Драшко Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Ако вам није неки дан, полако, можда вам је ноћ. Плутон, Данче*, Viikica and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Оперите зубе сваки дан, грицкајте каранфилић, першун, јабуку.....уместо жвака. Попијте ујутру једну кафу. Ненад Р., Agaton Vuzman, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Ако се на послу сусрећете са особама које вам изазивају стрес, не гледајте их право у очи (сем ако немате намеру да их "изрибате") већ у косу, чело, браду.....тиме ћете бити прибранији и лакше ћете владати собом, а стиче се утисак да се гледате у очи. keka, Олимп, verum est in beer and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Савет за жене, припремите лавор топле воде, да кад ваш муж дође са посла, лепо му измасирате ноге у води. Пожељно је да додате и етерична уља у воду, како би ваш муж осетио антистрес терапију. Данче*, Драгана Милошевић, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Савет за мушкарце, опеглајте женине кошуље и блузе, тако што ћете у воду коју користите за фајтање, додати мало освеживала ваздуха. Одећа ће после пеглања мирисати, а ваша супруга ће већ наћи начин да вам се захвали. Agaton Vuzman, Viikica, Dexi and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 On 8. 10. 2014. at 7:31, Драшко рече Савет за мушкарце, опеглајте женине кошуље и блузе, тако што ћете у воду коју користите за фајтање, додати мало освеживала ваздуха. Одећа ће после пеглања мирисати, а ваша супруга ће већ наћи начин да вам се захвали. Ал ако јој изгорим пеглом кошуљу ил блузу, што је веома вероватно, неће ми бити захвална Шала мала, одлична тема. Саша од Москве, Драгана Милошевић, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Када су дани мрса, пржите на масти. Колаче исто правите са масти. Храна се не лепи за тигањ, нити се лепи за црева. Колачи су издашнији и мекши. Данче*, RYLAH, verum est in beer and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 АКо вам неко удели комплимент, обавезно узвратите, типа : "хвала вам најлепше, баш се мислим како вам лепо стоји та хаљина" или :"хвала вам, тако сте пажљиви, ви сте необично пријатна особа" Sneza Dj., RYLAH, Ђуро Станивук and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 On 9. 10. 2014. at 14:41, Драшко рече АКо вам неко удели комплимент, обавезно узвратите, типа : "хвала вам најлепше, баш се мислим како вам лепо стоји та хаљина" или :"хвала вам, тако сте пажљиви, ви сте необично пријатна особа" десило ти се нешто? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 On 9. 10. 2014. at 17:09, Јелина рече десило ти се нешто? Ma јок него само делим савете, добро плаћају, 2 шилинга по страни verum est in beer, RYLAH, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 На послу пијте ароматичне чајеве. Препорука су чајеви немачког dm-a , поготову ванила-поморанџа, и чај од passiflora-e. То ће вас заштити од стреса. verum est in beer, RYLAH and keka је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Уколико вас нервира шеф, критикује вас преко мере, уделите му комплимент, на пример "јао што су вам добре те ципеле, да ли је то Коко Шанел или Драгана Огњеновић?". Овакав коментар ће сигурно омекшати ситуацију. Agaton Vuzman, verum est in beer and keka је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Прелепа тема Драшко . Код мене пиво и ракија знају да омекшају ситуацију . RYLAH, Драшко and Ронин је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 On 9. 10. 2014. at 18:01, Ненад. рече Прелепа тема Драшко . 8086.gif On 9. 10. 2014. at 18:01, Ненад. рече Код мене пиво и ракија знају да омекшају ситуацију . ) Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Цитат "Увек обећај мање, а уради више." п.с. хвала Драле! Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука