Jump to content

Slike forumasa kad su bili klinci :)

Оцени ову тему

Nina 777

Препоручена порука

Него, није ми јасно како сте успели да поставите слике када сте били клинци?

Ја колико се сећам, тада су били филмови и слике су се развијале. Немогуће да је тада постојала меморијска картица :.mislise.

шала мала,

поставићу и ја када пребацим слике на комп, тј скенирам

Увек се нађе неко у фамилији који узме и усликује све фотке из старих албума и онда качи по фејсу...

Подели на овим сајтовима

Ne prestajem se odusevljavati ovim decijim slicicama, nista nije kao oci deteta Samo slabo ste pisali o toj deci i o tim ocima, i tome koliko ih cesto srecete u sebi... U svakom slucaju, vidim ja da smo svi mi na sigurnom putu za  raj       

Ako se ne obratite i ne budete kao djeca, nećete ući u Carstvo nebesko. "Dete je parče neba na zemlji" 

Dijete je čistota, nevinost, radost, nezlobivost i nezlopamtljivost, dobrota, mudrost i bez znanja, intuitivno znanje onog bitnog. To je dijete u nama, onaj prvi anđeoski lik 'manjeg brata andjela', koji se zamrači pomalo grijehom i zaboravom tog rajskog svijeta...

Ja sam bila ozbiljna i starmala, i brižna za druge.. jako sam se vezivala za ljude u mojoj okolini, nisam lako podnosila promjene ni odvajanja. Polazak u školu je značio otkrivanje svijeta knjiga... Nisam se nametala niti bila u stanju da budem vođa grupe, i nikad nisam razumjela oko čega se to i zašto nadmeću i prepiru, kad možemo da se lijepo slažemo i igramo zajedno...

Подели на овим сајтовима

Увек се нађе неко у фамилији који узме и усликује све фотке из старих албума и онда качи по фејсу...

:D  Тачно. Ја сам баш тако дошла до ових мојих у шпилкознама.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ево, на брзину сам сликао, није нешто, па док не скенирам ево ове 2. Види се од малена шта сам највише волео, а то ме држи и дан данас. Прва љубав заборава нема :)

IMG_8795_zps75b36bbf.jpg

IMG_8800_zps84e86f1f.jpg

Имаш ли и сада овакву косу?

Подели на овим сајтовима

1970624_698947656793964_401530381_n.jpg?

Ja i moj bata kod dede u selu. I dalje sam ponosna na mog brata.

Sva sam razdragana jer neznam sta me ceka ali jos uvek osetim istu radost kada je brat pored mene :)

Подели на овим сајтовима

Ја 1972.године.

ip08nFzrgUUPs.jpg

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Сестра, мама и ја.

iwEIrrtG4kHbg.jpg

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

istu radost kada je brat pored mene

radost ljubavi, i to ne primanja ljubavi, već davanja :)

Подели на овим сајтовима

Moja braca i ja 1984

odmah sam te prepoznala.... :D

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...