Иван Ивковић Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Причам о ономе што сам успео да препознам, тј. оно што је у мени. "Ко мене постави судијом...?" Други чинилац по ком расуђујем (да не кажем "судим" или "осуђујем") јесте искуство. Оставио сам у резерви и могућност да око мене има мноштво подвижника који вешто крију своје подвиге а да сам ја толико слеп да ништа од свега тога и не наслућујем. Хвала ти за критику, надам се да је била добронамерна. 8086.gif feeble, Тања1 and Натан је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Не, него ниси упућен. Дрво знања и дрво познања су синоними, само што се негде користи један, а негде други израз. Познање добра и зла, односно знање о добру и злу, некада су били синоними. Željko je ovako napisao: "Јести са дрвета познања....." bez nastavka "dobra i zla", a meni kafa nije bila dovoljno jaka i potpuno zaboravim na to...... ostalo je istorija. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Željko je ovako napisao: "Јести са дрвета познања....." bez nastavka "dobra i zla", a meni kafa nije bila dovoljno jaka i potpuno zaboravim na to...... ostalo je istorija. Де се пије кафа без ракије, виш да доводи до закречења VaSa110 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Причам о ономе што сам успео да препознам, тј. оно што је у мени. "Ко мене постави судијом...?" Други чинилац по ком расуђујем (да не кажем "судим" или "осуђујем") јесте искуство. Оставио сам у резерви и могућност да око мене има мноштво подвижника који вешто крију своје подвиге а да сам ја толико слеп да ништа од свега тога и не наслућујем. Хвала ти за критику, надам се да је била добронамерна. 8086.gif Добронамерна. Допада ми се твој одговор. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 И управо си упропастила тему спамовањем. Ваљда му се то уклапа у понашање просечног верника са почетка теме... nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Да је којим случајем тад и постојао, ја мислим да би се Матија у "Кад будем био млађи" сетио израза истолерисао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 И управо си упропастила тему спамовањем. Ваљда му се то уклапа у понашање просечног верника са почетка теме... Јасно ти је да није "спамовање" теме. Него Црква (СПЦ) нигде не користи израз "просечан верник". Само "верници". Дали смо предлог да промениш наслов теме, ниси хтео, сад трпи "просечне" последице. Нисам сагласна са насловом, као што @Столе написа, нема просечног прозора, ливаде... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука