земљи, образ Божији, и све је способнији да созрецава Божанску лепоту, све је лепши, као кристал, питање је дана када ће га прогласити за живог свеца, будући да је сад у статусу за краља. Ма.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Одговори 138
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Поврх свега је идеалан да се сад фокус са шиптарске псине пребаци на њега. Реално, он је небитан лик који је радио исто што и остали, али ето, пожелео је да се истакне.

Razumem te sada na šta misliš. Igor nema veze sa tim da je ikako mogao da pomogne šiptarima svojim nepromišljenim ispadom( da je bar jednu normalnu rečenicu od 6 reči sastavio i pozvao premiera na odgovornost radi poniženja koje smo doživeli od albanaca jer to jeste povod).

Ministar unutrašnjih poslova se bavi Mikićem i desetogodišnjem detetom????? Ma šta je ovo ljudi je li ministru na tako važnoj funkciji dosadno????? 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Али он се, како ми то овде кажемо, преобразио, сада је слика Божија на земљи, образ Божији, и све је способнији да созрецава Божанску лепоту, све је лепши, као кристал, питање је дана када ће га прогласити за свеца, будући да је сад у статусу за краља. Ма.

I kao što nažalost imamo Putinovu javnu reč da će razmotriti uvaljivanje automobila, tako imamo i javnu reč Vučića da će oprostiti psovke. Ko će ovde šta da drži ne znam ali meni je jako uznemiren duh i smatram da Srbiju neko ponižava.

Подели на овим сајтовима

...знаш Тања, на том твом грбу је и крст и боје српске тробојнице...можда си се мало занела...

Iz kog konteksta se zanela? 

Подели на овим сајтовима

Постоји нешто што се зове тајминг и мера. И мени смета мајмун на застави. Ако не ваља влада треба је мењати, а оваке квалификације наше земље и заставе су... Па како да кажем, не требају нам шиптари, ево сами ћемо.

Подели на овим сајтовима

I kao što nažalost imamo Putinovu javnu reč da će razmotriti uvaljivanje automobila, tako imamo i javnu reč Vučića da će oprostiti psovke. Ko će ovde šta da drži ne znam ali meni je jako uznemiren duh i smatram da Srbiju neko ponižava.

Изменила сам поруку, додала "живог" свеца. Да Вучић не помисли, да угрожаваш његову безбедост, а ти да не помислиш "тројански коњ". :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Њега бих казнила за глупост, јер ваљда је јасно да је важније његово вређање ( што није ни пристојно нити је имало сврху у татом тренутку) личности премијера наглашавам личности а не функције него то што су наши непријатељи вређали нашу државу, па је дошао са својим дебилним драњем као кец из рукава.

Nekima je došao i kao osveženje dok je komentator pričao sa fudbalskim gostima kao da u tom trenutku Srbija nije doživela nikakvo poniženje. Prosto jedan led ledeni ton komentatora koji je malo samo zakucao pitanjem da li će fudbalski savez snositi posledice što se desilo jedno od najvećih poniženja Srbije.... 

Подели на овим сајтовима

Тања, стоји то што кажеш. Али не у тренутку када нас напада друга држава, јер то се на тој утакмици десило.

Подели на овим сајтовима

Грешиш, с једне стране нико не мора да чека две године, с правне стране пуно је варљивих и обмањујућих обећања, нетачних, а са друге стране дебате јавног мњења указују на промену неспособне и неамбициозне владе. Постоје многе спорне тачке, од економије земље ( па бре банкротирали смо, лажу нас да нисмо, а ти позиваш на стрпљење! Како?) па надаље...ништа боља, ако не лошија у односу на претходну. Сами неће поднети оставку, талог жељан славе и новца за свој џеп, време је да их склонимо са власти...па да видимо хоће ли нам једном у животу кренути на боље. Не верујем...

Sklanjanje sa vlasti jedino parlamentarnim izborima a nikako Kijevski metod ...

Srbija je verujem ostavila iza sebe ludosti te vrste ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ovo je stvarno tvoje područje avokado pa ne bi bilo loše da nam daš neko mišljenje,zašto je pokrenuta krivična a ne prekršajna? Bio bi ti zahvalan.

Svoje mišljenje sam već dao... iako ovo nije moje (uže) područje jer se krivicom uglavnom ne bavim...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Али он се, како ми то овде кажемо, преобразио, сада је слика Божија на земљи, образ Божији, и све је способнији да созрецава Божанску лепоту, све је лепши, као кристал, питање је дана када ће га прогласити за живог свеца, будући да је сад у статусу за краља. Ма.

To ti kazes, ja Vucica nisam cuo da tako nesto govori...

Stoga ako je ovo tvoje misljenje lepo od tebe...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Како Србија није доживела понижење? Доживела је напад, прецизније. Пустиће ти брата сигурно брзо, чим утврде да није сарадник шиптара, јер у тренутку када нас они нападају он нам вређа премијера. Лош тајминг до бола.

А о томе каква нам је власт, не бих ни трошила тастатуру, Игор је све већ рекао.

Да Бароне, ово је очито требало да проузрокује кијевски сценаријо. Није успело, морамо прво да хапсимо галамџије, али покушаће поново.

Американци ће покушати поново. Јер њима не треба мирна Србија преко које се извозе производи Русији која је под санкцијама.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...