Jump to content

Sveštenik: Provokator koji je POSTAVIO DRON popeo se na crkvu konopcem zakačenim za krst

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Добро Тања1, свако има неку своју перцепцију на основу које прихвата неке информације и тумачи их на свој начин.

Извињавам се ако сам тебе и друге наједио својим схватањем ове изјаве, надам се да разумеш да не посматрамо сви свет на исти начин...

Није рекао да га је видео на врху куполе, али је рекао колико је тој особи требало времена да сиђе са куполе.

Како је могао установити брзину спуста, а да није видео почетак тог кретања - молим те објасни ми.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Ko kaze da ako je neko sisao s kupole to mora da znaci da je pre toga bio na kupoli  joooj

Не каже се да је "сишао са куполе" већ да је регистрован у његовом јуришу  заобилазећи бок парохијског дома и побегао је у окриљу мрака. Значи регистрован је у тренутку када нестаје у окриље мрака, а то је на "врху куполе"? И како мислиш на суду доказати да си га видео на "врху куполе" ако си га регистровао у тренутку када бежи у окриље мрака? Бетмен?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не каже се да је "сишао са куполе" већ да ...

...сјурио је невероватно брзо буквално у две три секунде до четири са врха куполе ...

Не мораш одговарати на моју молбу, одустајем од расправе са тобом, јер нема смисла.

Подели на овим сајтовима

сјурио је невероватно брзо буквално у две три секунде до четири са врха куполе која је висока 30 метара сигурно

Не мораш одговарати на моју молбу, одустајем од расправе са тобом, јер нема смисла.

Да ли схваташ да се то говори на основу константације Конкретно сам КОНСТАНТОВАО да неко је на крову нашег храма. Није исто што и видети!!! Не схваташ! Наравно да нема смисла са тобом од расправе одустајем!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Шта очекујеш да ти кажем када кажеш да сам тврдила да је свештеник све измислио?!

Слажем се да се помиње брзина из констатације да је неко на врху храма, али  је регистрован  у његовом јуришу заобилазећи бок парохијског дома и побегао је у окриљу мрака. Значи није рекао да га је видео на „врху куполе“ како си ти написао. Није и није, на снимку који чујемо.

tako sam i ja preslušao snimak.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Stvarno obratite pažnju na tekst,nismo mi ludi.

Dakle nije ga video i ti ne želiš ponovo da preslušaš snimak,nego kukaš kako te neko proziva. Nije u redu brate ovde smo Istine radi pa makar bila sićušna.

Подели на овим сајтовима

Одох друже, апсиће ме за ово, вероватно и банују! :)

b1UgTwc.jpg

http://www.teleprompter.rs/vucicu-pe-novi-trend-poslusajte-remix-pesmu-o-vucicu-pe-video.html

Na Jutjubu se pojavila remix pesma autora “DirtyFxMaDjija” pod nazivom “Vučiću ****** – Original Remix”

Si videla koliko ih je pred kamerom karalo premiera? Igor je moj pa ću da ga izgrdim ali stvarno nema smisla šta sve kamera zabeležava.

Подели на овим сајтовима

...сјурио је невероватно брзо буквално у две три секунде до четири са врха куполе ...

За ово би требала врло озбиљна обука и исто таква опрема. Да ли се зна прецизно о којој висини је реч?
Подели на овим сајтовима

За ово би требала врло озбиљна обука и исто таква опрема. Да ли се зна прецизно о којој висини је реч?

Po podacima definitivno je bio specijalac.

Inače sveštenik govori i o podacima dobijenim a ne samo o tome šta je tačno sam video. Svoje svedočenje je dao policiji.

Подели на овим сајтовима

Одох друже, апсиће ме за ово, вероватно и банују! :)

b1UgTwc.jpg

http://www.teleprompter.rs/vucicu-pe-novi-trend-poslusajte-remix-pesmu-o-vucicu-pe-video.html

Na Jutjubu se pojavila remix pesma autora “DirtyFxMaDjija” pod nazivom “Vučiću ****** – Original Remix”

Evo jedan dobar poster

nije-vucic-peder.jpg

Подели на овим сајтовима

Зна се тачно, а колико је прецизно - то је већ дискутабилно.

:)

Подели на овим сајтовима

Inače Igor Mikić koji je ponavljao poruku stotina navijača na ovoj utakmici,došao je sa detetom na utakmicu i nije reagovao pre nego što je ušla zastava velike albanije na stadion.

Dakle Igor nije član radikalne stranke niti je bio usamljen skandiranjem gde su karali premiera stotine njih,samo je bio bliži kameri.

Igor je sa Kosova i Metohije,kao i ja,deo je moje bliže porodice i nema ama baš nikakve dodirne tačke sa ekipom koja od početka Vučićeve vlasti kako sam premier kaže, koja mu ugrožava bezbednost i život.

Igor je juče uhapšen a stotine drugih koji su takodje pred kamerom skandirali i karali premiera,verovatno neće. Dakle našu vlas interesuje samo krupni kadar u karanju jedne politike koja ima po mom mišljenju kvaliteta kao orušavajući džinovski glečer.

Подели на овим сајтовима

A da niste malo preterali sa ovim pogrdnim posterima na račun premijera Srbije na ovom forumu?

Željko brate nismo ih mi pravili i naravno da ne umanjujemo vrednost foruma ako postavljamo stvari koje nisu zabranjene u našoj zemlji.

Kao što rekoh i spomenuh Igora, nikakve teorije zavere ili opasnost po bezbednost premiera ne veličamo,nego diskutujemo kao ljudi.

Svako nek napiše komentar ako želi ispod tih slika, kao što si ti sad uradio i sve je ok.

Подели на овим сајтовима

Željko brate nismo ih mi pravili i naravno da ne umanjujemo vrednost foruma ako postavljamo stvari koje nisu zabranjene u našoj zemlji.

Kao što rekoh i spomenuh Igora, nikakve teorije zavere ili opasnost po bezbednost premiera ne veličamo,nego diskutujemo kao ljudi.

Svako nek napiše komentar ako želi ispod tih slika, kao što si ti sad uradio i sve je ok.

Па отприлике ти сад мени објасни како да се понашам на форуму...

Није забрањено, ни Вучић није забранио да га пљују, него с обзиром на то ако се још сећамо који је ово форум, реко да није мало превише погрдних постера?

Или мислите да је оправдано, без обзира што је ово верски форум , с обзиром на ситуацију и на то ко нам је премијер?

Или као што Јуан, Фебло и сл вероватно мисле да је тим пре оправдано што сам ја овде тренутно ГА ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...