Jump to content

Ћераћемо се и са Богом, или однос са Богом код просечног верника

Оцени ову тему

Препоручена порука

Причам о ономе што сам успео да препознам, тј. оно што је у мени. "Ко мене постави судијом...?" Други чинилац по ком расуђујем (да не кажем "судим" или "осуђујем") јесте искуство. Оставио сам у резерви и могућност да око мене има мноштво подвижника који вешто крију своје подвиге а да сам ја толико слеп да ништа од свега тога и не наслућујем.

Хвала ти за критику, надам се да је била добронамерна. 8086.gif

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Не, него ниси упућен. Дрво знања и дрво познања су синоними, само што се негде користи један, а негде други израз. Познање добра и зла, односно знање о добру и злу, некада су били синоними.

Željko je ovako napisao:

"Јести са дрвета познања....." bez nastavka "dobra i zla", a meni kafa nije bila dovoljno jaka i potpuno zaboravim na to...... ostalo je istorija.

• Волим 1
пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Željko je ovako napisao:

"Јести са дрвета познања....." bez nastavka "dobra i zla", a meni kafa nije bila dovoljno jaka i potpuno zaboravim na to...... ostalo je istorija.

Де се пије кафа без ракије, виш да доводи до закречења :)

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Причам о ономе што сам успео да препознам, тј. оно што је у мени. "Ко мене постави судијом...?" Други чинилац по ком расуђујем (да не кажем "судим" или "осуђујем") јесте искуство. Оставио сам у резерви и могућност да око мене има мноштво подвижника који вешто крију своје подвиге а да сам ја толико слеп да ништа од свега тога и не наслућујем.

Хвала ти за критику, надам се да је била добронамерна. 8086.gif

Добронамерна. Допада ми се твој одговор.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

И управо си упропастила тему спамовањем.

Ваљда му се то уклапа у понашање просечног верника са почетка теме...

:) Јасно ти је да није "спамовање" теме. Него Црква (СПЦ) нигде не користи израз "просечан верник". Само "верници".

Дали смо предлог да промениш наслов теме, ниси хтео, сад трпи "просечне" последице. Нисам сагласна са насловом,

као што @Столе написа, нема просечног прозора, ливаде...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...