БанеЛ Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 3 минута, Марина Савковић рече Хеј, девојке, немојте се удавати за момке који хоће да живите са његовим родитељима. Осим евентуално ако се ради о принцу Харију... Ти момци сигурно су остали залуђени игром "Између две ватре" . StefanLugic, Чунга Лунга and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 На послу са свима лепо, али ни са ким искрено. StefanLugic, Sanja Т., AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 1 сат, Марина Савковић рече Хеј, девојке, немојте се удавати за момке који хоће да живите са његовим родитељима. Осим евентуално ако се ради о принцу Харију... Само чекајте да средите своје стамбено питање, знам неколико примера који да су чекали да среде своје стамбено питање никада се не би узели. Или би барем одлагали на неодређено. А је ли то Љубав, хм.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 1 сат, БанеЛ рече Ти момци сигурно су остали залуђени игром "Између две ватре" . Извини брале али морао сам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 6 минута, Плаво Небо рече Извини брале али морао сам Боље сређуј своје стамбено питање ако већ ниси, уместо палца надоле. Џуманџи and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 17 минута, БанеЛ рече Боље сређуј своје стамбено питање ако већ ниси, уместо палца надоле. Шта, па то је прво питање после које је откачињем. И да имам 5 станова таква ми никад не би била жена. Па макар се никад не оженио. То је за мене онај начин размишљања у смислу: ''Беда на врата, Љубав кроз прозор'', исто. Материјални или'ти било који други статус, у овом случају стамбени, је променљива категорија. Љубав је само вечна која сваким даном треба да расте. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 19 минута, Плаво Небо рече Шта, па то је прво питање после које је откачињем. И да имам 5 станова таква ми никад не би била жена. Па макар се никад не оженио. То је за мене онај начин размишљања у смислу: ''Беда на врата, Љубав кроз прозор'', исто. Материјални или'ти било који други статус, у овом случају стамбени, је променљива категорија. Љубав је само вечна која сваким даном треба да расте. Немој да си искључив. Идеализације се скупо плаћају. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 3 часа, Плаво Небо рече чекали да среде своје стамбено питање Ала си ти, човече, побркао лончиће. Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 10 минута, ana čarnojević рече Drasko imas li savet za izbezumljenu majku deteta koje upisuje sesti razred nize muzicke (odsek gitara) i nece da uzme instrument u ruke celo leto??? bane slucajno sam te kvotala. al neka sam. de si sta si nema te ovo ono... Ne teraj ga Jer nema vajde Završiće Savetujem da se posavetujes sa goranger-om (on predaje to ručno tandrkalo) Evo ti uput za nastavnika gitare "Uput" Натан, ana čarnojević and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 10 минута, Марина Савковић рече Ала си ти, човече, побркао лончиће. Не верујем, мислим да сам те добро схватио како саветујеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 2 часа, БанеЛ рече Немој да си искључив. Идеализације се скупо плаћају. Ништа брате не идеализујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 2 часа, БанеЛ рече Немој да си искључив. Идеализације се скупо плаћају. А давно сам ја идеализовао поједине па баш зато сада размишљам овако. Скупу сам цену већ платио, а да могу само време вратит'. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 38 минута, ana čarnojević рече bane slucajno sam te kvotala. al neka sam. de si sta si nema te ovo ono... Туј сам! Сестро, брате, ћале си, кеве ми! ana čarnojević and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 пре 6 минута, Плаво Небо рече А давно сам ја идеализовао поједине па баш зато сада размишљам овако. Скупу сам цену већ платио, а да могу само време вратит'. Вози даље и не окрећ' се назад! Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 Користите соду бикарбону за зубе, тепих и косу. За зубе су добри још и активни угаљ и кокосово уље. То већ сви знају, али за сваки случај. Е да, и кокосово уље може за косу. :=Д Vesna M, Драшко, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука