Crveni Baron Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Koji stajling ..... Videlo se da ces biti glavni baja pre ili kasnije ... Manolis, Ненад Р., Milica89 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Е хвала вам децо драга, откад нисам гледала слике *из свог детињстав ..... * = негдеееее :.mislise. ... половином прошлог века Nina 777, Баба and Slavko... је реаговао/ла на ово 3 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Па заправо немам тај "проблем", једино имам залиске ал њих сам имо и као клинац, и седу коса сам имао као клинац, истина не у овој количини ал сам имо. A jesi li imao i bradu kao klinac? Баба, GeniusAtWork, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Господ каже : ,, Будимо деца како би зарадили царство небеско " Када смо били деца , најчешће смо се дружили са свима , не питајући и не знајући за нације и друге разлике . Најчешће нисмо знали за никакву злобу , љубомору и мржњу . То су ствари које треба да негујемо и као одрасли , а не да се заносимо великим глупостима . Deki992, Slavko..., nana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Дете била, дете остала. Ма иста сам, начисто. Само што сад раздељак носим са стране, и не носим наочаре (мада мислим да ће ми врло брзо затребати). Што се наочара тиче, носила сам их од првог до шестог разреда, и толико их волела да сам, кад ми се поправио вид, фолирала да не видим не би ли ми доктор рекао да морам да их носим и даље. Наравно, провалио ме је из цуга. Сестра и ја смо увек јуриле, довлачиле и мазиле неке животиње. И никада нас није ни један пас (ма како опасан) напао. Али мајка јесте, чак нам је претила да ће да нас избаци заједно са животињама Саша од Москве, Ленка*, Биљана and 34 осталих је реаговао/ла на ово 37 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 A jesi li imao i bradu kao klinac? Наравно. Само је била као паперје. Значи од малена сам то уствари био ЈА. А ево и коментар од жене ми на ову другу фотку: Crveni Baron, bgpj, Manolis and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Ленка*, Sanja Т., Ljubičasta and 23 осталих је реаговао/ла на ово 26 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Jaaaaw vidi hekleraj po šemi iz praktične žene, obožavala sam da ga oparam u klupče Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 GeniusAtWork, Дуња, Arsenija and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 grigorije22, Милан Ракић, Лидија Миленковић and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Не знам само колико се добро виде слике. Данче*, Ненад Р., Иван Ивковић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 evo jedna moja slika sa mojom mlađom sestrom kad smo bili na moru. Јадранка-Дервента, Милан Ракић, Ненад Р. and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Jedna u nizu kontradiktornosti u mom životu (šalim se ovo su me naterali da se slikam), ispod slike tita piše "josp broz dobar skroz" Sanja Т., Млађони, Manolis and 20 осталих је реаговао/ла на ово 23 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Manolis, Viikica, Milica89 and 26 осталих је реаговао/ла на ово 29 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Не знамо само колико се добро виде Гаго, личиш пуно на мајку Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука